Poensgen - Broodmix Meergranen Terug

€ 2,95
Broodmix Meergranen

Allergie Informatie

Glutenvrij
Kippeneivrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Marjolijn


27-11-2020
Lekker stevig brood

Stevig brood. Makkelijk te bereiden ook in broodbakmachine. Wel wat snel uitgedroogd.

Hanneke


09-07-2020
Super brood! De eerste maal dat ik echt lekker glutenvrijbrood eet

Prima bedrijf en snelle levering

Laura


02-06-2020
Heerlijk!

Afgebakken in mijn broodmachine. Een heerlijk brood dat qua structuur en smaak net "echt" brood is. Een nieuwe favoriet!

Tine


21-05-2020
heerlijk brood

veel andere glutenvrije soorten meelmixen geprobeerd maar deze is de lekkerste!

Sally


02-04-2020
Een van de beste broodmixen tot nu toe

Bij veel van de broodmixes is het brood al de volgende dag hard. Bij deze blijft het langer redelijk zacht, zelfs na het invriezen

Miriam


20-11-2019
Super meel

Eindelijk brood gebakken wat wel lukt. Top

Christine


16-07-2018
Prima

Goede vervanging voor glutafin bruin.

R Sijbers


20-05-2018
Ik ben heel tevreden over deze webshop.

Prima service

Omschrijving

8 reviews


Glutenvrije broodmix meergranen. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie.

Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g:
500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water.

Bereiding broodbakmachine:
Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste bakprogramma instellen, inschakelen en vervolgens de meelmix langzaam toevoegen. Keuze van het backprogramma: standardprogramma van circa 3 uur.

Bereiding oven:
Twee zakjes droge gist of 50 g verse gist in 450-500ml koud water in een mengvorm oplossen. De meelmix toevoegen en met een houten spatel of mixer gedurende 2-3 minuten kneden. Het deeg in een ingevette bakvorm van circa 1000ml gieten en met een vochtige keukendoek of met folie afdekken. Het deeg circa 90 minuten laten rijzen. Na het rijzen het deeg met water of koffiemelk bestrijken. Een hetelucht oven op 180°C voorverwarmen, een oven met boven en/of onderverwarming op 200°C voorverwarmen. (De keukendoek of folie van de bakvorm verwijderen en het brood in circa 40 minuten afbakken.)

Aanbeveling: het verse brood invriezen en bij behoefte langzaam ontdooien.

Artikelnummer: PSG008
Merk: Poensgen
Inhoud: 500 gram

Bestellen

  • Doosvoordeel Koop 12 stuks voor € 2,66 per stuk en bespaar 10%

Ingrediënten

Glutenvrije tarwezetmeel, lijnzaad (5%), boekweit (5%), sojakoren (4.5%), verdikkingsmiddel: guarbloem, taptemelkpoeder, lupinebloem, dextrose, zout, caramel poeder.

Kan sporen bevatten van ei.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1377 kj (329 kcal)
Eiwitten 5.0 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 68.8 gr. 2.9 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 3.3 gr. 0.2 gr.
Vezels 1.8 gr.
Zout 1.5 gr.

Gerelateerde producten