Schar - Mix Voor Bruinbrood 1 kilo Terug

€ 5,15
Mix Voor Bruinbrood 1 kilo

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

FransFrambach


16-07-2020
Corrrecte levering en goede prijs

Tevreden

Connie van der arend


09-12-2019
Goed product voor brood bakken

Lukt altijd. Smaak is goed

brenda notenboom-klos


28-04-2019
ik vind deze lekker maar voor de eerste keer niet helmaal gelukt

ik heb hem gebakken in mijn broodbakmachine maar de korst was te hard en de binnenkant kruimeldeeg heel erg helaas smaak was wel goed

Frida


02-12-2018
Goede ingredienten!

Goede ingredienten en dat is al byzonder. en de smaak is afhankelijk van wat je er door doet.

joeri W


03-09-2018
Super lekker

Met deze mix bakje je super lekker brood. Het rijst niet zo goed als de mix voor wit brood, maar blijft toch lekker mals en vrij luchtig.

Lobke


06-12-2017
Echt brood

Dit is pas brood dat echt smaakt.

Lobke


10-01-2017
Super lekker

Dit is het lekkerst bruin brood wat goed lukt, zonder poespas.

Marian


28-05-2016
Makkelijk smaakvol brood.

Makkelijk klaar te maken, rijst en is smaakvol. Na ingevroren te zijn ook nog goed van smaak en structuur.

Omschrijving

8 reviews


Glutenvrije mix voor bruinbrood.

Recept voor bruinbrood:
Ingrediënten:
500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout.

Bereiding:
Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed alles gedurende ca. 2 minuten met een mixer met deeghaken op de laagste stand. Doe daarna zonder de mixer uit te schakelen de olie bij het deeg, zet de mixer op een hogere stand en kneed het deeg nog 4-5 minuten. Doe het deeg in een ingevette en bestoven broodvorm. Strijk het glad. Bedek de broodvorm met een vochtige theedoek of met huishoudfolie en laat het deeg op een warme plaats ca. 30-45 minuten rijzen (tot het in omvang is verdubbeld). Bestrijk het gerezen brood met wat zonnebloemolie; zo krijgt het na het bakken een mooie bruine korst. Plaats in de tussentijd een vuurvaste schaal met water op de bodem van de oven en verwarm de oven voor op 190°C (met boven- en onderverwarming). Bak het brood in 60 minuten gaar. Neem het brood uit de oven, keer de vorm om en snijd het brood pas aan, wanneer het volledig is afgekoeld.

Artikelnummer: DSC152
Merk: Schar
Inhoud: 1000 gram

Bestellen

Ingrediënten

Maïszetmeel, lijnzaadmeel (12%), boekweitmeel (8%), erwtenzemelen, rijstzemelen, appelvezels, suiker, verdikkingsmiddel: guarpitmeel, zout.

Kan sporen van soja bevatten.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1375 kj (326 kcal)
Eiwitten 6.1 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 63.0 gr. 2.1 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 2.6 gr. 0.5 gr.
Vezels 13.0 gr.
Zout 0.75 gr.

Gerelateerde producten