Bauckhof - Wunder Broodmix Noten Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Pindavrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Anita
27-02-2024
Zeer smakelijk brood
Wel even puzzelen voor de juiste stevigheid en snijden, valt redelijk snel uiteen
Joukje
27-03-2023
Dit is zalig en je hapt het niet zomaar weg.
Lukt altijd. Als dunne plakken met wat honing. Wel een vraagje moet er niet jodium aan toegevoegd worden?
Joukje
27-03-2023
Dit is zalig en je hapt het niet zomaar weg.
Lukt altijd. Als dunne plakken met wat honing. Wel een vraagje moet er niet jodium aan toegevoegd worden?
Nadette
26-03-2023
Lekker brood
Is een lekkere mix
janice
05-09-2022
Lekker voedzaam
Dit notenbrood is super lekker en gezond
Marianne
25-05-2022
Verrukkelijk
Nog nooit zo makkelijk een notenbrood gebakken, ideaal en echt heerlijk, ik was blij verrast!
Geraldine
22-02-2022
Dikke aanrader
Deze mix is heerlijk voedzaam , makkelijk te bereiden en calorie arm.
En gevraagd of ze deze in het assortiment wilden nemen , bedankt glutenvrije webshop.
Omschrijving
7 reviews
Glutenvrije broodbakmix voor havervolkorenbrood met noten.
Snelle bereiding:
1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan.
2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken.
3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70 minuten (boven- en onder verwarming).
4. Haal het onmiddellijk uit de vorm en laat het goed afkoelen voordat je het eet.
Klassieke bereiding:
Zoals hierboven, maar gebruik 500 milliliter koud water, meng het deeg grondig en laat het 3 uur of langer in de koelkast staan. Doe het vervolgens in de vorm en zet het in de koude oven. Bak zonder voorverwarmen op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80 minuten.
Bereiding zonder bakvorm:
Vorm er, zoals hierboven, een brood van en plaats het op een met bakpapier beklede bakplaat.
Tip:
Voor het snijden goed laten afkoelen. Is ook geschikt om in te vriezen.
Snelle bereiding:
1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan.
2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken.
3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70 minuten (boven- en onder verwarming).
4. Haal het onmiddellijk uit de vorm en laat het goed afkoelen voordat je het eet.
Klassieke bereiding:
Zoals hierboven, maar gebruik 500 milliliter koud water, meng het deeg grondig en laat het 3 uur of langer in de koelkast staan. Doe het vervolgens in de vorm en zet het in de koude oven. Bak zonder voorverwarmen op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80 minuten.
Bereiding zonder bakvorm:
Vorm er, zoals hierboven, een brood van en plaats het op een met bakpapier beklede bakplaat.
Tip:
Voor het snijden goed laten afkoelen. Is ook geschikt om in te vriezen.
Artikelnummer: | BAU037 |
Merk: | Bauckhof |
Inhoud: | 600 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Volkoren havervlokken glutenvrij, pompoenpitten, zonnebloempitten, gebroken lijnzaad, sesam, hazelnoten (7%), lijnzaad, amandelen (4%), chiazaad (salvia hispanica) (3%), volkoren gierstvlokken, gemalen psylliumvezels, zeezout.
Kan sporen van pinda en noten bevatten.
Kan sporen van pinda en noten bevatten.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 2026 kj (487 kcal) |
Eiwitten | 19 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 26 gr. 1.1 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 31 gr. 4.0 gr. |
Vezels | 13 gr. |
Zout | 1.3 gr. |