Pasta, rijst, noedels
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Glutenvrije Webshop Basics
Macaroni Vezelrijk (T.H.T. 25-5-2025)
Vezelrijke macaroni. Breng in een ruime pan per 100 gram macaroni 1 liter water aan de kook. Voeg de macaroni toe en breng het water, onder af en toe roeren, opnieuw aan de kook. Voor steverige (al dente) pasta, laat 7 minuten zachtjes koken. Voor een zachtere pasta, laat de macaroni 3 minuten langer koken. Giet de macaroni af en serveer.
Glutenvrije Webshop Basics
Pizzabodem XL
Glutenvrije pizzabodem XL, extra groot met een diameter van 30 cm. Bereidingswijze: verwijder plastic folie en beleg de pizzabodem met je favoriete ingrediënten. Bak in een voorverwarmde oven op 220 graden gedurende ongeveer 8-10 minuten. De bijgeleverde tray is ovenbestendig.
Hello Pho
Instant Pho Soep Rundvleessmaak
Glutenvrije en vegan instant rijstnoedels met rundvleesmaak. Bereiding: 1. Open de deksel tot aan de markering, giet het kruidenzakje in de kom. 2. Giet kokend water tot aan de binnenmarkering, sluit het deksel en wacht 3 minuten. 3. Goed roeren voor het opdienen.
Hello Pho
Instant Pho Wok Kipsmaak
Glutenvrije en vegan Vietnamese roerbaknoedels met kipsmaak. Bereiding: 1. Open de plastic deksel en verwijder de gemetalliseerde deksel volledig. 2. Doe de groente in de kom. Giet kokend water erbij tot aan de aangegeven lijn. Dek de kom af en wacht 4 minuten. 3. Haal de deksel eraf en roer goed. Bedek de kom met de plastic deksel en laat het water weglopen via de gaten in de deksel. Pas op...
Barilla
Tagliatelle
Glutenvrije pasta tagliatelle.
Sam Mills
Fusilli Tricolore
Glutenvrije fusilli met tomaten en spinazie. Maak een feestje van je pasta met de driekleurige fusilli van Sam Mills op basis van maïsmeel.
Sam Mills
Fusilli
Glutenvrije fusilli pasta.
Sam Mills
Penne
Glutenvrije pasta penne.
Sam Mills
Elleboogjes (Macaroni)
Glutenvrije macaroni pasta.
Sam Mills
Spaghetti
Glutenvrije pasta spaghetti.
Sam Mills
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli gemaakt van maïsmeel. Bereiding: 1. Breng per 100g pasta circa 1 liter water aan de kook. Voeg zout naar smaak toe. 2. Voeg de pasta toe aan het kokende water en roer door. 3. Kook de pasta 3-4 minuten op hoog vuur onder af en toe roeren. 4. Zodra al dente, de pasta afgieten en garneren met een saus naar keuze.
MAMA
Instant Noedels Groentesmaak
Glutenvrije instant noedels met groentesmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
MAMA
Instant Noedels Kipsmaak
Glutenvrije instant noedels met kipsmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
Semper
Linguine
Glutenvrije linguine pasta spaghetti.
MAMA
Instant Noedels Rundvleessmaak
Glutenvrije instant noedels met rundersmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
Massimo Zero
Penne Rigate 1kg
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. In kilozak voor in de voorraadkast. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Fusilli 1kg
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. In kilozak voor in de voorraadkast. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Le Veneziane
Fusilli (eliche)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Penne Rigate
Glutenvrije penne rigate.
Le Veneziane
Tagliatelle (fettuce)
Glutenvrije pasta.
Le Veneziane
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Le Veneziane
Capellini (vermicelli)
Glutenvrije vermicelli nestjes.
Le Veneziane
Pipe Rigate
Glutenvrije pipe rigate schelpjes.
Massimo Zero
Tagliatelle
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Semper
Penne
Glutenvrije pasta. Penne van rijstmeel.
Massimo Zero
Risoni
Glutenvrije risoni op basis van mais- en rijstmeel.
Bauckhof
Flammkuchen Mix
Glutenvrije mix voor het maken van heerlijke flammkuchen. Op de verpakkingen vind je diverse recepten voor de klassiek variant, gourmet variant en een zoete variant. Maak jouw eigen heerlijke flammkuchen gemakkelijk in 15 minuten!
Massimo Zero
Lasagne
Glutenvrije lasagne op basis van maismeel en rijstmeel.
Alnavit
Haver Fusilli Pasta
Glutenvrije haver fusilli. Deze pasta wordt geproduceerd in "Bella Italia" en de smaak doet denken aan een klassieke tarwepasta - een geweldig glutenvrij alternatief voor iedereen die de traditionele smaak niet wil opgeven. De Haver Fusilli smaken niet alleen klassiek met tomatensaus, maar ook gebakken met kaas als gratin of om mee te nemen in een pastasalade. Bereiding: - Breng 100 gram pasta...
Barilla
Fusilli
Glutenvrije pasta fusilli.
Barilla
Penne Rigate
Glutenvrije pasta penne rigate.
Barilla
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Massimo Zero
Pipe Rigate
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Fusilli
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Penne Rigate
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Yakso
Witte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van witte rijst.
Yakso
Bruine Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van bruine rijst.
Alnavit
Volkoren Rijst Couscous
Glutenvrije couscous van rijst. De oosterse klassieker, glutenvrij en gemaakt van 100% volkoren rijst. Alnavit volkorenrijstcouscous duurt slechts 5 minuten om te koken en is aangenaam licht en luchtig van consistentie. De biologische glutenvrije couscous is veelzijdig en kan zowel warm als koud worden gegeten, als bijgerecht of salade. Ideaal voor een snelle lunch met groenten en feta of als...
Alnavit
Volkoren Farfalle Pasta
Glutenvrije pasta op basis van rijst. Geniet van pasta net als in Italië! Onze glutenvrije volkoren farfalle smaakt net zo goed als de originele tarwe farfalle. Deze pasta van 100% volkoren rijst is perfect met een klassieke tomatensaus of als basis voor een pastasalade. Deze biologische pasta, ook wel vlinderpasta genoemd, ziet er geweldig uit op het bord en is daarom vooral populair bij...
Le Veneziane
Gnocchi Potato
Glutenvrije vegan aardappel gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts 2 minuten. Handig verpakt in twee porties. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Le Veneziane
Gnocchi Potato & Spinach
Glutenvrije vegan aardappel & spinazie gnocchi. Heerlijke gnocchi, zeer gemakkelijk te bereiden in slechts een paar minuten. Breng gezouten water aan de kook, voeg vervolgens de gnocchi toe. Als de gnocchi begint te drijven, 1-2 minuten wachten, uitlekken en dan serveren.
Schar
Pasta Fusilli
Glutenvrije pasta.
Schar
Pasta Penne
Glutenvrije pasta penne.
Schar
Pasta Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Old El Paso
Taco Shells
Glutenvrije knapperige taco schelpen (12 stuks). Haal de tacoschelpen uit de verpakking en scheid ze van elkaar. Oven: verwarm de oven voor op 180 graden (160 graden met geforceerde ventilator), gasstand 4. Leg de tacoschelpen open met het uiteinde naar beneden op een bakplaat en verwarm ze voor ongeveer 3 minuten. Magnetron: leg de tacoschelpen op een magnetronbestendige plaat en...
Bezgluten
Vermicelli
Glutenvrije pasta vermicelli.
Old El Paso
Mini Tortillas
Glutenvrije zachte mini tortillas op basis van witte mais (10 stuks). Even kort verwarmen in magnetron of pan.
Itsu
Katsu Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met katsusmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan.
Itsu
Satay Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met satesmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan. Niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Itsu
Chilli Miso Rice Noodles Cup
Glutenvrije rijstnoedels met bouillonpasta van miso met chilli en gembersmaak. Voeg de noedels en bouillonpasta samen in de beker. Giet kokend water tot op de lijn in de beker. Goed roeren en laat de noedels 5 minuten staan. Niet geschikt voor gebruik in de magnetron.
Perfect Earth
Instant Noodles Tom Yum
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Perfect Earth
Instant Noodles Kimchi
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Perfect Earth
Instant Noodles Garlic & Pepper
Glutenvrije instant noodles. Voeg kokend water toe bij deze rijstnoedels en tover binnen een paar minuten een lekkere kom noodles op tafel!
Alnavit
Volkoren Penne Pasta
Glutenvrije penne op basis van rijst. De glutenvrije Alnavit Volkoren Penne is gemaakt van 100% natuurlijke rijst. De pasta smaakt vooral lekker met een pittige tomatensaus of pesto en is ook een geweldige basis voor creatieve pastasalades. Bereiding: - Breng 100 gram pasta aan de kook in een liter water. - Kook voor 8-10 minuten.
Alnavit
Boekweit Spaghetti
Glutenvrije boekweit pasta. Pasta is altijd een goed idee - maar wat afwisseling is natuurlijk nooit verkeerd! De Alnavit boekweit spaghetti met zijn bijzonder donkere kleur is gemaakt van 100% biologische boekweit, wat hem niet alleen zijn speciale smaak geeft, maar ook een goede portie magnesium. Gewoon koken zoals normale pasta en genieten met je favoriete saus! Bereiding: - Breng 100 gram...
Terrasana
Glas Noedels Vermicelli
Glutenvrije glasnoedels. Deze biologische glasnoedels van erwten zijn dunne, doorzichtige noedels die onmisbaar zijn in de Thaise en Vietnamese keuken. Ze zijn superveelzijdig, glutenvrij en goed voor een snelle, lichte maaltijd. We noemen ze ook wel vermicelli noodles, omdat ze heel dun zijn. Goed voor een frisse salade, een noedelsoep, of een lekkere roerbak. Lekker Aziatisch en puur genieten!
Doves Farm
Bruine Rijst Spaghetti
Glutenvrije spaghetti op basis van volkoren rijst.
Doves Farm
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije fusilli op basis van volkoren rijst.
Doves Farm
Bruine Rijst Penne
Glutenvrije penne op basis van volkoren rijst.
Massimo Zero
Spaghetti
Glutenvrije pasta op basis van mais en rijstmeel. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Terrasana
Konjac Rijst
Konjac (ook wel konjak genoemd) is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruikt wordt om ‘rijst’ te maken. Konjacrijst is dus een vervanger voor rijst, maar dan low-carb, low-calorie en glutenvrij. Ideaal als je vandaag even geen koolhydraten wilt eten, of als je al aan je calorieën zit voor vandaag. De vorm lijkt op rijst, waardoor je het gevoel hebt dat je rijst eet. De smaak en structuur...
Terrasana
Rijstpapier
Met biologisch glutenvrije rijstpapier kun je frisse, caloriearme summerrolls maken. Je weekt de vellen 5-10 seconden in lauwwarm water, 1 voor 1. Je vult ze met rijstnoodles en groente, en dipt ze in je favoriete sweet chili saus. Zo fabriceer je in mum van tijd een fancy voorgerecht, gezonde lunch of lichte avondmaaltijd. Bakken of frituren is iets lastiger, maar wel mogelijk. Dan noemen we...
Terrasana
Konjac Spaghetti
Glutenvrije spaghetti van konjak, dat is het gevoel hebben dat je pasta eet, maar dan zonder de nadelen of schuldgevoel. Geen gluten, bijna geen koolhydraten en zelfs maar 10 kcal per 100 g. Dat is evenveel als groente. Dit moet je toch in je kast hebben staan, zoiets unieks? Oh, en die vissige geur die sommige konjaknoodles hebben? Dat heeft die van ons niet. Daar hebben we speciaal op...
Terrasana
Konjac Tagliatelle
Volg je een low-carb, glutenvrij of caloriearm dieet, maar kun je niet zonder pasta? Deze biologische konjaknoodles (of konjac) zijn het antwoord voor iedereen die even geen pasta wil of kan eten. Konjak is een wortel met nauwelijks calorieën, koolhydraten, gluten en vet. Vervang dus je gewone pasta en je verlaagt het aantal koolhydraten en kcal met 93%. Zie jij een nadeel? Wij niet! Zelfs het...
3Pauly
Vermicelli
Glutenvrije vermicelli.
Massimo Zero
Tagliatelle Eierpasta
Glutenvrije pasta op basis van maismeel, rijstmeel en ei. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Massimo Zero
Tagliolini Eierpasta
Glutenvrije pasta op basis van maismeel, rijstmeel en ei. Breng in een ruime pan per 100 gram pasta 1,5 liter water aan de kook. Voeg de pasta toe en roer regelmatig. We raden aan om de pasta te proeven om te kijken of het aantal minuten overeenkomt met jouw voorkeur. Giet de pasta af en serveer.
Old El Paso
Tortillas
Glutenvrije tortilla's voor de lekkerste fajitas en andere Mexicaanse recepten. Zes glutenvrije tapioca, mais en quinoa tortillas.
Terrasana
Pad Thai Noodles
Glutenvrije pad thai noodles zijn brede platte noedels die je serveert met versgesneden groente en tofu in een Thaise curry. Dat garneer je met partjes limoen en stukjes pinda. De typische Thaise klassieker: authentieke pad thai maak je met zoetzure saus (liefst met tamarinde en kokosbloesemsuiker) en goede biologische pad thai noedels. Aan onze noedels is geen zout toegevoegd. De noedels zijn...
Terrasana
Vietnamese Bruine Rijst Vermicelli
Deze glutenvrije bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een...
La Bio Idea
Linzen
Glutenvrije linzen.
Terrasana
Sushirijst
Glutenvrije sushirijst. Sushirijst is rijst met een relatief grote, ronde korrel. Onze sushirijst is van goede biologische komaf. Wist je dat Japanners sushirijst voor véél meer gebruiken dan alleen sushi? Zo kun je het in een bouillon van shiitake en miso serveren, of inkoken met kokosmelk voor een lekker dessert.
Consenza
Volkoren Mais Macaroni
Glutenvrije macaroni van volkoren mais.
Terrasana
Thaise Rijstnoedels
Deze glutenvrije witte rijstnoodles zijn gemaakt van biologische witte rijst. Ze zijn dun van structuur en passen qua smaak erg goed bij de hartige, umami smaken van de Japanse keuken. Ze zijn 100% glutenvrij, dus iedereen kan van deze noodles genieten. Lekker met een frisse, lichte citroensaus, of een stevige, oosterse pindasaus. Past goed in een hartige misosoep met zeewier of in plantaardige...
Terrasana
Bruine Rijstnoedels Met Wakame
Deze glutenvrije rijstnoodles bevatten naast rijst alleen wakame (zeewier) en water. Wil je een puur, oosters gerecht op tafel zetten, maar heb je niet veel tijd? Dan heb je geluk, want deze noodles zijn binnen 5 minuten klaar en je kunt ze zowel koud als lauwwarm eten. Lekker in combinatie met seitan of tofu, zeewier, en oosterse groenten.
Terrasana
Bruine Rijstnoedels
Deze heerlijke, glutenvrije noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst en water. Verder niets. Ze smaken heerlijk, zijn binnen 5 minuten gaar en passen perfect bij groentegerechten, zeewier, vleesvervangers en Japanse smaakmakers als miso, tamari en sesamolie. Hiermee zet je binnen mum van tijd een heerlijk oosters gerecht op tafel! Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet...
Terrasana
Boekweitnoedels Met Zoete Aardappel
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie. Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en...
Terrasana
Bruine Rijstnoedels Pompoen Gember
Deze heerlijke Japanse noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst, pompoen, gember en water. Ze zijn 100% glutenvrij, heerlijk van smaak en uniek qua textuur. Bovendien heb je minder dan 5 minuten kooktijd nodig. Lekker in misosoep of in combinatie met knapperige groenten, hartige Japanse smaakmakers (tamari, miso en sesamolie), tofu of seitan. Zo zet je in een mum van tijd een heerlijk...
Semper
Spaghetti
Glutenvrije spaghetti.
Schar
Lasagne
Glutenvrije lasagne.
Your Organic Nature
Rode Linzen Spaghetti
Glutenvrije spaghetti op basis van rode linzen. Dit is een hele bijzondere spaghetti! Namelijk voor 100% gemaakt van rode linzen. En dat maakt hem niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij! Fijne basis voor een warm pasta gerecht, maar ook lekker om toe te voegen aan een maaltijdsalade. Dat brengt kleur op je bord. Breng een liter water aan de kook voor elke 80 g product. Voeg 7 g...
Bauckhof
Pizzabodemmix
Glutenvrije mix voor een pizzabodem. Makkelijk te maken, hoeft niet te rijzen en lukt altijd. Alleen water en olie toevoegen en 20 minuten in de oven bakken.
Terrasana
Mungbonen
Mungbonen zijn klein van stuk en groen van kleur. Gebruik ze om soep, curry of een mungbonenhummus van te maken, of doe ze door een salade. Laat ze voor het koken een nachtje weken.
Terrasana
Bifun
Glutenvrije bifun. Deze spaghetti bestaat volledig uit rijstzetmeel. Het is tarwevrij en zoutloos en wordt in soepen en salades gebruikt. Kook het slechts 2 minuten, anders wordt ze plakkerig.
Seitz
Dino Pasta
Glutenvrije pasta in de vorm van dino's. Leuk en lekker voor kinderen.
Terrasana
Zwarte Rijstnoedels
Deze glutenvrije noodles zijn gemaakt van zwarte rijst en water. Verder niets. Ze hebben een unieke, paarszwarte kleur die je gerecht direct een luxe look geeft. Zin om een glutenvrij, oosters gerecht op tafel te zetten? Combineer deze lekkere rijstnoodles dan eens met de hartige smaken van miso, shoyu en shiitake en maak de maaltijd af met kort gewokte groenten. De noodles hebben een kooktijd van...
Onoff Spices
Instant Thaise Rijst Noodles Tom Yum
Glutenvrije instant Thaise rijst noedels. Biologische noedelsoep met citroengras, rode chili peper en uien. Deze vegan soep is 100% natuurlijk en vrij van gluten en lactose. Kokend water toevoegen en binnen 4 minuten klaar!
Onoff Spices
Instant Thaise Rijst Noodles Green Curry
Glutenvrije instant Thaise rijst noedels. Biologische noedelsoep gemaakt met groene chili pepers en citroengras. Deze vegan soep is 100% natuurlijk en vrij van gluten en lactose. Kokend water toevoegen en binnen 4 minuten klaar!
Onoff Spices
Instant Thaise Rijst Noodles Yellow Curry
Glutenvrije instant Thaise rijst noedels. Biologische licht-pittige noedelsoep met koriander, laos, gele curry en uien. Deze vegan soep is 100% natuurlijk en vrij van gluten en lactose. Kokend water toevoegen en binnen 4 minuten klaar!
Onoff Spices
Instant Thaise Rijst Noodles Tom Kha
Glutenvrije instant Thaise rijst noedels. Biologische noedelsoep met de frisse smaak van citroengras en laos. Deze vegan soep is 100% natuurlijk en vrij van gluten en lactose. Kokend water toevoegen en binnen 4 minuten klaar!
Lima
Rijst Rond Volwaardig
Ronde Limarijst is een Italiaanse rijst uit de vruchtbare Povallei. Zijn lekkere smaak en zijn zachte textuur passen bijzonder goed bij de vegetarische en oosterse keuken. Je maakt er zonder moeite kroketten, sushi of paella mee. Je kunt het ook als graan in je maaltijd opdienen. Als je het gerecht een persoonlijke toets wilt geven, breng het kookwater van de rijst dan op smaak met een...
Green Age
Sorghum
Glutenvrije sorghum. Spoel 50-75 gram sorghum per persoon af en week het ca. 2 uur in ruim water. Breng een ruime hoeveelheid water aan de kook en kook de sorghum in 20-45 minuten beetgaar. Voeg een beetje olijfolie of boter, zout en specerijen of kruiden naar smaak toe. Gebruik net zoals bulgar, coucous en rijst. Serveer bij stoofgerechten of roer wat gare korrels door de soep. Afgekoelde...
Schar
Gnocchi
Glutenvrije pasta op basis van aardappelvlokken. De bereiding is net zo makkelijk als van andere pasta's: 2 minuten koken, afgieten en de pasta kan op tafel. Een zakje is genoeg voor 2 personen.
Slim Pasta
Tagliatelle
Glutenvrije tagliatelle. Slim Pasta is gemaakt van een plantaardige vezel uit de konjac plant genaamd glucomannan. Hiervan is door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid wetenschappelijk aangetoond dat het een verzadigd gevoel geeft, helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Het unieke van deze speciale vezel is dat het tot 4 uur lang een verzadigd gevoel geeft...
Schar
Tortilla Wraps
Deze glutenvrije wraps met extra Italiaanse olijfolie kunnen heel eenvoudig in slechts enkele minuten in de pan of magnetron warm worden gemaakt.
Consenza
Mais Tortilla
Glutenvrije maïs tortilla. Traditioneel Mexicaans platbrood van maïsmeel.
Slim Pasta
Noodles
Glutenvrije noodles. Slim Noodles is gemaakt van een plantaardige vezel uit de konjac plant genaamd glucomannan. Hiervan is door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid wetenschappelijk aangetoond dat het een verzadigd gevoel geeft, helpt om af te vallen en tevens goed is voor het cholesterolgehalte. Het unieke van deze speciale vezel is dat het tot 4 uur lang een verzadigd gevoel geeft...
Primeal
Boekweit
Glutenvrije boekweit. Heerlijk in de salade of bij een gerecht.
Terrasana
Basmatirijst Volkoren
Deze biologische, bruine basmatirijst herken je aan zijn geurige, lange korrel en bijna nootachtige smaak. Deze rijst is volkoren. Het vliesje zit er dus nog om. Dat staat voor méér vezels, méér vitamines en méér mineralen. Voedzamer dan witte rijst, dus. Volkoren basmati is glutenvrij en lekker als basis voor nasi of pilav, bij een (Indiase) curry of ander rijsthapje van jouw keuze.
Felicia
Sedanini Rode Linzen
Glutenvrije pasta van rode linzen. Pasta eten is simpel, praktisch en snel: het kost maar een paar minuten om een gezond, voedzaam gerecht te serveren met de authentieke smaak van peulvruchten. Ook lekker met een beetje olie.
Felicia
Spaghetti Bruine Rijst
Glutenvrije spaghetti van 100% bruine rijstmeel, wat de pasta een rijke, rustieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
3Pauly
Teff Fusilli
Glutenvrije pasta op basis van mais en teff.
Amisa
Volkoren Rijst Fusilli
Glutenvrije volkoren rijst fusilli.
Amisa
Volkoren Rijst Penne
Glutenvrije volkoren penne.
Your Organic Nature
Rode Linzen Fusilli
Glutenvrije rode linzen pasta. Deze peulvruchten pasta wordt gemaakt van enkel rode linzen. Verder niets! Het is dus glutenvrij, heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten.
Ma Vie Sans Gluten
Groene Erwten Fusilli
Glutenvrije fusilli van groene erwten. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 6 minuten koken. Het is aangeraden om niet te roeren.
Your Organic Nature
Kikkererwten Fusilli
Glutenvrije kikkererwtenpasta.
Your Organic Nature
Spliterwten Fusilli
Glutenvrije pasta van spliterwten. De ideale basis voor een gezonde pasta.
Your Organic Nature
Linzenmix Fusilli
Glutenvrije linzen fusilli. Deze peulvruchten pasta is zeer eiwit- en vezelrijk en binnen 4 minuten koken klaar! Bereiding: Breng 1 liter water per 100g pasta aan de kook. Voeg de pasta en eventueel wat zout toe en kook deze in 4 minuten beetgaar. Tussendoor af en toe roeren. Pasta afgieten en direct serveren.
Terrasana
Ramen Zwarte Rijst
Ramen is een verwarmende noodlesoep uit Japan. Het zit bomvol smaak en is meestal gemaakt met instantnoodles. Dat wilden wij anders. Deze ramennoodles maken we niet van tarwe, maar van een mix van biologische bruine en zwarte rijst. Verder niets. Er zit ook geen zakje smaakversterkers bij. Doe gewoon zelf een lepel miso in het water en kook de ramen in 3 minuten gaar. Ramen zijn speciaal gemaakt...
Terrasana
Ramen Bruine Rijst
Ramen is een Japans noodlesoepgerecht. De noodles in dit gerecht noemen we óók ramen. Ze hebben het uiterlijk van instantnoodles. Alleen maken wij ze niet van tarwe, maar van biologische bruine rijst (100%). Een pure variant zónder zakje met smaakversterkers. Doe in plaats daarvan een eetlepel miso(soeppoeder) in het water, samen met kruiden en groente naar keuze, en kook de ramen in 3 minuten...
Terrasana
Ramen Boekweit & Shiitake
Ramen zijn de perfecte noodles voor een supersnelle, gezonde noodlesoep. Doe deze biologische ramennoodles in een pan met water, samen met een eetlepel miso, groente en Japanse smaakmakers, en kook in 3 minuten gaar. Ramen zijn de upscale variant van instantnoodles. Alleen maken we ze niet van tarwe, maar van boekweit en shiitake. Glutenvrij én meukvrij, dus! Ook zit er geen zakje...
Ma Vie Sans Gluten
Gekookte Linzen Met Soja & Granen
Glutenvrije kant-en-klaar gerecht op basis van groene linzen, soja, volwaardige rijst en boekweit. Een smakelijke combinatie van twee granen en een peulvrucht. Gebruikstips: In een pan of in een wok: Bak de inhoud van de zak in 2 eetlepels water 2-3 minuten op laag vuur. In een waterbad: dompel de gesloten zak 10 minuten onder in kokend water.
Ma Vie Sans Gluten
Quinoa, Gierst Met Rode Bonen & Groenten
Glutenvrije kant-en-klaar maaltijd op basis van quinoa, gierst, groeten en rode bonen. Een smakelijke combinatie van twee granen en een peulvrucht. Gebruikstips: In een pan of in een wok: fruit de inhoud van de zak in 2 eetlepels water gedurende 2-3 minuten op laag vuur. In een waterbad: dompel de gesloten zak 10 minuten onder. in kokend water.
Ma Vie Sans Gluten
Elleboogjes Rijst & Maïs
Glutenvrije elleboogjes van rijst en mais.
Terrasana
100% Soba Boekweitnoedels
Glutenvrije noedels op basis van boekweit. Sobanoodles zijn erg populair in Japan. Ze worden gemaakt van 100% boekweit en zijn dan ook 100% glutenvrij. Ze worden door een kleine producent in Japan op authentieke wijze gemaakt.
Felicia
Orzo Kikkererwten
Glutenvrije risoni van kikkerwtenmeel. Felicia kikkererwtenrisoni zijn kleine pastakorrels die vol van smaak zijn! Risoni is zeer veelzijdig en makkelijk te bereiden. Ideaal voor soepen, orzotto's, bijgerechten, maar ook voor frisse, zomerse salades. Kook de risoni 9 minuten in water.
Terrasana
Adukibonen Rood
Adukibonen zijn rood van kleur en hebben een iets zoetige, kastanjeachtige smaak. Om die reden worden deze door Japanners veel verwerkt in zoete gerechten. Adukibonen zijn ook erg lekker in noodlegerechten of door salades. Was de bonen en laat een nachtje weken. Kook in ruim water in 40 minuten gaar. Geen tijd om te weken? Kook ze dan, afhankelijk van hoe oud de bonen zijn, in 50-80 minuten...
Primeal
Gepofte Quinoa
Glutenvrij gepofte quinoa. Zeer eiwit- en vezelrijke quinoa zonder toegevoegde suikers.
Ma Vie Sans Gluten
Couscous Rijst & Maïs
Glutenvrije couscous van rijst en mais.
Your Organic Nature
Boekweit Fusilli
Glutenvrije boekweit pasta.
Terrasana
Gnocchetti Di Ceci - 100% Kikkererwten
Gnocchetti di ceci wordt alléén gemaakt van kikkererwten. Verder niets. Het beste van twee werelden dus: pasta én peulvruchten. Door de verfijnde smaak en bijzondere textuur is deze premium pasta ideaal als basis voor een glutenvrije avondmaaltijd of pastasalade. Kooktijd: 3-4 minuten.
Ma Vie Sans Gluten
Penne Quinoa
Glutenvrije penne pasta met de heerlijke smaak van quinoa in slechts 8 minuten!
Ma Vie Sans Gluten
Penne Tricolore Mini
Glutenvrije penne tricolore mini. Een subtiele mix van Andesgranen en groenten voor een smakelijk en kleurrijk resultaat op je bord. Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 12 minuten koken. Om warm te consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze. Ons advies: glutenvrije pasta koken is delicaat, roer je pasta een beetje.
Your Organic Nature
Gele Linzen Lasagne
Glutenvrije lasgane op basis van gele linzen. Dit zijn hele bijzondere lasagnebladen. Namelijk voor 100% gemaakt van gele linzen. En dat maakt ze niet alleen bijzonder lekker, maar ook volledig glutenvrij! Een fijne basis voor een glutenvrije lasagne. Bereid een zeer vloeibare saus en bedek hiermee de bodem van een oven schotel. Leg de gedroogde lasagnebladen erop, dek ze af met voldoende saus....
Ma Vie Sans Gluten
Mix Voor Pizzabodems
Glutenvrije mix voor pizzabodems. Mengsel van bloem en zetmeel zonder maïs. Bereiding voor 1 dunne pizza van 25 cm: Zelf toevoegen: 115 g mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap. De ingrediënten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. Leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt...
Schnitzer
Pizzabodem
Glutenvrije pizzabodem van maïs.
BFree
Proteïne Wraps (4 stuks)
Glutenvrije wraps op basis van kikkererwtenmeel met plantaardig eiwit. Onze eiwitrijke wraps bevatten maar liefst 11 gram natuurlijk plantaardig eiwit om je langer een vol gevoel te geven. Deze koolhydraatarme, eiwitrijke wraps zijn gemaakt van een mengsel van kikkererwtenmeel, rijstmeel en erwteneiwit.
Terrasana
Quinoa Wit
Deze biologische witte quinoa smaakt mild en iets nootachtig. Het is een glutenvrije bron van eiwit en vezels. Een voedzame toevoeging aan je salade of buddha bowl. Ook lekker als basis voor sushi. Biologische witte quinoa is een populaire vervanger van rijst, gierst of couscous. Quinoa is eigenlijk een plant, maar we gebruiken het in de keuken als een graan. Het zijn kleine, ronde zaadjes met een...
Terrasana
Zilvervliesrijst Rond
Deze biologische en glutenvrije zilvervliesrijst heeft een ronde korrel. Bij zilvervliesrijst zit het vliesje nog om de korrel. Daardoor zijn zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden. Een fijn basisingrediënt voor als je Thaise en Indiase curry's en poké bowls. Probeer ook eens zilvervliesrijst met langwerpige korrel of basmatirijst.
Lima
Rijst Basmasti Volwaardig
De echte basmati is één van de meest gewaardeerde rijstsoorten ter wereld (zijn Indische bijnaam is 'de geurige'). De korrel is extra lang. De basmatirijst wordt gekweekt in Punjab, op de vruchtbare uitlopers van de Himalaya. Hij is gemakkelijk klaar te maken en kleeft nooit. Dankzij de typische bodemsamenstelling heeft deze authentieke Basmati rijst van nature een zeer eigen aromatische geur...
Terrasana
Sushi Nori Geroosterd (7 vellen)
Gedroogd en geroosterd zeewier. Sushi nori is natuurlijk bij uitstek geschikt om de heerlijkste sushi mee te rollen. De smaak van nori is licht hartig en umami. Dip je sushi in tamari en een beetje umepasta en je ervaart een echte Japanse smaakexplosie. Sushi nori wordt geoogst in de Japanse Ise-Shima baai en op traditionele wijze verwerkt tot norivellen. Gebruik sushi nori voor het maken van...
Terrasana
AO Norivlokken
Glutenvrije nori heeft een subtiele zoete, maar ook complexe umami smaak. Aonori is een strooisel (een versnipperde vorm van nori) en is dé finishing touch voor je (miso)soep, salade, noedel- of rijstgerecht. Deze Aonori wordt geoogst in het mekka van de Japanse zeewierwinning: de Ise-Shima baai. Gebruik AO nori als strooisel op gekookte rijst en andere granen, noedels, groentegerechten en...
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Boekweit
Glutenvrije spaghetti gemaakt van boekweit.
Felicia
Tagliatelle Bruine Rijst
Glutenvrije tagliatelle van 100% volkoren rijstmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Primeal
Witte Rijstnoedels
Glutenvrije rijstnoedels. Bereiding: kook de tagliatelle 4 minuten in voldoende water met zout. Vervolgens afgieten.
Primeal
Halfvolkoren Rijstnoedels
Glutenvrije halfvolkoren rijstnoedels. Bereiding: Kook de tagliatelle 4 minuten in voldoende water met zout. Vervolgens afgieten.
Ma Vie Sans Gluten
Rode Linzen Fusilli
Glutenvrije fusilli van roze linzen. 100% Peulvruchtpasta op je bord! Dankzij een uniek fabricageproces blijft de originele kleur van de peulvrucht behouden. Deze fusilli zijn een bron van plantaardige eiwitten die snel in gebruik zijn. Gebruikstips: Kook in een grote hoeveelheid kokend gezouten water ongeveer 7 minuten. Het is aangeraden om niet te roeren.
Terrasana
Gnocchetti Curcuma - Van Rijst & Curcuma
Gnocchetti curcuma wordt gemaakt van rijstmeel, kurkuma en water. Deze pure glutenvrije pasta wordt gemaakt door echte Italiaanse kenners en heeft een smaak die elk gerecht naar een hoger niveau tilt. Heerlijk met pastasaus en groenten, of door een salade. Kooktijd: 6-8 minuten.
Green Age
Zwarte Rijst
Glutenvrije zwarte rijst.
Green Age
Gierst
Glutenvrije gierst.
Terrasana
Quinoa Tricolore
Biologische en glutenvrije quinoa tricolore bestaat uit, de naam zegt het al, drie kleuren quinoa. Het beste van alle werelden. De voedzame zwarte korrel, de knapperige rode en neutrale witte variant. Een perfecte mix van kleuren en structuren. Maakt iedere salade of buddha bowl lekker kleurrijk! Quinoa tricolore is een bron van eiwit én vezels.
Green Age
Boekweit
Boekweit is snel klaar en veelzijdig: in plaats van rijst of pasta, in (koude) salades, stoofschotels of soepen maar ook als basis voor een verrassende risotto. Rauw kun je boekweit ook verwerken, bijvoorbeeld door je smoothie. Breng 2 delen water aan de kook, voeg een snufje zout toe en 1 deel grondig afgespoelde boekweit. Laat 15 minuten zachtjes garen zonder het deksel van de pan te halen....
Terrasana
Zilvervliesrijst Lang
Deze biologische en glutenvrije zilvervliesrijst heeft een langwerpige korrel. De smaak is mild en nootachtig. Zilvervliesrijst is een bewuste keuze. Het vliesje zit nog om de rijstkorrel, en daardoor is de voedingswaarde hoger dan van witte rijst. Zilvervliesrijst een bron van vezels. Een goede basis voor iedere maaltijd!
Ma Vie Sans Gluten
Farfalle Volkoren Rijst
Glutenvrije farfalle pasta gemaakt van 100% volkoren rijst.
Felicia
Fusilli Tricolore Tomaat Spinazie
Glutenvrije fusilli van rijst, spinazie en tomaten.
Felicia
Penne Volkoren Boekweit
Glutenvrije penne van 100% volkoren boekweitmeel, wat de pasta een unieke smaak geeft. Een bron van vezels, ideaal voor het hele gezin! In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Felicia
Spaghetti Rode Linzen
Glutenvrije spaghetti van 100% rode linzenmeel. Ideaal voor het hele gezin! De pasta bevat maar liefst 26% proteïne en hoeft maar een paar minuten gekookt te worden. In het Italiaanse Puglia maken ze bij Felicia, in de enige allergeenvrije pastafabriek van Italië, échte Italiaanse pasta met een twist. Zo kan iedereen er van genieten!
Ma Vie Sans Gluten
Couscous Boekweit
Glutenvrije boekweit couscous.
Peak's
Tagliatelle
Glutenvrije originele Italiaanse tagliatelle. Deze tagliatelle is gemaakt van maismeel en rijstmeel. Italianen zijn dol op de wat bredere tagliatelle, omdat hier de saus beter aan blijft ‘plakken’. Dat maakt een gerecht met spaghetti of tagliatelle heel verschillend.
Your Organic Nature
Bruine Rijst Fusilli
Glutenvrije bruine rijst pasta.
Ma Vie Sans Gluten
Spaghetti Tricolore
Glutenvrije spaghetti uit de Andes. Laat ongeveer 14 minuten koken in een groot volume gezouten water (13 minuten voor een ''al dente'' bereiding). Vermijd omroeren voor een beter behoud.
Ma Vie Sans Gluten
Tagliatelle Volle Rijst
Glutenvrije tagliatelle op basis van volle rijst.
Ma Vie Sans Gluten
Rigatoni Meerganen
Glutenvrije meergranen rigatoni.
Ma Vie Sans Gluten
Penne Mini
Glutenvrije mini penne. Andes-mini-penne koken op de Noord-Italiaanse stijl: Kook ongeveer 9 minuten in een grote hoeveelheid gezouten kokend water. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze. Het is aangeraden om niet te roeren.
Yakso
Zwarte Rijst Noodles
Glutenvrije noedels van zwarte rijst.
Green Age
Groene Linzen
Glutenvrije groene linzen. Groene linzen zijn misschien wel de meest bekende naast rode. Van oudsher favoriet door zowel de subtiele smaak als de veelzijdigheid. Ze blijven ietwat stevig na het koken en combineren prachtig met andere linzensoorten Heb je linzen, dan heb je een maaltijd. Linzen zijn rijk aan eiwitten en vezels en daarnaast een belangrijke een bron van (B)vitaminen en mineralen...
Green Age
Volkoren Rijstmix
Thaise rode en zwarte rijst & zilvervliesrijst uit Italië: de volkoren rijstmix van GreenAge ziet er prachtig uit en smaakt precies zo. Deze mix gebruik je in ieder gerecht waar je rijst voor nodig hebt en wil je de kleuren echt op laten vallen: maak er dan bijvoorbeeld een koude rijstsalade van met verse groene kruiden, kleine korreltjes feta en minuscule blokjes tomaat…
Ma Vie Sans Gluten
Macaroni Volkoren Rijst
Glutenvrije macaroni van volkoren rijst.
Ma Vie Sans Gluten
Boekweit Penne
Glutenvrije boekweit pasta. Glutenvrije tortiglioni pasta met de heerlijke smaak van boekweit in minder dan 10 minuten! Gebruikstips: In een grote hoeveelheid gezouten kokend water ongeveer 9 minuten koken. Warm consumeren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze.
Ma Vie Sans Gluten
Lasagne Met Gele Linzen
Glutenvrije lasagne met gele linzen. Breng de lagen van de lasagne een voor een in de ovenschaal en begin en eindig met de vulling of een vloeibare saus. Bak de lasagne gedurende 35 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.
Schar
Pizzabodem
Twee glutenvrije pizzabodems van 150 gram, apart verpakt.
Lima
Soba Noedels 100%
Glutenvrije noedels van 100% volwaardige boekweit. Boekweit is ook bron van eiwitten en vezels en arm aan vet en verzadigde vetten. In elk seizoen zijn deze Japanse deegwaren even lekker: warm in de soep, met een pittig sausje of gebakken groenten, of koud in frisse zomerslaatjes. Voeg geen zout toe aan het kookwater: er zit al zout in de deegwaren. Kook de Soba in een ruime hoeveelheid kokend...
Green Age
Rode Linzen
Glutenvrije rode linzen. Rode linzen zijn zachte linzen: ze vallen uit elkaar wanneer ze gaar zijn, wat ze bijzonder geschikt maakt voor soepen en sauzen. Extra lekker is het om ze te combineren met een vastere linzensoort als Franse of berglinzen, waardoor je verschillende structuren krijgt in één en hetzelfde gerecht! Heb je linzen, dan heb je een maaltijd. Linzen zijn rijk aan eiwitten en...
Green Age
Couscous Mais & Rijst
Glutenvrije couscous van mais en rijst. Prachtig geel van prachtige van nature glutenvrije granen: rijst & mais. Verrassend en origineel en zo mooi op je bord! Couscous is gemaakt door deeg op basis van granen en water te drogen, stomen en daarna tot korreltjes te malen. Doe 50 gram couscous en 40ml kokend water per persoon in een hittebestendige kom. Roer goed door, dek af en laat 3 minuten...
Primeal
Gierst 1kg
Glutenvrije gepelde gierst.
BFree
Meergranen Wraps (6 stuks)
Glutenvrije meergranen wraps. Warm de wraps even op in de magnetron, in een hete oven, magnetron of onder een hete grill.
Terrasana
Genmai Koji
Glutenvrije genmai koji. Koji is een onontbeerlijk hulpmiddel voor het tot stand komen van het fermentatieproces bij miso en shoyu. De smaak van miso is vooral afhankelijk van de gebruikte koji, de sojabonen, de hoeveelheid zout, evenals van de rijpingstijd en de temperatuur. Genmai koji is een gefermenteerde bruine rijst.
Terrasana
Quinoa Volkoren
Deze biologische en glutenvrije quinoa komt van Nederlandse grond. En dat is bijzonder, want zo hoeft de inheemse bevolking in Peru en Bolivia niet te lijden onder de enorme vraag naar (duurzame) quinoa. Bij volkoren quinoa zit het vliesje nog om de korrel. Dat zorgt voor extra vezels en een knapperige bite. Quinoa bevat méér eiwit dan andere granen en is glutenvrij. Lekker door een salade, in...
Schar
Capelli D'angelo
Glutenvrije vermicelli.
Peak's
Lasagne
Glutenvrije originele Italiaanse lasagne. Deze lasagnebladen zijn gemaakt van rijstmeel en maismeel. Ze zijn al voorgekookt, dus geen gedoe met kleverige plakken. Je kunt de bladen eenvoudig tussen je zelfgemaakte lasagnesaus leggen en dan afbakken in de oven. Buon appetito.
Le Veneziane
Lasagne
Glutenvrije lasagnebladen.
Your Organic Nature
Bruine Rijst Tagliatelle
Deze glutenvrije bruine rijst tagliatelle bestaat voor 100% uit zilvervliesrijst, verder niets! De pasta heeft een fijne veelzijdige smaak. Een gezonde basis voor uiteenlopende gerechten dus.
Your Organic Nature
Rode Linzen Tagliatelle
Deze glutenvrije peulvruchten pasta wordt gemaakt van alleen rode linzen. Verder niets! De pasta heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten.
MAMA
Instant Rice Vegetarian
Glutenvrije instant rijst met groenten. Open de verpakking en doe het smaakmaker zakje erbij. Voeg kokend water toe tot de streep en roer goed. Doe de verpakking dicht, wacht 7 minuten en klaar!
Terrasana
Basmatirijst Wit
Deze biologische basmatirijst is gepeld en gepolijst. Witte rijst met een lange, droge korrel en een iets nootachtige smaak. Een fijn en glutenvrij basisingrediënt voor al je Indiase curry's, nasi of pilav. Witte basmatirijst heeft een lange korrel. Het vliesjes is eraf geschud en de korrel is glad gepolijst. Daardoor hoef je de rijst minder lang te koken. De smaak van deze biologische basmati is...
Hello Pho
Instant Pho Soep Kipsmaak
Glutenvrije en vegan instant rijstnoedels met kipsmaak. Bereiding: 1. Open de deksel tot aan de markering, giet het kruidenzakje in de kom. 2. Giet kokend water tot aan de binnenmarkering, sluit het deksel en wacht 3 minuten. 3. Goed roeren voor het opdienen.
Hello Pho
Instant Pho Wok Knoflook En Ui
Glutenvrije en vegan Vietnamese roerbaknoedels met knoflook en uiensmaak. Bereiding: 1. Open de plastic deksel en verwijder de gemetalliseerde deksel volledig. 2. Doe de groente in de kom. Giet kokend water erbij tot aan de aangegeven lijn. Dek de kom af en wacht 4 minuten. 3. Haal de deksel eraf en roer goed. Bedek de kom met de plastic deksel en laat het water weglopen via de gaten in de...