Meel en broodmix
Doves Farm
Kikkererwtenmeel
Glutenvrij kikkererwtenmeel.
Doves Farm
Broodmix Wit
Glutenvrije witte broodmix. Recept voor wit brood in de oven: Ingrediënten: 2 eiwitten of 20g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 2 theelepels suiker, 1 theelepel zout, 400ml water, 500g FREEE Witbrood meel, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1.Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het eiwit (of...
Finax
Bruine Bakmix
Glutenvrije bruine bakmix met vezels, zonder melk. Recept grof casinobrood Zelf toevoegen: 25 g gist 4 dl handwarm water (37°C) 25 g gesmolten margarine of 2 el olie 1,5 el stroop 1 tl zout 450 g Finax Grove meelmix (ca. 7 dl) Bereiding: 1. Los de gist op in het handwarme water. 2. Voeg margarine/olie, zout en stroop toe. 3. Voeg de meelmix toe. (Weeg de hoeveelheid af, glutenvrij...
Doves Farm
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Doves Farm
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Doves Farm
Broodmix Bruin
Glutenvrije bruine broodmix. Recept voor bruin brood in de oven: Ingrediënten: 1 eiwit of 30g kikkererwtenmeel + 60ml water, 6 theelepels olie, 1 theelepel azijn, 1 theelepel suiker, 1 theelepel zout, 260ml water, 200ml (vegan)melk, 500g FREEE bruin broodmix, 2 theelepels snelle gist. Bereiding: 1. Wrijf een beetje olie rond de binnenkant van een broodvorm van 1 kg / 2 lb. 2. Doe het...
Doves Farm
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel.
Poensgen
Broodmix Volkoren
Glutenvrije broodmix volkoren. Geschikt voor mensen met coeliakie / glutenintolerantie. Benodigdheden bij glutenvrij brood van 750g: 500 gram meelmix, een zakje droge gist of 25 gram verse gist, 450 milliliter water (koud). Broodbakmachine: 1. Een zakje droge gist of 25 gram verse gist in 450 ml koud water oplossen en in de beker van de broodbakmachine gieten. 2. Stel de machine in op het...
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.