Glutenvrije producten van Ma Vie Sans Gluten
Ma Vie Sans Gluten
Broodmix Met Gierst & Zaden
Glutenvrije broodmix met gierst en zaden, zonder maïs. Benodigdheden: 25 g bio quinoa desem, 1 soeplepelolijfolie, 450 a 500 ml lauw water. Bereiding met de hand: In een grote slakom, met een houten lepel de inhoud van de zak + de desem, de olijfolie en het water mengen. Wanneer de textuur van het deeg homogeen is, het deeg luchtig maken door het met de lepel omhoog te trekken gedurende...
Ma Vie Sans Gluten
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Je kunt een mengeling maken met andere melen en een zetmeel naar keuze voor de bereiding van een rijzend deeg.
Ma Vie Sans Gluten
Farfalle Volkoren Rijst
Glutenvrije farfalle pasta gemaakt van 100% volkoren rijst.
Ma Vie Sans Gluten
Halfvolkoren Rijstmeel
Glutenvrije halfvolkoren rijstmeel. Rijstmeel is een ideaal basismeel voor het bereiden van brood-, taart- of gebakdeeg.
Ma Vie Sans Gluten
Rode Linzen Fusilli
Glutenvrije fusilli van roze linzen. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: Kook in een grote hoeveelheid kokend gezouten water ongeveer 7 minuten. Het is aangeraden om niet te roeren.
Ma Vie Sans Gluten
Guargom
Glutenvrije guargom. Een handig culinaire hulp die de structuur van producten zonder gluten verbetert voor een geslaagd recept! Guargom wordt gewonnen uit het zaad van de guarplant, een peulvrucht (cyamopsis tetragonolobus), het kan gebruikt worden om te koken en te bakken, maar is ook een verdikkingsmiddel in koude bereidingen. Koude bereidingen: natuurlijk verdikkingsmiddel, de guargum maakt...
Ma Vie Sans Gluten
Bosburger Sorghum & Kikkererwten
Glutenvrije burger met sorghum en kikkererwten. De zachte textuur en het nieuwe recept zorgen voor een goede combinatie tussen gesneden champignons, sorghum, kikkererwten en de lichte geur van knoflook. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht. Eet ze met rauwe of gekookte groente. Ze kunnen koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een...
Ma Vie Sans Gluten
Provençaalse Burger Boekweit & Rode Linzen
Glutenvrije burger met boekweit en rode linzen. Het nieuwe recept met zomergroenten gekookt met Provençaalse kruiden is in een mum van tijd een overheerlijk gerecht! Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.
Ma Vie Sans Gluten
Indiase Burger Rijst & Rode Linzen
Glutenvrije rijstburgers met rode linzen. Het nieuwe recept combineert de smaken van India met rode linzen en rijst in een pannenkoek die in een mum van tijd klaar is! De combinatie van granen en peulvruchten is een voedingswaarde voor je maaltijd. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. Bron van proteïne en rijk aan vezels.
Ma Vie Sans Gluten
Mexicaanse Burger Quinoa & Rode Bonen
Glutenvrije quinoaburger met rode bonen. Deze burgers vormen een evenwichtig gerecht met de combinatie van granen en peulgewassen. Opdienen met rauwe of gekookte groenten. Ze kunnen ook koud gegeten worden, eventueel met sla omringd als een sandwich. 6 Minuten bakken in een anti-aanbakpan, 3 minuten aan elke kant.