Schar - Mix B - Brood Mix Terug
Allergie Informatie *
Beoordeling
Fransje
03-01-2025
Prima meel
Snel bezorgd en fijn meel als basis om te mixen met o.a. boekweitmeel of donker mail.
Sonja De Haas
09-12-2024
Top
Heerlijk brood gebakken, lekker vers.
Eddy
07-12-2024
Gebruik het al jaren
Ik heb wel de hoeveelheid ingrediënten die op de verpakking staan aangepast, Het lukt nu veel beter
CS
29-11-2024
Perfect
De beste mix voor de heerlijkste oliebollen. (vele malen beter dan de gangbare aldus de niet glutenvrije personen). Pizza's. en brood gaat ook heel prima.
H. Cimtay
26-11-2024
İdeaal voor brood
Mix B gebruik ik al jaren om brood mee te bakken. Het is een zeer geschikte mix om allerlei varianten van brood mee te bakken
Dilly
04-09-2024
Goed meel voor brood
Voor brood te bakken is deze meel zeer geschikt. Het smaakt ook nog eens lekker!
Shawnim
13-07-2024
Goede kwaliteit
Ik gebruik deze producten al jaren. Ik ben heel tevreden.
Marina
22-01-2024
Alleskunner
Inmiddels maak ik hier heerlijk brood, stokbrood en pizza mee. Eén van de weinige producten zonder soja. Paar keer oefenen en dan wil je niets anders meer.
Rana de Vries
22-11-2023
Fijne webshop met goede service goeie prijs
Eindelijk een webshop die goedkoper is dan veel anderen! Sinds we glutenvrij moeten leven merk je dat er belachelijke prijzen voor deze voeding gevraagd wordt! Gelijk maar groot ingeslagen en 20 pakken broodjes gekocht ! Alles goed en snel geleverd! Was onze eerste koop! Heel tevreden! Omdat de prijs ook erg goed was!
Draid
12-09-2023
Het is het beste meel voor het maken van brood
Ik heb verschillende soorten meel geprobeerd en heb niets lekkerder gevonden dan dit
Marina
22-01-2023
Witbrood zoals je gewend bent
Nu al mijn favoriet. Goede smaak en structuur. Een volgende keer ook eens mengen met krenten/ zaden. En wellicht ook eens stokbrood maken.
Draid
19-11-2022
De beste soort voor het maken van brood
Ik heb verschillende soorten geprobeerd, maar ik heb geen betere gevonden dan dit brood
els an de mortel
10-10-2022
een uitkomst!!!
makkelijk in gebruik, lukt altijd en smaakt goed
mar
02-10-2022
droog klef brood
2x met deze mix gebakken en een groot fiasco. kleffe delen in het brood, erg kompakt en stug en droog
Gus
23-08-2022
Heerlijk broodje mee gebakken, zelfs na 2 dagen nog lekker!
Niet zoals bij ander glutenvrij brood gelijk hard en uitgedroogd maar een paar dagen houdbaar! Een echte aanrader!
Célina
28-02-2022
Heerlijke naanbroodjes mee gemaakt
Deze mix is fantastisch en veelzijdig. Heb er heerlijk naanbrood van gemaakt en gebruikt als pizzabodem.
Willemien
27-12-2021
Prima bakmix
We bakken in de broodbakmachine prima brood ermee. 250 Gr broodmix, 230 ml water, 20 ml olijfolie, 3/4 theelepel gedroogde gist, 1/2 theelepel zout, 1/2 theelepel suiker. Met programma basis-snel van de broodbakmachine.
Aty
10-12-2021
veranderde kwaliteit
Sinds de verpakking is veranderd kan ik er geen normaal brood meer mee bakken, grote gaten e.d., heel jammer
Lau
29-11-2021
Heerlijk’
Ik maak hier de lekkerste bolletjes en badpak mee. Heerlijk
Diany
13-05-2021
Superlekker
Voor het eerst geprobeerd. Zelf nog wat boekweitmeel toegevoegd aan recept. Brood was zeer smaakvol. Echt een aanrader.
Marjos Voncken-Franck
12-02-2021
Gewoon een lekker glutenvrij brood!
Snelle levering!
Ghizlane
02-02-2021
Heel goed
Snel geleverd
Thérèse
31-12-2020
Prima produkt
Ik gebruik het o.a. om oliebollen van te bakken. Geweldig!
Manuela
19-11-2020
Makkelijk te gebruiken
Ik maak er vaak ciabatta mee, wat italiaanse kruiden/olijven/zongedroogde tomaatjes erdoor en als olie walnotenolie. 7 gr. Gist, 500 ml ijskoudwater. Alles in 1x mengen, ik laat het 2 uur rijzen, nog een keer vouwen, ciabatta vormen en bakken maar;-).
Gerard
13-08-2020
Prima spul
Veel gezonder dan paneermeel.
Ria
12-08-2020
gemakkelijk past prima als aanvulling bij andere specifiekere broodmixen.
dit product gebruik ik al vele jaren, gemakkelijk.
Hans Harskamp
06-05-2020
Prima service, prima prijs/kwaliteit
Na een foutieve bestelling kon ik de zending netjes retourneren. Het bedrag werd na een dag weer netje teruggestort. Met de Schar Mehl zit het wel goed. Alleen de receptuur is voor een broodbakmachine niet goed. Te weinig water en teveel gist.
Maddi
17-01-2020
Does what it shoould
Good mix, works well definetelly good buy if you want to mak e bread or dough.
Metos
05-01-2019
Beste glutenvrij meel.
Ik gebruik ze al 12 jaar.
Gaat nooit mis, je kan ze voor alles gebruiken.
joeri W
03-09-2018
Super lekker
Deze mix is echt super. Ik voeg zelf wat welk en suiker toe om het lekker mals te maken.
Mario
28-03-2017
Een eenvoudig goed meel
Ik bak er al een paar jaar goed brood mee, maar heb wel wat toevoeging nodig om het wat zachter te krijgen. Maar zeker getoast is het vergelijkbaar met gewoon witbrood.
sarah
06-03-2017
Lekker voor brood en gebak
Ik gebruik het voor rozijnenbrood en in cake en gebak.
Koc
05-01-2017
Heel fijn meel!
Ik ken geen andere meel! Met deze Mix B kan je echt alles maken van brood tot raviola. Je hebt ook Mix C ervan echt een aanrader om koekjes, cakejes en pannekoeken te maken.
Omschrijving
33 reviews
Recept voor Brood
Ingrediënten:
500 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 400ml water, 20g olie, 5g zout.
Bereiding:
Meng in een kom de Schär Brot-Mix met de droge gist en zout en voeg hieraan het water en het olie toe. Als u verse gist gebruikt, lost u deze van tevoren in het water op en giet u dit mengsel bij het meel. Kneed het deeg met een mixer met kneedhaken op de middelste stand gedurende 4-5 minuten tot er een homogene massa ontstaat (met de hand ca. 8-10 minuten). Vorm een bol met het deeg om het dan naar wens te vormen op een bakblik met bakpapier. Bedek het brood met een vochtige theedoek en laat het deeg op een warme plaats rijzen (ca. 45 minuten) tot het in omvang is verdubbeld. Verwarm de oven voor op 200°C en 10ml water onder in de oven plaatsen. Bak het brood in ca. 50 minuten gaar. Tijdens het bakken de oven niet openen. Neem het gebakken brood uit de bakvorm en laat het afkoelen op een rooster.
Recept voor Pizza
Ingrediënten:
300 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 12g olijfolie, 200ml lauwwarm water, 5g zout.
Bereiding:
Kneed alle ingrediënten tot een soepel deeg. Als u verse gist gebruikt, lost u deze van tevoren in het water op en giet u dit mengsel bij het meel. Leg het deeg op een werkblad en kneed het verder met handen die u licht met meel hebt bestoven. Dek het deeg af met een vochtige doek en laat het ongeveer 40 minuten rijzen. Verdeel het deeg over een met olie ingevette bakvorm, beleg het daarna naar keuze met tomaten, mozzarella, enzovoort en bak de pizza in de onderkant van de oven op 220°C in ongeveer 20-25 minuten.
Artikelnummer: | DSC002 |
Merk: | Schar |
Inhoud: | 1000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Kan sporen van soja bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1429 kj (337 kcal) |
Eiwitten | 2.6 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 78.0 gr. 2.6 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.6 gr. 0.3 gr. |
Vezels | 4.1 gr. |
Zout | 0.73 gr. |