Meel en broodmix
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel
Glutenvrij havermeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelmeel
Glutenvrij amandelmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel 5 kilo
Glutenvrij havermeel in grootverpakking.
Glutenvrije Webshop Basics
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Glutenvrije Webshop Basics
Pannenkoekenmix
Glutenvrije pannenkoekenmix. Meng in een beslagkom de pannenkoekenmix, 4 eieren en 525ml (plantaardige) melk tot een glad beslag. Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en giet wat beslag in de pan zodat de bodem bedekt is. Bak de pannenkoek op middelhoge temperatuur aan beide zijden goudgeel en gaar.
Glutenvrije Webshop Basics
Cakemix Naturel
Glutenvrij cakemix. Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225 gram margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan 4 eieren (of vervanger) en de cakemix toe. Klop dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een ingevette cakevorm. Bak de cake in 50-60 minuten gaar in een voorverwarmde oven (180 graden).
Glutenvrije Webshop Basics
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Finax
Haverbroodmix
Glutenvrije haverbroodmix. Recept haverbroodmix Zelf toevoegen: 450 g Finax Haverbroodmix 4 dl handwarm water (37°C) Bereiding: 1. Giet de mix in een beslagkom. 2. Voeg water toe. 3. Kneed het deeg ca. 5 minuten met een mixer met deeghaken. 4. Leg het deeg op een met (glutenvrij) meel bestrooide broodplank, bedek uw handen met meel en vorm een gelijkmatig brood zonder scheuren. Veeg...
Bezgluten
American Pancakes & Waffles Mix
Glutenvrije mix voor Amerikaanse pannenkoeken en wafels. Bereiding: Mix alle ingrediënten tot een gladde massa. Giet het deeg in een hete pan met anti-aanbaklaag (zonder vet). Bak op laag vuur aan beide kanten goudbruin.
Finax
Fiber Broodmix
Glutenvrije vezelrijke broodmix. Alleen water toevoegen is voldoende. Recept vezelbrood Zelf toevoegen: 4,5 dl handwarm water (37°C) 500 g Finax Vezelbroodmix Bereiding: 1. Giet het water in een beslagkom 2. Weeg de mix af en voeg toe. 3. Kneed het deeg ca. 5 min. stevig met een mixer 4. Giet het deeg in een ingevette langvormige vorm van ca. 1,5l. 5. Laat het brood ca. 45 min....
Bauckhof
Havermeel Volkoren
Glutenvrije havermeel volkoren.
Finax
Witte Bakmix
Glutenvrije witte bakmix met melk. Recept licht brood Zelf toevoegen: 25 g gist 4 dl handwarm water (37°C) 30 g gesmolten margarine of 2 el olie 1-1,5 tl zout 450 g Finax Glutenvrije meelmix (ca. 7,5dl) Bereiding: 1. Los de gist op in het handwarme water 2. Voeg de overige ingrediënten toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij meel zit vaak opeengepakt). 3. Kneed het deeg ca. 5...
Bauckhof
Haver Pancakes Mix
Glutenvrije mix voor haver pancakes. Deze ongezoete mix voor haverpannenkoeken van Bauck Mühle is een makkie om te maken. Voeg gewoon melk of plantaardige drank, ei en olie toe, bak in de pan en je bent klaar. Heerlijk als ontbijt of als tussendoortje. Of je nu van hartig of zoet houdt, je kunt de pannenkoeken naar wens beleggen. De bakmix is natuurlijk glutenvrij, veganistisch en van de beste...
Doves Farm
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel.
Doves Farm
Broodmix Wit
Glutenvrije witte broodmix. Recept voor wit brood in de oven: Ingrediënten: 2 eiwitten of 20g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 2 theelepels suiker, 1 theelepel zout, 400ml water, 500g FREEE Witbrood meel, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1.Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het eiwit (of...
Finax
Bruine Bakmix
Glutenvrije bruine bakmix met vezels, zonder melk. Recept grof casinobrood Zelf toevoegen: 25 g gist 4 dl handwarm water (37°C) 25 g gesmolten margarine of 2 el olie 1,5 el stroop 1 tl zout 450 g Finax Grove meelmix (ca. 7 dl) Bereiding: 1. Los de gist op in het handwarme water. 2. Voeg margarine/olie, zout en stroop toe. 3. Voeg de meelmix toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij...
Doves Farm
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Doves Farm
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Doves Farm
Broodmix Bruin
Glutenvrije bruine broodmix. Recept voor bruin brood in de oven: Ingrediënten: 1 eiwit of 30g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, 260ml water, 200ml (vegan)melk, 500g FREEE bruin broodmix, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1. Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het...
Bauckhof
Flammkuchen Mix
Glutenvrije mix voor het maken van heerlijke flammkuchen. Op de verpakkingen vind je diverse recepten voor de klassiek variant, gourmet variant en een zoete variant. Maak jouw eigen heerlijke flammkuchen gemakkelijk in 15 minuten!
Poensgen
Broodmix Wit 5 kilo
Glutenvrije witte broodmix. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Bruin 5 kilo
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Doves Farm
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Dragon Superfoods
Lijnzaadmeel
Glutenvrij lijnzaadmeel wordt verkregen uit biologisch lijnzaad. Het meel behoudt de typische structuur, onverzadigde vetzuren, eiwitten en vezels. Lijnzaadmeel wordt gecombineerd om rauwe crackers, rauwe pizzabodems en verschillende desserts te bereiden.
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Semper
Fin Mix
Glutenvrije witte bakmix.
Bauckhof
Marmer Cake Mix
Bakmix voor glutenvrije marmercake. De bakmix is heel gemakkelijk te bereiden - de heerlijke, vochtige cake wordt altijd goed. Je kunt de bakmix ook gebruiken voor veganistische marmercake zonder eieren en boter. Net zo makkelijk te bereiden, net zo lekker.
Bio Vegan
Mug Cake Pumpkin Spice
Glutenvrije mug cake. Mijn Pumpkin Spice mug cake tovert in een handomdraai herfstlekkernijen in je mok. Supersnel bereid, is het de ideale keuze voor spontane trek tussendoor of kleine verwenmomenten tijdens een koffiepauze. De mug cake wordt bereid met 4 el plantaardige drank en is klaar om van te genieten na slechts één minuut in de magnetron (op 800 watt)! Mijn Pumpkin Spice mug cake is...
Mixwell
Witte Bloem 101
Glutenvrije witte bloem. Geschikt voor het bakken van wit brood, kleine broodjes, koekjes en gebak. In de meeste recepten kan de tarwebloem vervangen worden door dit glutenvrije witte bloem. Ook te gebruiken voor het maken van sauzen. Benodigdheden: - 500 gram witte bloem meel 101 - 300 ml handwarm water - 30 gram plantaardige olie - 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist - 1...
Mixwell
Broodmix Bruin 102
Glutenvrije bruine broodmix. Benodigdheden: - 500 gram broodmix bruin 102 - 400 ml handwarm water - 30 gram plantaardig olie - 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist - 1 theelepel zout Instructies: Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe. (gist en zout...
Bio Vegan
Bakmix Cheesecake Brownies
Cheesecake kisses brownie: My Cheesecake Brownies combineert de smaak van romige cheesecake met chocolaty brownies. Het innovatieve recept zorgt voor een smaakexplosie en is glutenvrij, maar daarnaast ook vegan te maken! Benodigdheden vegetarische cheesecake brownies: 200 ml melk 100 gram zachte boter 200 gram magere kwark 150 gram yoghurt 1 ei bak- of braadpan handmixer met garde...
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Zaden
Glutenvrij broodjesmix meerzaden. De kleurrijke mix met veel zaden maakt van deze snelle broodjes iets heel speciaals. Sesamzaad, zonnebloempitten, heel lijnzaad en gemalen lijnzaad zorgen voor precies de juiste hoeveelheid knapperigheid. De naam 'snelle broodjes' is geen toeval. Het duurt maar een paar minuten om het deeg te mengen en de baktijd van een half uur is net genoeg tijd om 's ochtends...
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodjes mix van haver. Wat is er lekkerder dan verse broodjes als ontbijt? Je bakt onze snelle haverbroodjes gemakkelijk zelf in een handomdraai. De snelle broodjes doen hun naam eer aan: het deeg is in slechts een paar minuten gemengd en de baktijd van een half uur is net genoeg om de koffie op te zetten. Benodigdheden voor 10 broodjes: - 500 g broodmix - 400 mL water - 2...
Peak's
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Bauckhof
Pannenkoeken & Wafels Bakmix
Glutenvrije bakmix voor pannenkoeken en wafels. Met deze bakmix bak je makkelijk glutenvrije pannenkoeken en wafels. De pannenkoeken zijn ook vegan te bereiden met sojadrink en sojayoghurt.
Bezgluten
Maismeel
Glutenvrij maismeel.
Bauckhof
Wunder Broodmix Gold
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood met lijnzaad. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 550 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bio Vegan
Broodmix Viking Brood
De glutenvrije bakmix is mix voor een zadenbrood met 57% zaden en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit brood is het niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Het Viking Brød is heel gemakkelijk te bereiden. Alles wat je nodig hebt is water, een beetje azijn, een broodvorm, een houten lepel en een oven. Met...
Bio Vegan
Broodmix Focaccia
Glutenvrije focaccia broodmix. Maak nu zelf de Italiaanse klassieker. Met een beetje olijfolie, water en gist tover je een heerlijk luchtig brood tevoorschijn dat je naar wens kunt verfijnen met kruiden, olijven, tomaten, paprika of feta. Benodigdheden: - 550 ml water - 5 el (50 ml) olijfolie - 1 zakje Biovegan Master bakkersgist (7 g) - Handmixer met deeghaak Optioneel: gehalveerde...
Bio Vegan
Broodmix Haverbrood
De glutenvrije haverbrood bakmix is niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Benodigdheden: 500 ml water 2 eetlepels (20 ml) azijn (bijvoorbeeld appelciderazijn) Broodvorm (20 cm of 25 cm) Handmixer met deeghaak Optioneel: havermout om te bestrooien Let op: De toevoeging van azijn dient alleen om het...
Peak's
Amerikaanse Pannenkoekenmix
Glutenvrije Amerikaanse pannenkoekenmix. Bereiding: Meng 450g mix met 500ml melk of water tot een gladde massa. Schep met 2 lepels of ijsschep flinke klodders in de koekenpan op middelhoog gas en laat per zijde 4 minuten bakken. Serveer de pancakes met jam of stroop.
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Original
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 kleine broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 375 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 400 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met vochtige...
Bauckhof
Wunder Broodmix Zonder Haver
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Daarnaast vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de bakmix in een kom, meng met 500 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80...
Bauckhof
Bakmix Kwarktaart Vruchten
Glutenvrije bakmix voor kwarktaart. Heb je zin in kwarktaart, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle mix! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 70 g roomboter - 600 mL slagroom - 500 g magere kwark - 400 mL vruchtensap - Optioneel: 1 blik perziken of andere vruchten Bereiding: - Bedek een springvorm met bakpapier. Laat eventuele vruchten uit blik uitlekken en bewaar het vocht....
Bauckhof
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Rijk aan vezels. Caribisch. Heerlijk. Ons biologische kokosmeel is een hemelse toevoeging aan ons assortiment - en nog glutenvrij ook. Het milde meel is geschikt voor zowel koken als bakken. Of het nu gaat om yoghurt of shakes, soepen of sauzen, brood of broodjes, cake of muffins, pannenkoeken of wafels, koekjes of gebak: het biologische kokosmeel voegt een subtiele zoete...
Bauckhof
Kastanjemeel
Glutenvrij kastanjemeel. Bij Bauck gebruiken we voor ons kastanjemeel alleen kastanjes van biologische boeren in Europa. De kastanjes worden eerst in rook gedroogd en daarna fijngemalen. Natuurlijk is ons biologische kastanjemeel ook glutenvrij. Het is ideaal voor het bakken van cake, brood of pannenkoeken. Vervang gewoon tot 20% van het meel dat je normaal gebruikt door ons biologische...
Bauckhof
Flatbread Bakmix
Glutenvrije bakmix voor flatbread. Wat zou de mediterraanse keuken zijn zonder heerlijk platbrood? Onze bakmix voor platbrood is even verfijnd als lekker en is zelfs glutenvrij. Als bijgerecht voor je picknick- en feestbuffet of als gevulde maaltijd met verse salade, knapperige falafelballetjes en verse groenten - ons luchtig, knapperig platbrood is de perfecte basis voor elke smaak. Tip: Onze...
Werz
4 Koren Meel Volkoren
Glutenvrij volkorenmeel. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine. Bereiding volkorenbrood: Ingrediënten: 450 g water, 20 g gist of 1 zakje droge Werz-gist, 5 g zout, 1 el azijn, 1 theelepel honing of Werz-rijstsiroop, 500 g Werz 4 koren meel, 50 g olie. Bereiding: Giet warm water (ca. 25° C) in...
Peak's
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.
Your Organic Nature
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Lekker voor in gebak, brood, koekjes maar ook door smoothies of desserts. Om kokosmeel in een gerecht te gebruiken kun je 1/3 van het tarwemeel vervangen door kokosmeel, en extra vloeistof en ei toevoegen.
Bauckhof
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel. Wist je dat rijstmeel glutenvrij en veelzijdig is? Of het nu voor cake, muffins, koekjes of pap is: dit volkoren rijstmeel wordt gekenmerkt door zijn relatief neutrale maar volle smaak. Of als heerlijk dessert: tover er een snelle rijstpudding met kaneel en suiker mee op tafel.
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Gierstmeel Volkoren
Glutenvrij volkoren gierstmeel. Bruine gierst is de wilde vorm van gierst en wordt in onze Bauck molen samen met de schil vermalen tot fijn volkorenmeel met een volle smaak. Je krijgt dus puur natuur op je bord. Daarom is de ingrediëntenlijst kort. We gebruiken alleen volkoren gierstmeel uit gecertificeerde biologische productie - en niets anders. Net als veel van onze andere meelsoorten is...
Bauckhof
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Bauck kikkererwtenmeel heeft een geweldige smaak. Het is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het een geweldige aanvulling is op de veganistische keuken. Dat ons kikkererwtenmeel biologisch is, is voor ons vanzelfsprekend. Wist je dat? Als je op zoek bent naar een glutenvrij meel met een optimale korrelgrootte en bakeigenschappen, moet je kikkererwtenmeel kopen. Het...
Terrasana
Havermeel
Glutenvrije havermeel is een goed alternatief op tarwebloem. Je kunt het heel gemakkelijk 1:1 vervangen. Havermeel is gegarandeerd glutenvrij en daarmee is het een fijn ingrediënt om glutenvrije en gezonde koekjes, pannenkoeken en cakes mee te maken. Eén van de meest gebruikte en best werkende glutenvrije melen!
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Bio Vegan
Bakmix Brownies
Biologische bakmix voor glutenvrije brownies met extra veel chocolade. Meer chocolade dan dit krijg je niet! Deze brownies zijn een hoogtepunt voor alle chocoladeliefhebbers. Het smeltzachte laagje pure chocolade maakt de brownies bijzonder fudgy van smaak en chocoladedruppels met 88% cacaogehalte zorgen voor de fijne chocoladecrunch om van te genieten. Benodigdheden: - 150 ml water - 130 g...
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Bauckhof
Wunder Broodmix Noten
Glutenvrije broodbakmix voor havervolkorenbrood met noten. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Peak's
Bananenbrood Mix
Glutenvrije mix voor bananenbrood. Met deze glutenvrije bakmix van Peak's zet je makkelijk een zelfgemaakt bananenbrood op tafel. Voor de bereiding heb je drie rijpe bananen nodig, 3 eieren, 115 gram margarine, 70 ml melk en dadels. Tip: vervang dadels door 125 gram kristalsuiker. Voor een vegan bereiding vervang de eieren en melk door plantaardige ingrediënten. Bereiding bananenbrood zonder...
Bio Vegan
Bakmix Brookies
Glutenvrije bakmix voor sappige brownies met een heerlijke koekjeslaag. Knapperige schil, zachte kern: brookies zijn de perfecte verleiding voor alle liefhebbers van brownies en koekjes. De chocolade brownie en een koekje gemaakt van haver en cashewnoten zorgen voor een onmiskenbare combinatie van smaken. Met hun innovatieve recept zijn deze Brookies de eerste vegan & glutenvrije biologische...
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Poensgen
Broodmix Bruin
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Bauckhof
Appel Kruimel Muffinmix
Mix voor glutenvrije appel kruimel muffins. Maak je eigen versgebakken appelkruimelmuffins! De muffins zijn niet alleen glutenvrij, maar ook vegan te maken (vervang dan de boter en ei door margarine en appelmoes). De minicakes zijn heerlijk voor een picknick, voor feesten op kantoor, voor kinderverjaardagsfeestjes en oma's 80ste verjaardag. Je kunt ook variëren met je favoriete fruitsoorten en...
Nutrifree
Pizzabodemmix
Glutenvrije mix voor het maken van je eigen pizzabodem. Voeg lauwwarm water, gist en olijfolie toe en je maakt gemakkelijk je pizzabodem. Vergeet niet dat het deeg 1,5 uur moet rijzen! Bereiding pizabodem (270 g deeg of 3 pizzas) Bereidingstijd: 15 min + 1u30 rijstijd + 3 minuten bakken Benodigdheden: 150 g pizzamix 120 g lauwwarm water 3 gram gist 3 gram extra vierge olijfolie...
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Bauckhof
Zwartbrood Broodmix
Glutenvrije zwartbrood bakmix. Ideaal om zelf een brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk het...
Bauckhof
Haver Broodmix Volkoren
Mix voor glutenvrij volkoren haverbrood. Om zelf haver brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk...
Bauckhof
Bakmix Cheesecake
Glutenvrije bakmix voor cheesecake. Heb je zin in cheesecake, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle cheesecake! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 4 eieren - Sap van een halve citroen - 750 g kwark Bereiding: - Verwarm de oven voor op 200 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng de bodemmix met de gesmolten boter, laat kort staan en bedek de bodem...
Bauckhof
Bakmix Appeltaart
Glutenvrije bakmix voor appeltaart. Heb je zin in appeltaart, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle appeltaart! Ook vegan te bereiden. Inhoud: 2 zakjes bakmix. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 3 eieren - 500 g appel Bereiding: - Verwarm de oven voor op 180 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng een zak deegmix met de boter en de eieren tot een glad beslag. - Bedek de...
Bauckhof
Broodmix Haver
Glutenvrije haverbroodmix. Bak met deze mix gemakkelijk een haver brood met een krokante korst! Enkel water toevoegen. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 500 mL lauwwarm water - 1 zak mix Bereiding: - Inhoud van deze verpakking met de gist en het water mixen met een mixer met deeghaken. - Bakblik of ovenplaat bekleden met bakpapier en hier het deeg in ronde vorm in/opleggen. - Laat...
Bauckhof
Baguette Mix Haver
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 425 ml lauw water - 2 el neutrale olie - wat glutenvrij meel Bereiding: 1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek. 2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg...
Bauckhof
Pinsa Bakmix
Glutenvrije pinsa bakmix. Krokant aan de buitenkant, luchtig aan de binnenkant en gewoon heerlijk: dat is ons pinsadeeg, de specialiteit uit de Italiaanse keuken, opnieuw bedacht in de Bauck Mühle-stijl. Dolce Vita uit Noord-Duitsland! Pizza en pinsa hebben beide hun oorsprong in Italië, maar wat onderscheidt de twee eigenlijk? Aan de ene kant is er de vorm, soms rond, soms meer...
Werz
Volkoren Gierstmeel
Glutenvrije volkoren gierstmeel.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Dragon Superfoods
Walnootmeel
Dragon Superfoods glutenvrij walnootmeel is gemaakt van biologische walnoot door middel van een zacht olie-extractieproces. Het is van nature glutenvrij en een rijke bron van plantaardige eiwitten (51% proteine), vezels en mineralen (magnesium, calcium en zink). Het kenmerkende nootachtige aroma maakt het een ideale toevoeging aan desserts, snacks of smoothies.
Bauckhof
Brownie-mix
Glutenvrije brownie-mix. Deze brownies maken kost je 5 minuten: mengen, bakken en klaar! De inhoud van de verpakking is goed voor 6 grote of 12 kleine brownies. Ook geschikt om muffins of chocoladekoekjes van te bakken. De recepten staan op de verpakking. Recept voor brownies: Benodigdheden - 200 g roomboter - 2 eieren - 100 ml melk Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 175 graden...
Bio Vegan
Cakemix Citroen
Glutenvrije mix voor een heerlijke citroencake. Ook ideaal voor muffins of citroen brownies. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) Handmixer met garde 300 ml sojadrink 100 gram margarine 1 eetlepel (15 ml) water citroensap voor het glazuur 1. Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht of...
Peak's
Kruidcake Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een kruidcake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 150°C. Klop 4 eieren (of vervanger) los in een mengkom. Voeg 175 g zachte margarine, 50 ml melk en de kruidcake mix toe. Meng het geheel tot een glad beslag. Verdeel het beslag gelijkmatig over een cake vorm (of in een tulband vorm). Plaats de kruidcake in het midden van de voorverwarmde oven en bak af...
Bio Vegan
Bakmix Kaneelbroodjes
Met de glutenvrije en vegan bakmix tover je in een handomdraai heerlijke kaneelbroodjes tevoorschijn, waar je van kunt genieten als ontbijt en als zoete snack tussendoor. Het luchtige, luchtige deeg met het mengsel van suiker en kaneel zorgt voor een hemelse smaak.. Benodigdheden: Handmixer met garde 90 gram margarine 7 gram bakpoeder 250 ml lauwwarm water Doe het bloemmengsel en...
Nutrifree
Broodmix Wit
Glutenvrije mix voor het maken van brood. Deze mix is een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten om in een paar eenvoudige stappen glutenvrij brood te bereiden. Water, gist, extra vergine olijfolie en een snufje zout erbij en het brood is binnen een uur klaar. Het deeg kan met de hand gemaakt worden en het brood moet afgebakken worden in de oven. Ontdek hoe je goed...
Nutrifree
Broodmix Volkoren
Glutenvrije mix voor het maken van volkoren brood. Deze mix is een uitgebalanceerde mix van hoogwaardige ingrediënten om in een paar eenvoudige stappen glutenvrij volkoren brood te bereiden. Water, gist, extra vergine olijfolie en een snufje zout erbij en het brood is binnen een uur klaar. Het deeg kan met de hand gemaakt worden en het brood moet afgebakken worden in de oven....
Bauckhof
Bakmix Cheesecake Brownies
Glutenvrije bakmix voor cheesecake brownies. Heb je zin in cheesecake of brownies, maar kun je niet kiezen? Maak dan deze cheesecake brownies! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 2 eieren - 100 mL melk - 250 g kwark Bereiding: - Verwarm de oven voor op 180 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng de bakmix voor het deeg met de boter, 1 ei en de melk. - Meng...
Bauckhof
Snelle Broodmix Zaden
Glutenvrije broodmix met zaden. Deze populaire brood bakmix met zaden is gemaakt als antwoord op de vaak geuite wens om zelf echt lekker snel brood te bakken. Het smaakt gewoon heerlijk en is ongelooflijk makkelijk en snel te maken. Je voegt gewoon water toe, roert, bakt en na een uurtje heb je niet alleen een snel brood gebakken, maar ook de heerlijke geur van versgebakken brood in huis. Hemels!...
Bauckhof
Snelle Broodmix 5-Granen
Glutenvrije bakmix. Het nieuwe 5-granen snelbrood combineert de beste eigenschappen van rijst, maïs, gierst, quinoa en boekweit, afgerond met een subtiel boekweit zuurdesem. Natuurlijk glutenvrij zoals gewoonlijk en dit keer bewust zonder haver of zaden. Een heerlijk, fijn brood. Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 225 graden celcius (boven- en onderwarmte). 2. Meng kort de bakmix met...
3Pauly
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel.
Peak's
Quinoameel
Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...
Terrasana
Kokosmeel
Raw kokosmeel is het gemalen vruchtvlees van gedroogde biologische kokosnoten. 100% kokos, dus 100% glutenvrij. Het is een heerlijk product om je baksels een lichte kokossmaak mee te geven en de structuur iets brosser te maken. Kokosmeel combineert erg goed met amandelmeel, wat juist compact van structuur is. Gebruik in je baksel bij voorkeur kleine beetjes kokosmeel of compenseer de...
Mattisson
Amandelmeel Biologisch
Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Bauckhof
Pizzabodemmix
Glutenvrije mix voor een pizzabodem. Makkelijk te maken, hoeft niet te rijzen en lukt altijd. Alleen water en olie toevoegen en 20 minuten in de oven bakken.
Werz
Crazy Carrot Cake Bakmix
Glutenvrije mix voor worteltaart. De Crazy Carrot Cake bakmix is speciaal ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk maken van verse, heerlijke worteltaart. De luchtige, vochtige en zoet-hartige cake is klaar in slechts een paar stappen en in een handomdraai. Maak hem af met glazuur, decoratie of roomkaasglazuur. Ingrediënten voor het deeg: - 500 g bakmix - 3 eieren - 210 g boter, of 170 g...
Joannusmolen
Lupinemeel
Glutenvrij lupinemeel. Lupinebonen zijn van nature rijk aan eiwitten. Lupinemeel is geschikt om te bakken en voor het indikken van sauzen. Daarnaast kunt u lupinemeel direct mengen met vruchtensap, groentesap of melk voor een heerlijke lupineshake. Lupinemeel past in een koolhydraatarm dieet.
Peak's
Proteïne Pannenkoekenmix
Glutenvrije proteïne pannenkoekenmix. Biologisch, vegan en rijk aan proteïne. Bereiding: Meng 300 g mix met 750 ml plantaardige melk tot een glad beslag. Smelt margarine in een pan met anti-aanbak laag. Schep een pollepel beslag in de pan en verdeel dit. Bak de pannenkoeken op een laag vuur goudbruin aan beide kanten.
Peak's
Cakemix Vanille
Glutenvrije cakemix met vanille. Deze heerlijke cakemix bestaat uit onder andere rijstmeel, maismeel en aardappelzetmeel. Een beetje vanille en karamel erbij, voor de lekkere smaak. Leuk om met de kinderen samen een cake te bakken! Bereiding: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en klop dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g...
Peak's
Cakemix Citroen
Glutenvrije cakemix met citroen. Bereiding voor 3-4 personen: Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225g margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan toe 4 eieren en 450g cakemix. Klop dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een groot cakeblik of twee kleinere cakeblikken. Bak de cake gaar bij 180°C in 50 - 60 minuten.
Joannusmolen
Kikkererwtenmeel
Glutenvrije kikkererwtenmeel. Met dit kikkererwtenmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De kikkererwten zijn op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Kikkererwtenmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten, het komt bovendien veel voor in Arabische recepten zoals hummus en falafel.
Terrasana
Amandelmeel 500 gram
Zoek je een biologisch en glutenvrij alternatief voor tarwe- of speltmeel? Dan is dit amandelmeel een goede keuze. Het bestaat voor 100% uit geblancheerde, vermalen amandelen. Ook voor het meel zoeken we de beste (hele) amandelen eruit, zodat de smaak zo karakteristiek mogelijk blijft. Amandelmeel is gemakkelijk te verwerken en geeft je baksel een iets zoete, nootachtige smaak en zorgt voor een...
Joannusmolen
Pannenkoekenmix Met Kikkererwten
Glutenvrije pannenkoekenmix met kikkererwten. Water of melk en eventueel 2 eieren toevoegen is voldoende. Ook zeer smakelijk als wrap of roti. Benodigdheden: - 300g pannenkoeken mix met kikkererwten - 600ml water of melk - eventueel 2 eieren - olie of boter Bereidingswijze: - Doe de inhoud van dit pak pannenkoeken mix samen met de melk en eieren in een beslagkom - Roer dit alles tot...
Peak's
Speculaas & Kruidnoten Mix
Glutenvrije speculaas en kruidnoten mix. Bereiding kruidnoten: Verwarm de oven 10 minuten voor op 170 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier. Doe de mix in een kom en voeg 100g roomboter of margarine en 1 ei (vervanger) toe. Kneed het geheel met een mixer met deeghaken of met de hand tot een samenhangend deeg. Draai van het deeg kleine gelijkmatige bolletjes. Leg de bolletjes met een...
Joannusmolen
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Heerlijk om hiermee gerechten van een krokant laagje te voorzien. Ook ovenschotels krijgen een krokant laagje door ze voor het bakken te bestrooien met paneermeel.
Bio Vegan
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor een heerlijke chocolade cake. Ook ideaal voor brownies of een chocoladetaart. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) 300 ml sojadrink 100 gram zachte margarine Handmixer met garde
Bauckhof
Broodmix Havervolkoren (Wunderbrood)
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood. Scandinavisch Wunderbrood. Bereiding: 1. Breng 550 milliliter water aan de kook. 2. Voeg de inhoud van de verpakking toe en roer het het door. 3. Laat het geheel vervolgens 20 minuten rijzen. 4. Vorm het deeg tot een brood en leg het op de met bakpapier beklede bakplaat of in een broodvorm. 5. Doe het vervolgens voor 70 minuten in de oven...
Peak's
Brownie Mix
Glutenvrije mix voor het maken van brownies Bereiding: Smelt 130 gram margarine en laat iets afkoelen. Klop 4 eieren los in een mengkom, voeg de gesmolten margarine toe en meng voor 1 minuut op lage snelheid. Voeg de brownie mix toe en meng nog 3 minuten tot een mooi gemengd beslag. Verwarm de oven voor op 150 graden. Verdeel de mix over een ingevette bakvorm van 20x20 cm. Zorg voor een gladde...
Joannusmolen
Maismeel
Glutenvrij maismeel. Met dit maismeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De mais is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maismeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Halfvolkoren Rijstmeel
Glutenvrije halfvolkoren rijstmeel. Rijstmeel is een ideaal basismeel voor het bereiden van brood-, taart- of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel. Gierstmeel kan gebruikt worden om de textuur en de smaak van glutenvrij brood of gebak te verbeteren. Je kan het ook mengen met rijstmeel.
Peak's
Bakbananenmeel
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Ma Vie Sans Gluten
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor chocoladecake. Het maken van een heerlijke biologische glutenvrije chocoladetaart was nog nooit zo eenvoudig! Gebruikstips: Om de glutenvrije chocoladetaart te maken (ongeveer 8 delen): Zorg voor de volgende ingrediënten: 60 ml melk, 90 g boter of margarine, 3 hele eieren. Voorbereiding: Verwarm je oven voor op 180 ° C. Giet de bereiding in een kom en voeg de...
Damhert
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Your Organic Nature
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Lekker om brood, pannenkoeken of ontbijtmuffins mee te maken.
Joannusmolen
Rijstmeel
Volkoren rijstemeel. Met dit rijstemeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren rijst is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Rijstemeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Je kunt een mengeling maken met andere melen en een zetmeel naar keuze voor de bereiding van een rijzend deeg.
Primeal
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij volkoren rijstmeel. Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld sauzen, crèmes of soepen in te dikken. Gemengd met tarwe- of speltmeel geeft het een krokantere textuur aan gebak of koekjes
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Gierst & Zaden
Glutenvrije broodmix met gierst en zaden, zonder maïs. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 eetlepel olijfolie, 450 a 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende...
Ma Vie Sans Gluten
Mix Voor Pizzabodems
Glutenvrije mix voor pizzabodems. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Bereiding voor 1 dunne pizza van 25 cm: Zelf toevoegen: 115 g mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap. De ingrediënten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. Leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt...
Ma Vie Sans Gluten
Witte Rijstmeel
Glutenvrij wit rijstmeel. Een basismeel voor het bereiden van brood- en taart of gebakdeeg.
Joannusmolen
Maisgries (Polenta)
Glutenvrije maisgries. Met deze maisgries gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het graan is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Een smakelijk, gezond en voedzaam product dat past in een glutenvrij dieet. Maisgries wordt vaak gebruikt voor polenta, een traditioneel Noord-Italiaans gerecht.
Joannusmolen
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel. Teff is een voedzaam volkoren meel, geschikt om exotische pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of originele ovengerechten mee te bereiden. Teffmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Zeer geschikt om pannenkoeken mee te bakken en om een lekkere smaak aan taartdeeg of brood te geven.
Ma Vie Sans Gluten
Maismeel
Glutenvrije maismeel. Dit maïsmeel is goed te gebruiken voor brood en koekjes.
Ma Vie Sans Gluten
Maïszetmeel
Glutenvrij maïszetmeel. Het maakt gebak luchtiger, het vervangt namelijk 50% van het meel. Ook maakt het sauzen, soepen of vla's smeuïger. Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Handig om een warme vloeistof in te dikken, toevoegen met een beetje water.
Joannusmolen
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Bij de teelt van tapioca worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Tapiocazetmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Tapiocazetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer het benodigde maiszetmeel met wat koud...
Joannusmolen
Linzenmeel
Glutenvrije linzenmeel van rode linzen. Deze linzenmeel is gemaakt van gedroogde linzen, die nog niet gegaard zin. Linzenmeel is bijzonder rijk aan eiwit, vezels en heeft een rijke volle smaak. Het is perfect om bijvoorbeeld Indiase papadums te bakken, maar ook heel geschikt om te mengen met andere melen voor zowel zoete als hartige gerechten.
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Ma Vie Sans Gluten
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. Het ideale ingrediënt voor luchtiger gebak: 1/3 zetmeel + 2/3 bloem. Tip: combineer verschillende soorten zetmeel.
Ma Vie Sans Gluten
Patisseriemix
Glutenvrije patisseriemix. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Gebruik deze mix ter vervanging van het meel dat je normaal gebruikt. Opgelet, het bakpoeder is al vermengd in de juiste verhouding!
Peak's
Red Velvet Mix (T.H.T. 10-5-25)
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...
Joannusmolen
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelmeel. Met dit aardappelmeel gaan gezond en lekker eten eten hand in hand. Het meel is gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Aardappelmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Aardappelzetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer...
Joannusmolen
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Met dit boekweitmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren boekweit is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Boekweitmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Maiszetmeel
Glutenvrije maiszetmeel. Met dit maiszetmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het zetmeel is gescheiden van de rest van de mais, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maiszetmeel is een natuurlijk niet helder bindmiddel met een neutrale smaak. Maiszetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de...
Schar
Mix B - Brood Mix
De ideale kant-en-klare meelmix voor elke soort brood en gistdeeg, zoete of hartige bakwaren. Bak donker brood, broodjes, pizza, focaccia of rozijnenbrood. Dankzij de eigenschappen van "Brot Mix" rijst uw deeg uitstekend en is het resultaat geweldig. Recept voor Brood Ingrediënten: 500 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 400ml water, 20g olie, 5g zout. Bereiding: Meng in...
Schar
Mix C - Kuchen Und Kekse
Glutenvrije meelmix voor gebak, koekjes en cake. Recept voor Zanddeegkoekjes: Ingrediënten (alle ingrediënten moeten koud zijn): 250 g Schär Mix C, 75g poedersuiker, 80g boter of margarine, 1 ei, 8g bakpoeder, 20ml water, geraspte schil van een onbespoten citroen. Bereiding: Vorm van het meel op een werkvlak een bergje en maak in het midden een kuiltje. Doe hier de suiker, ei, water,...
Primeal
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel.
Your Organic Nature
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel. Lekker voor in brood, gebak en koekjes.
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Boekweitmeel
Glutenvrije broodmix met boekweitmeel. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 eetlepel olijfolie, 450 á 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 minuut....
Ma Vie Sans Gluten
Pancake Mix
Glutenvrij mix voor pannenkoeken, wafels en flensjes. Recept voor 7-8 pannenkoeken: Zorg voor de volgende ingrediënten: Klassieke versie: 150 g bereiding voor pannenkoek, 1 ei, 110 ml melk of plantaardige drank. Veganistische versie: 150 g pannenkoekenmix, 150 ml plantaardige drank. Bereiding: Meng de ingrediënten. Doseer met een pollepel uw bereiding in een hete pan die vooraf...
Schar
Mix It! Universal
Glutenvrije universele bakmix. Brood, cakes, pasta of koekjes... Mix It! Mix het met eieren, boter melk en boter… of nee wacht! Mix het met olie, zout en water. Nou ja, je kunt het mixen zoals jij het het lekkerste vindt! Dit zachte, universele meel kan je gebruiken voor ieder bakproduct. Wie wil nou niet zo’n glutenvrije allrounder in huis hebben?!
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Glutenvrije Webshop Basics
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Schar
Mehl
Glutenvrije universele mix. Een veelzijdig produkt voor o.a. pannenkoeken, sauzen maken en sauzen binden. Ook zeer geschikt voor het maken van pastadeeg. Recept voor Pannenkoeken: Ingrediënten: 130g Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, 300ml melk, een snufje zout, 30g gesmolten boter. Bereiding: Meng het meel, het zout, de boter, het suiker en de licht geklopte eieren...
Peak's
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters. Boekweit is zeer geschikt voor mensen met een allergie of overgevoeligheid voor gluten en daardoor geschikt in een glutenvrij dieet. Ook wordt het in verband gebracht met een verlaging van risicofactoren zoals cholesterol en een hoge...
Peak's
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel. Teff is een op natuurlijke wijze, zonder toevoegingen, gekweekt oergraan. De teff-korrel is ca. 150 maal kleiner dan de tarwekorrel en wordt daarom niet gepeld maar altijd volkoren verwerkt. Mede hierdoor is teff rijk aan koolhydraten, vezels, mineralen en vitaminen. Teff is zeer geliefd bij (duur-) sporters en geschikt in een glutenvrij dieet.
Peak's
Maismeel
Glutenvrij maismeel.
Peak's
Boekweitmeel 5 kilo
Glutenvrij boekweitmeel.
Peak's
Havermeel
Glutenvrij havermeel. Een goede vervanger van tarwemeel.
Peak's
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Tapiocazetmeel is gedroogde en bewerkte, gemalen cassavewortel. Het zetmeel kan worden gebruikt in bakmixen of als verdikkingsmiddel. Bij het bakken geeft het een lekker zacht en luchtig resultaat. Tapiocazetmeel heeft een milde smaak en neemt goed vocht op. Door zijn veelzijdigheid combineert het zetmeel goed met andere glutenvrij melen.
Schar
Mix Voor Bruinbrood
Glutenvrije mix voor bruinbrood. Recept voor bruinbrood: Ingrediënten: 500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout. Bereiding: Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed...
Peak's
Pannenkoekenmix
Glutenvrije pannenkoekenmix. Een tip voor melk & ei-vrije pannenkoeken: Gebruik een ei-vervanger en 600ml sojamelk. Bereiding: Meng 300g mix, 4 eieren en 600ml melk tot een glad beslag. Smelt boter/margarine in een hete pan met anti-aanbak laag. Schep een pollepel beslag in de pan en verdeel dit. Bak de pannenkoek goudbruin aan beide kanten. TIP: Voor melk & ei-vrije pannenkoeken: Gebruik...
Bezgluten
Keto Pancake Mix
Glutenvrije, low carb keto pannenkoekenmix zonder toegevoegde suikers. Bereiding: Mix alle vloeibare ingrediënten en voeg vervolgens de keto pannenkoekenmix toe (halve verpakking) en meng het tot een geheel. Bak vervolgens de pannenkoeken in een voorverwarmde pan op medium hitte.
Werz
4 Koren Bakmix
Glutenvrije vierkoren bakmix. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine. Volkorenbrood: Ingrediënten: 450 g water, 500 g Werz 4-granen bakmix, 50 g olie, een beetje bakolie. Bereiding: Giet 450 g warm water (25°C) in een kom. Kneed de Werz 4-granen bakmix met een handmixer gedurende 3...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.
Peak's
Red Velvet Mix
Glutenvrije mix voor het maken van een red velvet cake. Bereiding: Verwarm de oven voor op 160 graden of heteluchtoven op 150 graden. Klop 150 ml slagroom luchtig in een mengkom met een mixer. Klop 4 eieren los in een andere kom en spatel de red velvet mix hier voorzichtig doorheen. Let op! De mix kan stuiven. Voeg de luchtige slagroom toe en spatel door het beslag tot het gelijkmatig gemengd...