Ma Vie Sans Gluten - Boekweit-Desem Terug

€ 2,65
Boekweit-Desem

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Suikervrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Daisy


01-03-2021
Maakt mijn zelfgebakken brood tot het lekkerste brood

Met het boekweit desem heb ik mijn beste brood gebakken tot nu toe. Ik ben er echt verheugd over.

Gea


07-09-2020
Goed alternatief voor gist

Dit desempoeder werkt net zo goed als gist. Voor mensen met PDS is de afwisseling wel/geen gist fijn

Ina de Jonge


16-12-2018
Goede vervanger van gist

Een theelepel op 100 g beslag (van boekweitmeel, teffmeel en glutenvrij zelfrijzend bakmeel) bij ongeveer 30 graden is na een uurtje mooi gerezen.

Ina


17-02-2018
Handig desem

Aan 200 g boekweitmeel voeg ik een paar gram desempoeder, een theelepel glusose en 200 g lauw water toe. Na een paar uur voeg ik 150 g glutenvrij bakpoeder en de andere ingredienten voor een desembrood toe, met een schepje wijsteenbakpoeder en een theelepel xanthaangom. Dat werkt prima. Een alternatief om te proberen als je niet goed gist en geen gluten verdraagt, en het is veel makkelijker dan zelf een zuurdesem maken.

Omschrijving

4 reviews


Glutenvrij fermenteerbaar boekweit-desem. Dit fermenteerbare zuurdeeg kan worden gebruikt met elk mengsel van bloem en / of zetmeel ... Naast het geven van smaak, laat het dankzij de gist die het bevat ook uw brood en brioches rijzen. Het zakje is geschikt voor het verwerken van 1 kg bloem.

Gebruikstips:

Bereid je biologisch glutenvrij brood voor: 500 g glutenvrije bloem + 25 g boekweit + 10 g zout + 1 eetlepel olijfolie + 450-500 ml lauw water

Meng de ingrediënten in een slakom met een houten lepel om een ​​soepel maar niet plakkerig deeg te krijgen
Giet het deeg in een geoliede cakevorm en laat 1u30 à 2u rijzen onder een vochtige doek (bij een temperatuur van 22 ° C)
Verwarm de oven voor op 200-230 ° C
Kook 30 tot 40 minuten. Perfect met de hand of in een broodbakmachine met het speciale glutenvrije broodprogramma.

Tip: om glutenvrij brood te maken, overweeg dan om de Mix'Gom Ma Vie Sans Gluten te gebruiken! Het kruim van uw brood wordt luchtiger en de zachtheid blijft na verloop van tijd behouden.

Artikelnummer: MSG024
Merk: Ma Vie Sans Gluten
Inhoud: 50 gram

Bestellen

  Houd mij op de hoogte

Tijdelijk uitverkocht

Ingrediënten

Gedroogde en inactieve boekweit (76%), quinoa.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 1525 kj (361 kcal)
Eiwitten 19.4 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 59.0 gr. 6.8 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 3.5 gr. 0.8 gr.
Vezels 7.8 gr.
Zout 0.03 gr.

Gerelateerde producten