Bauckhof - Wunder Broodmix Gold Terug
Allergie Informatie *
Beoordeling
A. Verhage
21-04-2025
Heeerlijk
Wij hebben van deze mix net crackers gebakken.
600 gr. Meel
500ml koud water
Mengen 10 minuten laten staan en de massa in drieën verdelen.
Tussen 2 lagen bakpapier uitrollen en op het bakpapier op drie bakplaten leggen.
Er staat 35 minuten op 180°.
Wij hebben hem 20 minuten extra gegeven en op roosters laten afkoelen.
Erg lekker geworden.
Catherine
16-01-2025
Ruikt en smaakt heerlijk, 1e keer bakken mislukt
Bij het openen van het pak rook ik direct hoe lekker het brood zou moeten zijn. Precies gevolgd wat er op de website staat m.b.t. bak advies maar helaas was het brood vanbinnen plakkerig. Niet te eten zo. Proberen totdat het lukt vind ik wat prijzig. Helaas dit brood weg moeten gooien. Extra afbakken in oven per snee hielp niet helaas.
Kristof
22-11-2024
overheerlijk
Wow!
H. Beugeling
17-03-2024
Aanrader!
Smaakvol en gemakkelijk te bereiden.
Rien
27-08-2023
Lekker makkelijk
Niets meer hoeven toe te voegen. Resultaat is een uitstekend en stevig brood.
maria
03-07-2023
heerlijk brood
Wat een verademing om zelf glutenvrij brood op zo'n eenvoudige manier te bereiden? En dan ook nog eens lekker en voedzaam!
Heidi
19-04-2023
Steengoed brood!
Heel erg lekker, en makkelijk te maken.
Geraldine
22-02-2022
Dikke aanrader
Deze mix is heerlijk voedzaam , makkelijk te bereiden en calorie arm.
En gevraagd of ze deze in het assortiment wilden nemen , bedankt glutenvrije webshop.
C.. Sterrenburg
20-02-2022
Heerlijk brood
Ivm gluten intolerantie alleen nog maar dit brood samen met de bauwe versie Havervolkoren.
Omschrijving
9 reviews
Snelle bereiding:
1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 550 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan.
2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken.
3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70 minuten (boven- en onder verwarming).
4. Haal het onmiddellijk uit de vorm en laat het goed afkoelen voordat je het eet.
Klassieke bereiding:
Zoals hierboven, maar gebruik 500 milliliter koud water, meng het deeg grondig en laat het 3 uur of langer in de koelkast staan. Doe het vervolgens in de vorm en zet het in de koude oven. Bak zonder voorverwarmen op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80 minuten.
Bereiding zonder bakvorm:
Vorm er, zoals hierboven, een brood van en plaats het op een met bakpapier beklede bakplaat.
Artikelnummer: | BAU036 |
Merk: | Bauckhof |
Inhoud: | 600 gram |


Bestellen
Ingrediënten
Kan sporen van noten bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1846 kj (443 kcal) |
Eiwitten | 18 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 34 gr. 0.9 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 23 gr. 3.3 gr. |
Vezels | 13 gr. |
Zout | 1.4 gr. |