Mixwell - Witte Bloem 101 Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Beoordeling
Claude Derveaux
01-03-2024
Heel goed voor saus te maken
Goed
Will
06-10-2022
Fantastiche produkten
Mixwell gebruik ik in alle samensttellingen. Ik vind het fijnste meel om mee te bakken.
Ania Skrzypczynska
16-12-2021
Super
Super product
im kirchner
15-11-2020
gebruik ik al jaren
voor van alles te gebruiken
Alain
06-03-2017
Perfect meel voor witbrood
Gebruik dit meel al jaren voor het bakken van mijn eigen witbrood. Probeer regelmatig iets anders, maar kom altijd terug naar Mixwell witte bloem 101! Echte aanrader!
Omschrijving
5 reviews
Glutenvrije witte bloem. Geschikt voor het bakken van wit brood, kleine broodjes, koekjes en gebak. In de meeste recepten kan de tarwebloem vervangen worden door dit glutenvrije witte bloem. Ook te gebruiken voor het maken van sauzen.
Benodigdheden:
- 500 gram witte bloem meel 101
- 300 ml handwarm water
- 30 gram plantaardige olie
- 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist
- 1 theelepel zout
Instructies:
Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe. (gist en zout dient elkaar in eerste instantie niet te raken, anders werkt de gist niet meer). Mix/kneed dit goed door elkaar (met deeghaken) minimaal 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik van 1,5 liter. Laat het deeg warm en tochtvrij rijzen (ongeveer 30 minuten). Plaats het blik onder in de oven. Bak het brood in een voorverwarmde oven (200graden / onder en bovenwarmte) in 20 minuten bruin.
Benodigdheden:
- 500 gram witte bloem meel 101
- 300 ml handwarm water
- 30 gram plantaardige olie
- 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist
- 1 theelepel zout
Instructies:
Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe. (gist en zout dient elkaar in eerste instantie niet te raken, anders werkt de gist niet meer). Mix/kneed dit goed door elkaar (met deeghaken) minimaal 5 minuten. Doe het deeg in een ingevet bakblik van 1,5 liter. Laat het deeg warm en tochtvrij rijzen (ongeveer 30 minuten). Plaats het blik onder in de oven. Bak het brood in een voorverwarmde oven (200graden / onder en bovenwarmte) in 20 minuten bruin.
Artikelnummer: | MXW007 |
Merk: | Mixwell |
Inhoud: | 1000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Glutenvrij tarwezetmeel (max. 20mg gluten/kg), magere melkpoeder, suiker, verdikkingsmiddel E-412, aroma.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1534 kj (367 kcal) |
Eiwitten | 5.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 82.0 gr. 15.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 1.5 gr. 0.2 gr. |
Vezels | 1.6 gr. |
Zout | 0.31 gr. |