Werz - 4 Koren Bakmix Terug

€ 8,99
4 Koren Bakmix

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Omschrijving

Glutenvrije vierkoren bakmix. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine.

Volkorenbrood:

Ingrediënten:
450 g water, 500 g Werz 4-granen bakmix, 50 g olie, een beetje bakolie.

Bereiding:

Giet 450 g warm water (25°C) in een kom.
Kneed de Werz 4-granen bakmix met een handmixer gedurende 3 minuten. Roer er als laatste de olie bij. Bestrijk een bakvorm met bakolie, giet het deeg erin, maak het glad en bestrijk het met olie. Laat het ongeveer 30 minuten rijzen; het deeg moet met 1/3 in omvang toenemen.
Plaats in de voorverwarmde oven op 220°C op een bakplaat of rooster in het midden van de oven. Zet na 10 minuten de oven terug naar 200°C en laat het vervolgens nog 45 minuten bakken.

Artikelnummer: WRZ014
Merk: Werz
Inhoud: 2 x 500 gram

Bestellen

Ingrediënten

Volkoren vierkorenmeel (72%) (rijst, mais, gierst en boekweit), maiszetmeel, verdikkingsmiddel (guarpitmeel), zeezout, droge gist.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1490 kj (356 kcal)
Eiwitten 6.3 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 73.8 gr. 0.4 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 2.5 gr. 0.3 gr.
Zout 1.8 gr.

Gerelateerde producten