Poensgen - Broodmix Bruin 5 kilo Terug

€ 19,49
Broodmix Bruin 5 kilo

Allergie Informatie

Glutenvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Sjoerd


23-03-2021
Deze is echt perfect

Weinig moeite, heerlijk brood, zelf de tweede en derde dag nog lekker. Dat is wel een wonder te noemen met glutenvrij brood (heb heel wat ervaring)

R.C.


25-08-2020
het lekkerste om brood in een brookbak machine te maken

15gr drogegist gebruiken

jos Nijssen


02-04-2020
goed meel en snelle levering

zoals vorige bestellingen zeer goed

Alexandra


10-07-2019
Fantastisch

Supersnelle levering! Overzichtelijke webshop!

Anouk Peters


04-11-2018
Lekker

Per 450 gram, krijg je lekker brood

Anton Stoop


26-12-2016
Brood dat goed smaakt, lekker stevig is en eenvoudig te bakken is.

Het deeg kan in enkele minuten tijd worden opgeklopt, heeft aan 45 minuten genoeg om te rijzen en kan in precies 1 uur worden gebakken. 15 gram bakkersgist blijkt al genoeg en misschien kan het ook nog met minder. Het brood is een beetje taai maar dat zorgt juist voor de vastigheid.

Nancy


21-04-2016
Super

Lekker smaakvol brood! Prima te bakken in de broodbakmachine! En door de grote verpakking relatief goedkoop. En snel bezorgd!

Omschrijving

7 reviews


Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie.

Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water.

Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het backprogramma: standardprogramma van circa 3 uur.

Bereiding oven:
Twee zakjes droge gist of 50 g verse gist in 450-500ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 2-3 minuten kneden. Het deeg in een ingevette bakvorm van circa 1000ml gieten en met een vochtige keukendoek of met folie afdekken. Het deeg circa 90 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een hetelucht oven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. (De keukendoek of folie van de bakvorm verwijderen en het brood in circa 40 minuten afbakken.)

Aanbeveling: het verse brood invriezen en bij behoefte langzaam ontdooien.

Artikelnummer: PSG018
Merk: Poensgen
Gewicht: 5.000 gram

Bestellen

Ingrediënten

Glutenvrije tarwezetmeel, lupinebloem, verdikkingsmiddel (guarbloem), taptemelkpoeder, dextrose, zout, karamelpoeder (karamel, maltodextrine).

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1415 kj (338 kcal)
Eiwitten 2.0 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 80.4 gr. 2.8 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 0.3 gr. 0.1 gr.
Zout 1.6 gr.

Gerelateerde producten