Schar - Mix Voor Bruinbrood 1 kilo Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Marina
20-01-2023
Heerlijk
Echt lekker bruin brood. Bakken zoals je gewend bent. Blijft lekker luchtig.
Mia Pauli
24-01-2022
Geweldig de houdbaarheids datum is perfect
Ik ben heel erg tevreden over het meel en het bezorgen is ook heel erg goed.
dank je wel.
FransFrambach
16-07-2020
Corrrecte levering en goede prijs
Tevreden
Connie van der arend
09-12-2019
Goed product voor brood bakken
Lukt altijd. Smaak is goed
brenda notenboom-klos
28-04-2019
ik vind deze lekker maar voor de eerste keer niet helmaal gelukt
ik heb hem gebakken in mijn broodbakmachine maar de korst was te hard en de binnenkant kruimeldeeg heel erg helaas smaak was wel goed
Frida
02-12-2018
Goede ingredienten!
Goede ingredienten en dat is al byzonder. en de smaak is afhankelijk van wat je er door doet.
joeri W
03-09-2018
Super lekker
Met deze mix bakje je super lekker brood. Het rijst niet zo goed als de mix voor wit brood, maar blijft toch lekker mals en vrij luchtig.
Lobke
06-12-2017
Echt brood
Dit is pas brood dat echt smaakt.
Lobke
10-01-2017
Super lekker
Dit is het lekkerst bruin brood wat goed lukt, zonder poespas.
Marian
28-05-2016
Makkelijk smaakvol brood.
Makkelijk klaar te maken, rijst en is smaakvol. Na ingevroren te zijn ook nog goed van smaak en structuur.
Omschrijving
10 reviews
Recept voor bruinbrood:
Ingrediënten:
500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout.
Bereiding:
Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ca. 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deeg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg nog 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven broodvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek of met huishoudfolie en laat het deeg op een warme plaats ca. 30-45 minuten rijzen (tot het in omvang is verdubbeld). Bestrijk het gerezen brood met wat zonnebloemolie; zo krijgt het na het bakken een mooie bruine korst. Plaats in de tussentijd een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm de oven voor op 190°C (met boven- en onderverwarming). Bak het brood in 60 minuten gaar. Neem het brood uit de oven, keer de vorm om en snijd het brood pas aan, wanneer het volledig is afgekoeld.
Artikelnummer: | DSC152 |
Merk: | Schar |
Inhoud: | 1000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Kan sporen van soja bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1375 kj (326 kcal) |
Eiwitten | 6.1 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 63.0 gr. 2.1 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 2.6 gr. 0.5 gr. |
Vezels | 13.0 gr. |
Zout | 0.75 gr. |