Ma Vie Sans Gluten - Mix Voor Pizzabodems Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Dieuwke
21-05-2022
plakkerige smurrie; wel lekker
Wat een gepruts! Eigenlijk wil ik een ander woord gebruiken, maar dat doe ik maar niet. Het deeg was één grote natte plakkerige massa. Mijn man heeft uiteindelijk de smurrie uit kunnen smeren op de bakplaat en los kunnen krijgen van het bakpapier. In de oven werd het gelukkig een beetje een bodem. Daarna de topping er op, nog even in de oven en toen proeven... we hadden nl zoveel zin in weer eens een pizza! Heel eerlijk: de smaak was super lekker, daar licht het dus niet aan. Wel heel jammer dat sommige plekken veel te dun waren en dat die dan veel te hard worden.
Maar wij hebben misschien wel iets verkeerd gedaan met het deeg, geen idee?? Wel alles exact volgens de beschrijving. Het deeg ook even laten staan, is dat misschien het euvel? Ik weet het niet. Vanwege deze ervaring zou ik het niet nog een keer kopen, daarvoor is het te duur. Maar ik hoor graag wat wij eventueel niet goed hebben gedaan!
Order115
17-02-2021
Very good with the right toppings!
I made this with my friends who can eat real pizza, and although the bottom is slightly chewier and tastes a little like a bread instead of a pizza, it tastes amazing and like a real pizza with the right toppings! I used a bechamel sauce and added cheese, chicken, spices, spinach and corn on top and it was perfect! Highly advise to many of you who crave some sort of a pizza! (easy to make, but I had extra glutenfree flour to roll out the dough easier.
Annelies
08-01-2020
Heerlijk
Voor het eerst in 2 jaar weer pizza gegeten! Knapperig van buiten en nog wat zacht van binnen.
Ze zijn ook goed in te vriezen
Omschrijving
Glutenvrije mix voor pizzabodems. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs.
Bereiding voor 1 dunne pizza van 25 cm:
Zelf toevoegen: 115 g mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
- De ingrediënten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg.
- Leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt.
- Alvorens te garneren, 10 minuten voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 minuten bakken in de oven.
Artikelnummer: | MSG042 |
Merk: | Ma Vie Sans Gluten |
Inhoud: | 350 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1474 kj (348 kcal) |
Eiwitten | 5.9 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 77.0 gr. 0.3 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 1.0 gr. 0.2 gr. |
Vezels | 4.5 gr. |
Zout | 1.2 gr. |