Meel en broodmix
Poensgen
Broodmix Wit 5 kilo
Glutenvrije witte broodmix. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Bruin 5 kilo
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Donker Granen 5 kilo
Glutenvrij broodmix meergranen. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het...
Poensgen
Basismeel
Glutenvrije meelmix. Dit basismeel van Poensgen kun je gebruiken voor allerlei toepassingen, denk aan pasta, koekjes, gebak, brood etc.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Poensgen
Broodmix Bruin
Glutenvrije broodmix bruin. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het juiste...
Poensgen
Broodmix Meergranen
Glutenvrije broodmix meergranen. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500g meelmix, een of twee zakjes droge gist of 25g of 50g verse gist, 450-500ml koud water. Bereiding broodbakmachine: Een zakje droge gist of 25g verse gist in 450-500ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. De machine op het...
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Schar
Brownies Mix
Glutenvrije mix voor brownies. Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte 2. Meng de eieren en de boter in een schaal. Voeg de bakmix toe. Meng beetje bij beetje de melk erdoor totdat er een glad deeg ontstaat. 3. Verdeel het deeg over de met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad 4. Bak het browniedeeg in 25 minuten gaar op een rooster in het midden van...
Joannusmolen
Lupinemeel
Glutenvrij lupinemeel. Lupinebonen zijn van nature rijk aan eiwitten. Lupinemeel is geschikt om te bakken en voor het indikken van sauzen. Daarnaast kunt u lupinemeel direct mengen met vruchtensap, groentesap of melk voor een heerlijke lupineshake. Lupinemeel past in een koolhydraatarm dieet.
Joannusmolen
Kikkererwtenmeel
Glutenvrije kikkererwtenmeel. Met dit kikkererwtenmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De kikkererwten zijn op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Kikkererwtenmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten, het komt bovendien veel voor in Arabische recepten zoals hummus en falafel.
Joannusmolen
Pannenkoekenmix Met Kikkererwten
Glutenvrije pannenkoekenmix met kikkererwten. Water of melk en eventueel 2 eieren toevoegen is voldoende. Ook zeer smakelijk als wrap of roti. Benodigdheden: - 300g pannenkoeken mix met kikkererwten - 600ml water of melk - eventueel 2 eieren - olie of boter Bereidingswijze: - Doe de inhoud van dit pak pannenkoeken mix samen met de melk en eieren in een beslagkom - Roer dit alles tot...
Joannusmolen
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Heerlijk om hiermee gerechten van een krokant laagje te voorzien. Ook ovenschotels krijgen een krokant laagje door ze voor het bakken te bestrooien met paneermeel.
Joannusmolen
Maismeel
Glutenvrij maismeel. Met dit maismeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De mais is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maismeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Rijstmeel
Volkoren rijstemeel. Met dit rijstemeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren rijst is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Rijstemeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Maisgries (Polenta)
Glutenvrije maisgries. Met deze maisgries gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het graan is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Een smakelijk, gezond en voedzaam product dat past in een glutenvrij dieet. Maisgries wordt vaak gebruikt voor polenta, een traditioneel Noord-Italiaans gerecht.
Joannusmolen
Teffmeel
Glutenvrij teffmeel. Teff is een voedzaam volkoren meel, geschikt om exotische pannenkoekjes, smaakvolle broodjes of originele ovengerechten mee te bereiden. Teffmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Bij de teelt van tapioca worden geen chemische bestrijdingsmiddelen en kunstmest gebruikt. Tapiocazetmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Tapiocazetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer het benodigde maiszetmeel met wat koud...
Joannusmolen
Linzenmeel
Glutenvrije linzenmeel van rode linzen. Deze linzenmeel is gemaakt van gedroogde linzen, die nog niet gegaard zin. Linzenmeel is bijzonder rijk aan eiwit, vezels en heeft een rijke volle smaak. Het is perfect om bijvoorbeeld Indiase papadums te bakken, maar ook heel geschikt om te mengen met andere melen voor zowel zoete als hartige gerechten.
Joannusmolen
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelmeel. Met dit aardappelmeel gaan gezond en lekker eten eten hand in hand. Het meel is gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Aardappelmeel is een natuurlijk helder bindmiddel met een neutrale smaak. Aardappelzetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van bijvoorbeeld soepen en sauzen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de kook - Roer...
Joannusmolen
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel. Met dit boekweitmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. De volkoren boekweit is op ambachtelijke wijze gemalen tussen molenstenen, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Boekweitmeel is een veelzijdig en smaakvol ingrediënt dat te gebruiken is in diverse bakrecepten.
Joannusmolen
Maiszetmeel
Glutenvrije maiszetmeel. Met dit maiszetmeel gaan gezond en lekker eten hand in hand. Het zetmeel is gescheiden van de rest van de mais, gegarandeerd glutenvrij verwerkt en 100% biologisch. Maiszetmeel is een natuurlijk niet helder bindmiddel met een neutrale smaak. Maiszetmeel is bijzonder geschikt voor het binden van sauzen en soepen. Bereidingswijze: - Breng de te verdikken vloeistof aan de...
Schar
Mix B - Brood Mix
De ideale kant-en-klare meelmix voor elke soort brood en gistdeeg, zoete of hartige bakwaren. Bak donker brood, broodjes, pizza, focaccia of rozijnenbrood. Dankzij de eigenschappen van "Brot Mix" rijst uw deeg uitstekend en is het resultaat geweldig. Recept voor Brood Ingrediënten: 500 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 400ml water, 20g olie, 5g zout. Bereiding: Meng in...
Schar
Mix C - Kuchen Und Kekse
Glutenvrije meelmix voor gebak, koekjes en cake. Recept voor Zanddeegkoekjes: Ingrediënten (alle ingrediënten moeten koud zijn): 250 g Schär Mix C, 75g poedersuiker, 80g boter of margarine, 1 ei, 8g bakpoeder, 20ml water, geraspte schil van een onbespoten citroen. Bereiding: Vorm van het meel op een werkvlak een bergje en maak in het midden een kuiltje. Doe hier de suiker, ei, water,...
Schar
Mix It! Universal
Glutenvrije universele bakmix. Brood, cakes, pasta of koekjes... Mix It! Mix het met eieren, boter melk en boter… of nee wacht! Mix het met olie, zout en water. Nou ja, je kunt het mixen zoals jij het het lekkerste vindt! Dit zachte, universele meel kan je gebruiken voor ieder bakproduct. Wie wil nou niet zo’n glutenvrije allrounder in huis hebben?!
Schar
Mehl
Glutenvrije universele mix. Een veelzijdig produkt voor o.a. pannenkoeken, sauzen maken en sauzen binden. Ook zeer geschikt voor het maken van pastadeeg. Recept voor Pannenkoeken: Ingrediënten: 130g Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, 300ml melk, een snufje zout, 30g gesmolten boter. Bereiding: Meng het meel, het zout, de boter, het suiker en de licht geklopte eieren...
Schar
Mix Voor Bruinbrood
Glutenvrije mix voor bruinbrood. Recept voor bruinbrood: Ingrediënten: 500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout. Bereiding: Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.