Poensgen - Broodmix Bruin 5 kilo Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Gerard
24-04-2023
perfect broodmix
Dit is de eerste broodmix die een soepel en lekker glutenvrij brood oplevert sinds ik zelf brood bak.
Marjolein
19-12-2022
Topmeel voor een prima prijs
Goed te gebruiken in de broodmachine.
Het brood smaakt na invriezen ook prima en is niet droog.
S van veluw
26-09-2022
Snelle levering
Volgende week ga ik er mee brood bakken
Sjoerd
23-03-2021
Deze is echt perfect
Weinig moeite, heerlijk brood, zelf de tweede en derde dag nog lekker. Dat is wel een wonder te noemen met glutenvrij brood (heb heel wat ervaring)
R.C.
25-08-2020
het lekkerste om brood in een brookbak machine te maken
15gr drogegist gebruiken
jos Nijssen
02-04-2020
goed meel en snelle levering
zoals vorige bestellingen zeer goed
Alexandra
10-07-2019
Fantastisch
Supersnelle levering! Overzichtelijke webshop!
Anouk Peters
04-11-2018
Lekker
Per 450 gram, krijg je lekker brood
Anton Stoop
26-12-2016
Brood dat goed smaakt, lekker stevig is en eenvoudig te bakken is.
Het deeg kan in enkele minuten tijd worden opgeklopt, heeft aan 45 minuten genoeg om te rijzen en kan in precies 1 uur worden gebakken. 15 gram bakkersgist blijkt al genoeg en misschien kan het ook nog met minder. Het brood is een beetje taai maar dat zorgt juist voor de vastigheid.
Nancy
21-04-2016
Super
Lekker smaakvol brood! Prima te bakken in de broodbakmachine! En door de grote verpakking relatief goedkoop. En snel bezorgd!
Omschrijving
10 reviews
Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water.
Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het backprogramma: standardprogramma van circa 3 uur.
Bereiding oven:
Twee zakjes droge gist of 50 g verse gist in 450-500ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 2-3 minuten kneden. Het deeg in een ingevette bakvorm van circa 1000ml gieten en met een vochtige keukendoek of met folie afdekken. Het deeg circa 90 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een hetelucht oven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. (De keukendoek of folie van de bakvorm verwijderen en het brood in circa 40 minuten afbakken.)
Aanbeveling: het verse brood invriezen en bij behoefte langzaam ontdooien.
Artikelnummer: | PSG018 |
Merk: | Poensgen |
Gewicht: | 5.000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1415 kj (338 kcal) |
Eiwitten | 2.0 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 80.4 gr. 2.8 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.3 gr. 0.1 gr. |
Zout | 1.6 gr. |