Bakproducten
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Bio Vegan
Vanille Bourbon
Glutenvrije gemalen bourbon-vanille. Dit wordt uit volledige, gemalen scheuten vervaardigd. In tegenstelling tot de kunstmatig gefabriceerde 'vanilline' bevat deze bourbon-vanille de natuurlijke aromatische volheid van de ware 'koningin der specerijen'. Een snufje volstaat om uw gebak, drankjes of desserts betoverend te maken.
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Eivervanger
Glutenvrije eiervanger. Plantaardige vervanger voor eieren en kan gebruikt worden in zoete gerechten, zoals wafels, pannenkoeken en koekjes. Of in hartige gerechten zoals ovenschotels of voor het paneren.
La Bio Idea
Citroensap
Deze glutenvrije citroensap is onmisbaar in de keuken voor als verse citroen ontbreekt. Bewaar de knijpfles in de koelkast.
Bio Vegan
Agar Agar
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren. Voor koude massa:...
Bio Vegan
Bourbon Vanillestokje
Glutenvrij bourbon vanillestokje. Bourbon-vanille, de koningin van de specerijen, geeft je gerechten en desserts net dat beetje extra dankzij het unieke aroma. 1. Snijd de peul in de lengte door met de punt van een mes. 2. Schraap het vanillepulp er lang daarna uit.
Bio Vegan
Johannesbroodpitmeel 100 g
Glutenvrij johannesbroodpitmeel. Het ideale verdikkingsmiddel voor uw warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of om sauzen en soepen. Er zit geen smaak aan en is natriumarm.
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesemsuiker Sticks
Glutenvrije kokosbloesemsuikersticks. Verpakt in 50 sticks van 4 gram. Ideaal om mee te nemen en perfect geschikt voor horeca. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de...