Peak's - Bananenbrood Mix Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
R
08-07-2024
Prima brood
Met wat extra banaan, dadels en walnoten maak je er een heerlijk broodje van!!
martina
24-09-2022
heerlijk zacht
De bereiding is simpel en het resultaat heerlijk! Heel de keuken geurt naar de kruiden, het brood is zacht en vol smaak. Het brood kan goed ingevroren worden in plakjes en is dan net zo lekker als vers gebakken brood en droogt niet uit. Deze wil ik altijd in voorraad!
Debbie
26-07-2022
Prima
Niets kan tippen aan een volledig zelfgebakken bananenbrood! Ik vind deze snel droog worden en wat hard van structuur. Maar als je een keer voor gemak wilt kiezen, dan is dit een prima alternatief.
Miranda
19-06-2022
Heerlijk
We moesten ons inhouden om niet in 1 keer alles op te eten. Zegt genoeg.
Omschrijving
4 reviews
Glutenvrije mix voor bananenbrood. Met deze glutenvrije bakmix van Peak's zet je makkelijk een zelfgemaakt bananenbrood op tafel. Voor de bereiding heb je drie rijpe bananen nodig, 3 eieren, 115 gram margarine, 70 ml melk en dadels.
Bereiding bananenbrood zonder suiker:
Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een mengkom. Voeg 115 g zachte margarine,70 ml melk, de gehakte dadels en geprakte bananen toe. Meng alles door elkaar, voeg daarna de mix toe en meng tot een homogeen beslag. Vet een cakevorm in en verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm. Plaats het bananenbrood in de bakvorm in het midden van de oven en bak af gedurende 55 - 60 min op 160°C. Laat afkoelen buiten de bakvorm.
Tip: Vervang de dadels door 125g kristalsuiker. Voor een vegan bereiding vervang de eieren en melk door plantaardige ingrediënten.
Bereiding bananenbrood zonder suiker:
Verwarm de oven voor op 160°C. Hak 125 g dadels in stukjes. Prak 3 rijpe bananen in een kom. Klop 3 eieren los in een mengkom. Voeg 115 g zachte margarine,70 ml melk, de gehakte dadels en geprakte bananen toe. Meng alles door elkaar, voeg daarna de mix toe en meng tot een homogeen beslag. Vet een cakevorm in en verdeel het beslag gelijkmatig over de vorm. Plaats het bananenbrood in de bakvorm in het midden van de oven en bak af gedurende 55 - 60 min op 160°C. Laat afkoelen buiten de bakvorm.
Tip: Vervang de dadels door 125g kristalsuiker. Voor een vegan bereiding vervang de eieren en melk door plantaardige ingrediënten.
| Artikelnummer: | PKS119 |
| Merk: | Peak's |
| Inhoud: | 250 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Meel (rijst, mais, bakbananen (17%), tijgernoten 'chufa'), zetmeel (aardappel, mais), rijsmiddel (dinatriumdifosfaat, natriumbicarbonaat), gemengde specerijen, verdikkingsmiddel (xanthaangom), zout.
Voedingswaarde(per 100 gram)
| Energiewaarde | 1527 kj (365 kcal) |
| Eiwitten | 4.8 gr. |
| Koolhydratenwaarvan suikers | 73.3 gr. 2.7 gr. |
| Vettenwaarvan verzadigd | 4.2 gr. 0.9 gr. |
| Vezels | 5.3 gr. |
| Zout | 1.60 gr. |



