Ma Vie Sans Gluten - Broodmix Met Gierst & Zaden Terug
Allergie Informatie
Beoordeling
Vivianne
02-01-2022
Gebruikshandleiding bij bakmix niet correct vertaald in het Nederlands
Het brood is heerlijk van smaak, echter bijgaande review om ervoor te zorgen dat het brood goed en luchtig wordt. In de Nederlandse gebruiksaanwijzing blijkt de informatie niet accuraat genoeg te zijn. Er wordt voor de bereiding van het deeg gesproken van 1 soeplepel olijfolie. Om duidelijk te zijn gaat het om 1 eetlepel. Qua afbakken met de broodmaker is het best om te kiezen voor het glutenvrije programma en te werken en de rijs tijd handmatig in te stellen op duur van 1,5 uur. Om het meest luchtige resultaat te bekomen, heeft deze aanbieder zuurdesem starter in pakketje van 25 gram beschikbaar en is het toevoegen van 13 g Mix' Gom een aanrader.
Els
16-08-2021
Zalige broodmix
Deze broodmix en zijn zusje Mix'Pain au Sarrasin zijn een geweldige ontdekking. Heel pure producten en steeds een prima resultaat met de BBM. Ik voeg er nog anderhalve eetlepel psyllium aan toe voor iets meer luchtigheid.
franky
03-06-2021
goede broodmix
blij dat de mix weer te verkrijgen is
prima mix
franky
17-09-2020
zeer goede broodmix
prijzig maar ook een goede broodmix
Heidi
25-07-2019
Het beste
Heel lekker brood, al veel mixen geprobeerd, geen enkele kan deze overtreffen.
D.H. Brinkhorst
14-01-2018
Smullen!
Glutenvrij brood bak ik voor mijn dochter en ze vindt deze heerlijk! Ze blijft telkens vragen "mama wanneer bak je weer zo'n lekker brood?" Als je kind erom vraagt dan zegt dat genoeg :-)
Henny
28-03-2017
Echt heel lekker brood
Gemakkelijk te bakken in de machine en erg lekker van smaak.
Mevrouw Pigmans
12-07-2016
Heerlijk zuurdesem brood gebakken in broodbakmachine
Heerlijk zuurdesem brood gebakken in broodbakmachine.
Omschrijving
8 reviews
Glutenvrije broodmix met gierst en zaden, zonder maïs.
Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 a 500 ml lauw water.
Bereiding met de hand:
- In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen.
- Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende 1 minuut.
- Het deeg in een cakevorm leggen, met een lichte vochtige doek afdekken en laten rijzen voor 1 uur en 30 minuten.
- 45-50 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C-210°C bakken.
Bereiding in de broodmachine: De ingrediënten goed mengen in een grote slakom, vervolgens kunt u alles in de machine doen.
Artikelnummer: | MSG012 |
Merk: | Ma Vie Sans Gluten |
Inhoud: | 500 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 365 kj (1542 kcal) |
Eiwitten | 6.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 70.4 gr. 1.9 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 5.2 gr. 0.7 gr. |
Vezels | 5.2 gr. |
Zout | 1.8 gr. |