Meel en broodmix
Bauckhof
Havermeel Volkoren
Glutenvrije havermeel volkoren.
Bauckhof
Haver Pancakes Mix
Glutenvrije mix voor haver pancakes. Deze ongezoete mix voor haverpannenkoeken van Bauck Mühle is een makkie om te maken. Voeg gewoon melk of plantaardige drank, ei en olie toe, bak in de pan en je bent klaar. Heerlijk als ontbijt of als tussendoortje. Of je nu van hartig of zoet houdt, je kunt de pannenkoeken naar wens beleggen. De bakmix is natuurlijk glutenvrij, veganistisch en van de beste...
Bauckhof
Flammkuchen Mix
Glutenvrije mix voor het maken van heerlijke flammkuchen. Op de verpakkingen vind je diverse recepten voor de klassiek variant, gourmet variant en een zoete variant. Maak jouw eigen heerlijke flammkuchen gemakkelijk in 15 minuten!
Bauckhof
Wunder Broodmix Proteïne
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Rijk aan proteïne en vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de broodmix in een kom, meng met 550 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven- en...
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Semper
Fin Mix
Glutenvrije witte bakmix.
Bauckhof
Marmer Cake Mix
Bakmix voor glutenvrije marmercake. De bakmix is heel gemakkelijk te bereiden - de heerlijke, vochtige cake wordt altijd goed. Je kunt de bakmix ook gebruiken voor veganistische marmercake zonder eieren en boter. Net zo makkelijk te bereiden, net zo lekker.
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Zaden
Glutenvrij broodjesmix meerzaden. De kleurrijke mix met veel zaden maakt van deze snelle broodjes iets heel speciaals. Sesamzaad, zonnebloempitten, heel lijnzaad en gemalen lijnzaad zorgen voor precies de juiste hoeveelheid knapperigheid. De naam 'snelle broodjes' is geen toeval. Het duurt maar een paar minuten om het deeg te mengen en de baktijd van een half uur is net genoeg tijd om 's ochtends...
Bauckhof
Snelle Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodjes mix van haver. Wat is er lekkerder dan verse broodjes als ontbijt? Je bakt onze snelle haverbroodjes gemakkelijk zelf in een handomdraai. De snelle broodjes doen hun naam eer aan: het deeg is in slechts een paar minuten gemengd en de baktijd van een half uur is net genoeg om de koffie op te zetten. Benodigdheden voor 10 broodjes: - 500 g broodmix - 400 mL water - 2...
Bauckhof
Pannenkoeken & Wafels Bakmix
Glutenvrije bakmix voor pannenkoeken en wafels. Met deze bakmix bak je makkelijk glutenvrije pannenkoeken en wafels. De pannenkoeken zijn ook vegan te bereiden met sojadrink en sojayoghurt.
Bauckhof
Wunder Broodmix Gold
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood met lijnzaad. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 550 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Proteïne
Glutenvrije broodjesmix met extra proteïne. Goed voor maar liefst 8 broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 250 milliliter heet water 250 gram magere kwark Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Meng de magere kwark met heet water totdat het één geheel is. 3. Voeg er vervolgens de 350 gram...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Original
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 kleine broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 375 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 400 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met vochtige...
Bauckhof
Wunder Broodmix Zonder Haver
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Daarnaast vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de bakmix in een kom, meng met 500 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80...
Bauckhof
Bakmix Kwarktaart Vruchten
Glutenvrije bakmix voor kwarktaart. Heb je zin in kwarktaart, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle mix! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 70 g roomboter - 600 mL slagroom - 500 g magere kwark - 400 mL vruchtensap - Optioneel: 1 blik perziken of andere vruchten Bereiding: - Bedek een springvorm met bakpapier. Laat eventuele vruchten uit blik uitlekken en bewaar het vocht....
Bauckhof
Kokosmeel
Glutenvrij kokosmeel. Rijk aan vezels. Caribisch. Heerlijk. Ons biologische kokosmeel is een hemelse toevoeging aan ons assortiment - en nog glutenvrij ook. Het milde meel is geschikt voor zowel koken als bakken. Of het nu gaat om yoghurt of shakes, soepen of sauzen, brood of broodjes, cake of muffins, pannenkoeken of wafels, koekjes of gebak: het biologische kokosmeel voegt een subtiele zoete...
Bauckhof
Kastanjemeel
Glutenvrij kastanjemeel. Bij Bauck gebruiken we voor ons kastanjemeel alleen kastanjes van biologische boeren in Europa. De kastanjes worden eerst in rook gedroogd en daarna fijngemalen. Natuurlijk is ons biologische kastanjemeel ook glutenvrij. Het is ideaal voor het bakken van cake, brood of pannenkoeken. Vervang gewoon tot 20% van het meel dat je normaal gebruikt door ons biologische...
Bauckhof
Flatbread Bakmix
Glutenvrije bakmix voor flatbread. Wat zou de mediterraanse keuken zijn zonder heerlijk platbrood? Onze bakmix voor platbrood is even verfijnd als lekker en is zelfs glutenvrij. Als bijgerecht voor je picknick- en feestbuffet of als gevulde maaltijd met verse salade, knapperige falafelballetjes en verse groenten - ons luchtig, knapperig platbrood is de perfecte basis voor elke smaak. Tip: Onze...
Bauckhof
Volkoren Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel. Wist je dat rijstmeel glutenvrij en veelzijdig is? Of het nu voor cake, muffins, koekjes of pap is: dit volkoren rijstmeel wordt gekenmerkt door zijn relatief neutrale maar volle smaak. Of als heerlijk dessert: tover er een snelle rijstpudding met kaneel en suiker mee op tafel.
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Gierstmeel Volkoren
Glutenvrij volkoren gierstmeel. Bruine gierst is de wilde vorm van gierst en wordt in onze Bauck molen samen met de schil vermalen tot fijn volkorenmeel met een volle smaak. Je krijgt dus puur natuur op je bord. Daarom is de ingrediëntenlijst kort. We gebruiken alleen volkoren gierstmeel uit gecertificeerde biologische productie - en niets anders. Net als veel van onze andere meelsoorten is...
Bauckhof
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel. Bauck kikkererwtenmeel heeft een geweldige smaak. Het is rijk aan eiwitten en vezels, waardoor het een geweldige aanvulling is op de veganistische keuken. Dat ons kikkererwtenmeel biologisch is, is voor ons vanzelfsprekend. Wist je dat? Als je op zoek bent naar een glutenvrij meel met een optimale korrelgrootte en bakeigenschappen, moet je kikkererwtenmeel kopen. Het...
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Bauckhof
Wunder Broodmix Noten
Glutenvrije broodbakmix voor havervolkorenbrood met noten. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Bauckhof
Appel Kruimel Muffinmix
Mix voor glutenvrije appel kruimel muffins. Maak je eigen versgebakken appelkruimelmuffins! De muffins zijn niet alleen glutenvrij, maar ook vegan te maken (vervang dan de boter en ei door margarine en appelmoes). De minicakes zijn heerlijk voor een picknick, voor feesten op kantoor, voor kinderverjaardagsfeestjes en oma's 80ste verjaardag. Je kunt ook variëren met je favoriete fruitsoorten en...
Bauckhof
Zwartbrood Broodmix
Glutenvrije zwartbrood bakmix. Ideaal om zelf een brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk het...
Bauckhof
Haver Broodmix Volkoren
Mix voor glutenvrij volkoren haverbrood. Om zelf haver brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk...
Bauckhof
Bakmix Cheesecake
Glutenvrije bakmix voor cheesecake. Heb je zin in cheesecake, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle cheesecake! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 4 eieren - Sap van een halve citroen - 750 g kwark Bereiding: - Verwarm de oven voor op 200 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng de bodemmix met de gesmolten boter, laat kort staan en bedek de bodem...
Bauckhof
Bakmix Appeltaart
Glutenvrije bakmix voor appeltaart. Heb je zin in appeltaart, maar geen zin in gedoe? Maak dan deze snelle appeltaart! Ook vegan te bereiden. Inhoud: 2 zakjes bakmix. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 3 eieren - 500 g appel Bereiding: - Verwarm de oven voor op 180 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng een zak deegmix met de boter en de eieren tot een glad beslag. - Bedek de...
Bauckhof
Broodmix Haver
Glutenvrije haverbroodmix. Bak met deze mix gemakkelijk een haver brood met een krokante korst! Enkel water toevoegen. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 500 mL lauwwarm water - 1 zak mix Bereiding: - Inhoud van deze verpakking met de gist en het water mixen met een mixer met deeghaken. - Bakblik of ovenplaat bekleden met bakpapier en hier het deeg in ronde vorm in/opleggen. - Laat...
Bauckhof
Baguette Mix Haver
Glutenvrije broodbak mix voor haver stokbrood. Benodigdheden: - 1 zakje droge gist - 425 ml lauw water - 2 el neutrale olie - wat glutenvrij meel Bereiding: 1. Meng de inhoud van het pakje, gist, lauw water en olie kort met een deeghaak tot een soepel deeg. Dek het deeg af en laat het 30 minuten rijzen op een warme plek. 2 Bestuif het werkvlak met glutenvrij meel. Verdeel het deeg...
Bauckhof
Pinsa Bakmix
Glutenvrije pinsa bakmix. Krokant aan de buitenkant, luchtig aan de binnenkant en gewoon heerlijk: dat is ons pinsadeeg, de specialiteit uit de Italiaanse keuken, opnieuw bedacht in de Bauck Mühle-stijl. Dolce Vita uit Noord-Duitsland! Pizza en pinsa hebben beide hun oorsprong in Italië, maar wat onderscheidt de twee eigenlijk? Aan de ene kant is er de vorm, soms rond, soms meer...
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Bauckhof
Brownie-mix
Glutenvrije brownie-mix. Deze brownies maken kost je 5 minuten: mengen, bakken en klaar! De inhoud van de verpakking is goed voor 6 grote of 12 kleine brownies. Ook geschikt om muffins of chocoladekoekjes van te bakken. De recepten staan op de verpakking. Recept voor brownies: Benodigdheden - 200 g roomboter - 2 eieren - 100 ml melk Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 175 graden...
Bauckhof
Bakmix Cheesecake Brownies
Glutenvrije bakmix voor cheesecake brownies. Heb je zin in cheesecake of brownies, maar kun je niet kiezen? Maak dan deze cheesecake brownies! Ook vegan te bereiden. Benodigdheden: - 125 g roomboter - 2 eieren - 100 mL melk - 250 g kwark Bereiding: - Verwarm de oven voor op 180 graden en vul de bakvorm met bakpapier. - Meng de bakmix voor het deeg met de boter, 1 ei en de melk. - Meng...
Bauckhof
Snelle Broodmix Zaden
Glutenvrije broodmix met zaden. Deze populaire brood bakmix met zaden is gemaakt als antwoord op de vaak geuite wens om zelf echt lekker snel brood te bakken. Het smaakt gewoon heerlijk en is ongelooflijk makkelijk en snel te maken. Je voegt gewoon water toe, roert, bakt en na een uurtje heb je niet alleen een snel brood gebakken, maar ook de heerlijke geur van versgebakken brood in huis. Hemels!...
Bauckhof
Snelle Broodmix 5-Granen
Glutenvrije bakmix. Het nieuwe 5-granen snelbrood combineert de beste eigenschappen van rijst, maïs, gierst, quinoa en boekweit, afgerond met een subtiel boekweit zuurdesem. Natuurlijk glutenvrij zoals gewoonlijk en dit keer bewust zonder haver of zaden. Een heerlijk, fijn brood. Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 225 graden celcius (boven- en onderwarmte). 2. Meng kort de bakmix met...
Mattisson
Amandelmeel Biologisch
Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Schar
Brownies Mix
Glutenvrije mix voor brownies. Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte 2. Meng de eieren en de boter in een schaal. Voeg de bakmix toe. Meng beetje bij beetje de melk erdoor totdat er een glad deeg ontstaat. 3. Verdeel het deeg over de met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad 4. Bak het browniedeeg in 25 minuten gaar op een rooster in het midden van...
Bauckhof
Pizzabodemmix
Glutenvrije mix voor een pizzabodem. Makkelijk te maken, hoeft niet te rijzen en lukt altijd. Alleen water en olie toevoegen en 20 minuten in de oven bakken.
Bauckhof
Broodmix Havervolkoren (Wunderbrood)
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood. Scandinavisch Wunderbrood. Bereiding: 1. Breng 550 milliliter water aan de kook. 2. Voeg de inhoud van de verpakking toe en roer het het door. 3. Laat het geheel vervolgens 20 minuten rijzen. 4. Vorm het deeg tot een brood en leg het op de met bakpapier beklede bakplaat of in een broodvorm. 5. Doe het vervolgens voor 70 minuten in de oven...
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Schar
Mix B - Brood Mix
De ideale kant-en-klare meelmix voor elke soort brood en gistdeeg, zoete of hartige bakwaren. Bak donker brood, broodjes, pizza, focaccia of rozijnenbrood. Dankzij de eigenschappen van "Brot Mix" rijst uw deeg uitstekend en is het resultaat geweldig. Recept voor Brood Ingrediënten: 500 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 400ml water, 20g olie, 5g zout. Bereiding: Meng in...
Schar
Mix C - Kuchen Und Kekse
Glutenvrije meelmix voor gebak, koekjes en cake. Recept voor Zanddeegkoekjes: Ingrediënten (alle ingrediënten moeten koud zijn): 250 g Schär Mix C, 75g poedersuiker, 80g boter of margarine, 1 ei, 8g bakpoeder, 20ml water, geraspte schil van een onbespoten citroen. Bereiding: Vorm van het meel op een werkvlak een bergje en maak in het midden een kuiltje. Doe hier de suiker, ei, water,...
Schar
Mix It! Universal
Glutenvrije universele bakmix. Brood, cakes, pasta of koekjes... Mix It! Mix het met eieren, boter melk en boter… of nee wacht! Mix het met olie, zout en water. Nou ja, je kunt het mixen zoals jij het het lekkerste vindt! Dit zachte, universele meel kan je gebruiken voor ieder bakproduct. Wie wil nou niet zo’n glutenvrije allrounder in huis hebben?!
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Schar
Mehl
Glutenvrije universele mix. Een veelzijdig produkt voor o.a. pannenkoeken, sauzen maken en sauzen binden. Ook zeer geschikt voor het maken van pastadeeg. Recept voor Pannenkoeken: Ingrediënten: 130g Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, 300ml melk, een snufje zout, 30g gesmolten boter. Bereiding: Meng het meel, het zout, de boter, het suiker en de licht geklopte eieren...
Schar
Mix Voor Bruinbrood
Glutenvrije mix voor bruinbrood. Recept voor bruinbrood: Ingrediënten: 500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout. Bereiding: Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.