Meel en broodmix
Bauckhof
Havermeel Volkoren
Glutenvrije havermeel volkoren.
Bauckhof
Wunder Broodmix Gold
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood met lijnzaad. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 550 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bio Vegan
Broodmix Viking Brood
De glutenvrije bakmix is mix voor een zadenbrood met 57% zaden en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit brood is het niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Het Viking Brød is heel gemakkelijk te bereiden. Alles wat je nodig hebt is water, een beetje azijn, een broodvorm, een houten lepel en een oven. Met...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Original
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 kleine broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 375 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met...
Bauckhof
Wunder Broodjes Mix Haver
Glutenvrije broodbakmix om broodjes mee te kunnen bakken. Goed voor maar liefst 8 broodjes. Ingrediënten: 350 gram broodjesmix Zelf toevoegen: 400 milliliter lauw water Standaard bereiding: 1. Verwarm de oven voor op de stand boven-onder hitte op 200 graden. 2. Roer het broodmengsel kort met water in een kom. Laat het deeg 5 minuten rijzen. 3. Verdeel het deeg met vochtige...
Bauckhof
Wunder Broodmix Zonder Haver
Glutenvrij broodbakmix voor zadenbrood. Daarnaast vrij van haver en gist. Bereiding: 1. Doe de bakmix in een kom, meng met 500 ml koud water en laat het 15 minuten weken. 2. Vorm het deeg vervolgens met natte handen tot een ovaal brood en leg het op een met bakpapier beklede bakplaat. 3. Zet de bakplaat op middelhoog vuur in de koude oven en bak op 200 graden boven-/onderwarmte gedurende 80...
Peak's
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Bauckhof
Wunder Broodmix Noten
Glutenvrije broodbakmix voor havervolkorenbrood met noten. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Bauckhof
Haver Broodmix Volkoren
Mix voor glutenvrij volkoren haverbrood. Om zelf haver brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk...
Bauckhof
Broodmix Havervolkoren (Wunderbrood)
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood. Scandinavisch Wunderbrood. Bereiding: 1. Breng 550 milliliter water aan de kook. 2. Voeg de inhoud van de verpakking toe en roer het het door. 3. Laat het geheel vervolgens 20 minuten rijzen. 4. Vorm het deeg tot een brood en leg het op de met bakpapier beklede bakplaat of in een broodvorm. 5. Doe het vervolgens voor 70 minuten in de oven...
Peak's
Bakbananenmeel
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Primeal
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel.













