Bakproducten
Ma Vie Sans Gluten
Guargom
Glutenvrije guargom. Een handig culinaire hulp die de structuur van producten zonder gluten verbetert voor een geslaagd recept! Guargom wordt gewonnen uit het zaad van de guarplant, een peulvrucht (cyamopsis tetragonolobus), het kan gebruikt worden om te koken en te bakken, maar is ook een verdikkingsmiddel in koude bereidingen. Koude bereidingen: natuurlijk verdikkingsmiddel, de guargum maakt...
Ma Vie Sans Gluten
Quinoa Desem
Glutenvrij fermenteerbaar quinoa-desem. Dit fermenteerbare zuurdeeg kan worden gebruikt met elk mengsel van bloem en / of zetmeel ... Naast het geven van smaak, laat het dankzij de gist die het bevat ook brood en brioches zonder gluten laten rijzen. Het zakje is geschikt voor het verwerken van 1 kg bloem. Gebruikstips: Bereid je biologisch glutenvrij brood voor: 500 g glutenvrije bloem + 25 g...
Ma Vie Sans Gluten
Boekweit-Desem
Glutenvrij fermenteerbaar boekweit-desem. Dit fermenteerbare zuurdeeg kan worden gebruikt met elk mengsel van bloem en / of zetmeel ... Naast het geven van smaak, laat het dankzij de gist die het bevat ook uw brood en brioches rijzen. Het zakje is geschikt voor het verwerken van 1 kg bloem. Gebruikstips: Bereid je biologisch glutenvrij brood voor: 500 g glutenvrije bloem + 25 g boekweit + 10...
Ma Vie Sans Gluten
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel. Het ideale ingrediënt voor: Zachter en gemakkelijker te snijden brood: 1/5 tapioca + 4/5 bloem Zachter gebak: 1/3 gemengd zetmeel (waaronder tapioca) + 2/3 bloem Tips: Combineer verschillende soorten zetmeel om te genieten van de aanvullende eigenschappen Kan gebruikt worden voor het verdikken van vloeistoffen of het bereiden van nagerechten cremes....
Ma Vie Sans Gluten
Mix' Gom
Glutenvrij hulpmiddel bij het bakken van brood of gebak. Hulpmiddel bij het koken, op basis van psyllium en acaciagom. Mix'Gom is een 100% plantaardig glutenvrij mengsel om alle brood en taart recepten te doen slagen. Het geeft structuur aan het deeg, maakt het zachter en geeft een malse, luchtige en niet plakkerige kruimstructuur. Recept voor een glutenvrij brood: meng 13g Mix'Gom met 500g...
Ma Vie Sans Gluten
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Dit bakpoeder is gemaakt zonder maïszetmeel en is perfect voor het maken van taarten, knikkers, biscuitgebak, koekjes en wafeldeeg. Gebruikstips: Voeg het bakpoeder samen met de bloem toe. Aanbevolen dosering: 1 zakje voor 500 g bloem.