Peak's - Broodmix Wit Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Anne
24-01-2023
Jammer
In broodbakmachine wordt het een baksteen
Renate
21-09-2019
Lekker
Smaakt lekkerder dan de andere glutenvrije broden die ik heb geprobeerd. Ook een fijne structuur.
Marlies
03-02-2018
Heerlijk voor feestbrood
Werkt fijn, goede smaak ook voor een rijk gevulde stol.
Mario
11-09-2017
Een heerlijk brood met krokante korst
Ik vind het werkelijk een verademing weer eens brood te eten wat het normale witbrood benadert. Het is wel wat aan de zoete kant en heeft een beetje een aparte bijsmaak waardoor het niet bij alle hartige beleg even lekker is. En vind ik het gebruik van alle E-stoffen wat minder.
Omschrijving
4 reviews
Glutenvrije witte broodmix.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding in de oven:
Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe.
Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in plakken snijden.
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Bereiding broodbakmachine:
Doe 350ml warm water in de broodbakmachine en voeg toe:
- 450g mix
- 30g margarine
- 1 ei
- 15g verse gist of 7g gedroogde gist
Selecteer een programma waarbij het kneden, rijzen en bakken ongeveer 140 minuten (snel-programma) duurt. Laat het brood afkoelen in de machine!
TIP: Voor eivrij recept gebruik een eivervanger.
Artikelnummer: | PKS005 |
Merk: | Peak's |
Inhoud: | 450 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maïszetmeel, rijstmeel, sojameel, verdikkingsmiddel (E415), zout.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1477 kj (349 kcal) |
Eiwitten | 5.9 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 73.0 gr. 1.01 gr. |
Vettenwaarvan verzadigdwaarvan enkelvoudig onverzadigdwaarvan meervoudig onverzadigd | 2.9 gr. 0.67 gr. 0.67 gr. 1.44 gr. |
Vezels | 3.6 gr. |
Zout | 0.65 gr. |