Ma Vie Sans Gluten - Quinoa Desem Terug

€ 2,65
Quinoa Desem

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Gea


07-09-2020
Goed alternatief voor gist

Dit desempoeder werkt net zo goed ala gist. Voor mensen met PDS een fijne afwisseling

Miep


15-02-2020
Goed product

Goed te gebruiken ipv gist . Lekker brood

Heidi


25-07-2019
Top

Veel beter dan gist!

Paula Peeters


16-02-2019
Fantastisch product.

Het beste product om je deeg aan mekaar te laten plakken, geen gekruimel meer.

C.T. de Jonge-Vleugel


06-08-2018
goed

Mooi alternatief voor gist:
ik gebruik 3 g/brood samen met 1 g glucose, temperatuur 30 graden. Na een paar uurtjes heb ik een luchtig mengsel.

ME


20-01-2018
Goede smaak, goede rijzing

Eindelijk lekker brood zonder ei, zuivel, mais, gluten, soja, noten, rijst en haver.

Omschrijving

6 reviews


Glutenvrij fermenteerbaar quinoa-desem. Dit fermenteerbare zuurdeeg kan worden gebruikt met elk mengsel van bloem en / of zetmeel ... Naast het geven van smaak, laat het dankzij de gist die het bevat ook brood en brioches zonder gluten laten rijzen. Het zakje is geschikt voor het verwerken van 1 kg bloem.

Gebruikstips:

  • Bereid je biologisch glutenvrij brood voor: 500 g glutenvrije bloem + 25 g quinoa + 10 g zout + 450-500 ml lauw water
  • Meng de ingrediënten in een slakom met een houten lepel om een ​​soepel maar niet plakkerig deeg te krijgen Giet het deeg in een geoliede cakevorm en laat 1 uur 30 minuten rijzen onder een vochtige doek (bij een temperatuur van 22 ° C)
  • Verwarm de oven voor op 200-230 ° C
  • Bak 30 tot 40 min. Perfect met de hand of in een broodbakmachine met het speciale glutenvrije broodprogramma.

Tip: om glutenvrij brood te maken, overweeg dan om de Mix'Gom Ma Vie Sans Gluten te gebruiken! Het kruim van brood wordt luchtiger en de zachtheid blijft na verloop van tijd behouden.


Artikelnummer: MSG006
Merk: Ma Vie Sans Gluten
Inhoud: 50 gram

Bestellen

Ingrediënten

Gedroogde en inactieve quinoa (40%) en rijst-desem verkregen door natuurlijke fermentatie, geselecteerde gist.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1548 kj (367 kcal)
Eiwitten 19.5 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 55.4 gr. 4.7 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 5.3 gr. 0.7 gr.
Vezels 9.8 gr.
Zout 0.02 gr.

Gerelateerde producten