Meel en broodmix
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel
Glutenvrij havermeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel 5 kilo
Glutenvrij havermeel in grootverpakking.
Finax
Bruine Bakmix
Glutenvrije bruine bakmix met vezels, zonder melk. Recept grof casinobrood Zelf toevoegen: 25 g gist 4 dl handwarm water (37°C) 25 g gesmolten margarine of 2 el olie 1,5 el stroop 1 tl zout 450 g Finax Grove meelmix (ca. 7 dl) Bereiding: 1. Los de gist op in het handwarme water. 2. Voeg margarine/olie, zout en stroop toe. 3. Voeg de meelmix toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij...
Bauckhof
Havermeel Volkoren
Glutenvrije havermeel volkoren.
Doves Farm
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel.
Doves Farm
Broodmix Wit
Glutenvrije witte broodmix. Recept voor wit brood in de oven: Ingrediënten: 2 eiwitten of 20g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 2 theelepels suiker, 1 theelepel zout, 400ml water, 500g FREEE Witbrood meel, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1.Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het eiwit (of...
Doves Farm
Broodmix Bruin
Glutenvrije bruine broodmix. Recept voor bruin brood in de oven: Ingrediënten: 1 eiwit of 30g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, 260ml water, 200ml (vegan)melk, 500g FREEE bruin broodmix, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1. Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het...
Poensgen
Broodmix Wit 5 kilo
Glutenvrije witte broodmix. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Bruin 5 kilo
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Donker Granen 5 kilo
Glutenvrij broodmix meergranen. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het...
Doves Farm
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Dragon Superfoods
Lijnzaadmeel
Glutenvrij lijnzaadmeel wordt verkregen uit biologisch lijnzaad. Het meel behoudt de typische structuur, onverzadigde vetzuren, eiwitten en vezels. Lijnzaadmeel wordt gecombineerd om rauwe crackers, rauwe pizzabodems en verschillende desserts te bereiden.
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Bio Vegan
Mug Cake Pumpkin Spice
Glutenvrije mug cake. Mijn Pumpkin Spice mug cake tovert in een handomdraai herfstlekkernijen in je mok. Supersnel bereid, is het de ideale keuze voor spontane trek tussendoor of kleine verwenmomenten tijdens een koffiepauze. De mug cake wordt bereid met 4 el plantaardige drank en is klaar om van te genieten na slechts één minuut in de magnetron (op 800 watt)! Mijn Pumpkin Spice mug cake is...
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.
Peak's
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Bauckhof
Wunder Broodmix Gold
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood met lijnzaad. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 550 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bio Vegan
Broodmix Viking Brood
De glutenvrije bakmix is mix voor een zadenbrood met 57% zaden en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit brood is het niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Het Viking Brød is heel gemakkelijk te bereiden. Alles wat je nodig hebt is water, een beetje azijn, een broodvorm, een houten lepel en een oven. Met...
Bauckhof
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Rijk aan vezels. Caribisch. Heerlijk. Ons biologische kokosmeel is een hemelse toevoeging aan ons assortiment - en nog glutenvrij ook. Het milde meel is geschikt voor zowel koken als bakken. Of het nu gaat om yoghurt of shakes, soepen of sauzen, brood of broodjes, cake of muffins, pannenkoeken of wafels, koekjes of gebak: het biologische kokosmeel voegt een subtiele zoete...
Bauckhof
Kastanjemeel
Glutenvrij kastanjemeel. Bij Bauck gebruiken we voor ons kastanjemeel alleen kastanjes van biologische boeren in Europa. De kastanjes worden eerst in rook gedroogd en daarna fijngemalen. Natuurlijk is ons biologische kastanjemeel ook glutenvrij. Het is ideaal voor het bakken van cake, brood of pannenkoeken. Vervang gewoon tot 20% van het meel dat je normaal gebruikt door ons biologische...
Mixwell
Witte Bloem 101
Glutenvrije witte bloem. Geschikt voor het bakken van wit brood, kleine broodjes, koekjes en gebak. In de meeste recepten kan de tarwebloem vervangen worden door dit glutenvrije witte bloem. Ook te gebruiken voor het maken van sauzen. Benodigdheden: - 500 gram witte bloem meel 101 - 300 ml handwarm water - 30 gram plantaardige olie - 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist - 1...
Peak's
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.
Mixwell
Broodmix Bruin 102
Glutenvrije bruine broodmix. Benodigdheden: - 500 gram broodmix bruin 102 - 400 ml handwarm water - 30 gram plantaardig olie - 1 zakje droge gist (11gram) of 25 gram verse gist - 1 theelepel zout Instructies: Verwarm het water en los hierin het gist op. Laat dit 10 minuten staan. Doe dit in een ruime mengkom met de olie en voeg het meel toe. Voeg tot slot het zout toe. (gist en zout...
Your Organic Nature
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Lekker voor in gebak, brood, koekjes maar ook door smoothies of desserts. Om kokosmeel in een gerecht te gebruiken kun je 1/3 van het tarwemeel vervangen door kokosmeel, en extra vloeistof en ei toevoegen.
Bauckhof
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel. Wist je dat rijstmeel glutenvrij en veelzijdig is? Of het nu voor cake, muffins, koekjes of pap is: dit volkoren rijstmeel wordt gekenmerkt door zijn relatief neutrale maar volle smaak. Of als heerlijk dessert: tover er een snelle rijstpudding met kaneel en suiker mee op tafel.
Bauckhof
Gierstmeel Volkoren
Glutenvrij volkoren gierstmeel. Bruine gierst is de wilde vorm van gierst en wordt in onze Bauck molen samen met de schil vermalen tot fijn volkorenmeel met een volle smaak. Je krijgt dus puur natuur op je bord. Daarom is de ingrediëntenlijst kort. We gebruiken alleen volkoren gierstmeel uit gecertificeerde biologische productie - en niets anders. Net als veel van onze andere meelsoorten is...
Bauckhof
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Bauck kikkererwtenmeel heeft een geweldige smaak. Het is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het een geweldige aanvulling is op de veganistische keuken. Dat ons kikkererwtenmeel biologisch is, is voor ons vanzelfsprekend. Wist je dat? Als je op zoek bent naar een glutenvrij meel met een optimale korrelgrootte en bakeigenschappen, moet je kikkererwtenmeel kopen. Het...
Terrasana
Havermeel
Glutenvrije havermeel is een goed alternatief op tarwebloem. Je kunt het heel gemakkelijk 1:1 vervangen. Havermeel is gegarandeerd glutenvrij en daarmee is het een fijn ingrediënt om glutenvrije en gezonde koekjes, pannenkoeken en cakes mee te maken. Eén van de meest gebruikte en best werkende glutenvrije melen!
Poensgen
Broodmix Bruin
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Werz
Volkoren Gierstmeel
Glutenvrije volkoren gierstmeel.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Semper
Bakmix (Mix)
Glutenvrije bakmix.
Joannusmolen
Lupinemeel
Glutenvrij lupinemeel. Lupinebonen zijn van nature rijk aan eiwitten. Lupinemeel is geschikt om te bakken en voor het indikken van sauzen. Daarnaast kunt u lupinemeel direct mengen met vruchtensap, groentesap of melk voor een heerlijke lupineshake. Lupinemeel past in een koolhydraatarm dieet.
Joannusmolen
Kikkererwtenmeel
Glutenvrije kikkererwtenmeel. Met dit kikkererwtenmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De kikkererwten zijn op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Kikkererwtenmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten, het komt bovendien veel voor in Arabische recepten zoals hummus en falafel.
Joannusmolen
Pannenkoekenmix Met Kikkererwten
Glutenvrije pannenkoekenmix met kikkererwten. Water of melk en eventueel 2 eieren toevoegen is voldoende. Ook zeer smakelijk als wrap of roti. Benodigdheden: - 300g pannenkoeken mix met kikkererwten - 600ml water of melk - eventueel 2 eieren - olie of boter Bereidingswijze: - Doe de inhoud van dit pak pannenkoeken mix samen met de melk en eieren in een beslagkom - Roer dit alles tot...
Ma Vie Sans Gluten
Halfvolkoren Rijstmeel
Glutenvrije halfvolkoren rijstmeel. Rijstmeel is een ideaal basismeel voor het bereiden van brood-, taart- of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel. Gierstmeel kan gebruikt worden om de textuur en de smaak van glutenvrij brood of gebak te verbeteren. Je kan het ook mengen met rijstmeel.
Peak's
Bakbananenmeel
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Ma Vie Sans Gluten
Cakemix Chocolade
Glutenvrije mix voor chocoladecake. Het maken van een heerlijke biologische glutenvrije chocoladetaart was nog nooit zo eenvoudig! Gebruikstips: Om de glutenvrije chocoladetaart te maken (ongeveer 8 delen): Zorg voor de volgende ingrediënten: 60 ml melk, 90 g boter of margarine, 3 hele eieren. Voorbereiding: Verwarm je oven voor op 180 ° C. Giet de bereiding in een kom en voeg de...
Ma Vie Sans Gluten
Witte Rijstmeel
Glutenvrij wit rijstmeel. Een basismeel voor het bereiden van brood- en taart of gebakdeeg.
Joannusmolen
Rijstmeel
Volkoren rijstemeel. Met dit rijstemeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren rijst is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Rijstemeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Primeal
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij volkoren rijstmeel. Kan worden gebruikt om bijvoorbeeld sauzen, crèmes of soepen in te dikken. Gemengd met tarwe- of speltmeel geeft het een krokantere textuur aan gebak of koekjes
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Gierst & Zaden
Glutenvrije broodmix met gierst en zaden, zonder maïs. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 eetlepel olijfolie, 450 a 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende...
Ma Vie Sans Gluten
Mix Voor Pizzabodems
Glutenvrije mix voor pizzabodems. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Bereiding voor 1 dunne pizza van 25 cm: Zelf toevoegen: 115 g mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap. De ingrediënten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. Leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt...
Ma Vie Sans Gluten
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Zeer geschikt om pannenkoeken mee te bakken en om een lekkere smaak aan taartdeeg of brood te geven.
Joannusmolen
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Bij de teelt van tapioca worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Tapiocazetmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Tapiocazetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer het benodigde maiszetmeel met wat koud...
Joannusmolen
Linzenmeel
Glutenvrije linzenmeel van rode linzen. Deze linzenmeel is gemaakt van gedroogde linzen, die nog niet gegaard zin. Linzenmeel is bijzonder rijk aan eiwit, vezels en heeft een rijke volle smaak. Het is perfect om bijvoorbeeld Indiase papadums te bakken, maar ook heel geschikt om te mengen met andere melen voor zowel zoete als hartige gerechten.
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Ma Vie Sans Gluten
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. Het ideale ingrediënt voor luchtiger gebak: 1/3 zetmeel + 2/3 bloem. Tip: combineer verschillende soorten zetmeel.
Ma Vie Sans Gluten
Patisseriemix
Glutenvrije patisseriemix. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Gebruik deze mix ter vervanging van het meel dat je normaal gebruikt. Opgelet, het bakpoeder is al vermengd in de juiste verhouding!
Your Organic Nature
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel. Lekker voor in brood, gebak en koekjes.
Joannusmolen
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelmeel. Met dit aardappelmeel gaan gezond en lekker eten eten hand in hand. Het meel is gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Aardappelmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Aardappelzetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer...
Joannusmolen
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Met dit boekweitmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren boekweit is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Boekweitmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Ma Vie Sans Gluten
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Je kunt een mengeling maken met andere melen en een zetmeel naar keuze voor de bereiding van een rijzend deeg.
Finax
Witte Bakmix
Glutenvrije witte bakmix met melk. Recept licht brood Zelf toevoegen: 25 g gist 4 dl handwarm water (37°C) 30 g gesmolten margarine of 2 el olie 1-1,5 tl zout 450 g Finax Glutenvrije meelmix (ca. 7,5dl) Bereiding: 1. Los de gist op in het handwarme water 2. Voeg de overige ingrediënten toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij meel zit vaak opeengepakt). 3. Kneed het deeg ca. 5...
Primeal
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel.
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Peak's
Quinoameel
Glutenvrije quinoameel. Bereiding quinoa pannenkoeken 4 personen: Benodigdheden: 100g quinoa meel, 1 ei, 250ml melk, 1 tl vanillesuiker, 1 mespuntje zout, 4 el honing, poedersuiker. Klop het quinoa meel, ei, melk, vanillesuiker en zout tot een glad beslag (voeg wat extra melk toe als het te dik is). Bedek de bodem van een ingevette koekenpan op middel vuur met een laagje beslag. Als het...
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Poensgen
Broodmix Meergranen
Glutenvrije broodmix meergranen. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het...
Bezgluten
Keto Multi Mix
Glutenvrije, low carb keto multi mix zonder toegevoegde suikers. Ideaal om keto brood mee te bakken.
Ma Vie Sans Gluten
Pancake Mix
Glutenvrij mix voor pannenkoeken, wafels en flensjes. Recept voor 7-8 pannenkoeken: Zorg voor de volgende ingrediënten: Klassieke versie: 150 g bereiding voor pannenkoek, 1 ei, 110 ml melk of plantaardige drank. Veganistische versie: 150 g pannenkoekenmix, 150 ml plantaardige drank. Bereiding: Meng de ingrediënten. Doseer met een pollepel uw bereiding in een hete pan die vooraf...
Your Organic Nature
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Lekker om brood, pannenkoeken of ontbijtmuffins mee te maken.
3Pauly
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel.