Bio Vegan - Guargom Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije biologische guargom. Ideaal voor het indikken en binden van koude gerechten. Fruit- en broodbeleg, dipsauzen en saladedressings, koud gemaakte cakes en ijsjes krijgen een romige en smeerbare consistentie. Het bewaart zelfgebakken brood en gebak en voorkomt ijskristallen in ijs.
Dosering: Voeg voor een lichte binding 3 g (ongeveer 1 afgestreken theelepel) toe aan 250 ml vloeistof.
Voorbereiding: Roer de te verdikken massa op het hoogste niveau en giet geleidelijk de guargom erbij. Roer tot het mengsel strak en romig wordt.
Dosering: Voeg voor een lichte binding 3 g (ongeveer 1 afgestreken theelepel) toe aan 250 ml vloeistof.
Voorbereiding: Roer de te verdikken massa op het hoogste niveau en giet geleidelijk de guargom erbij. Roer tot het mengsel strak en romig wordt.
Artikelnummer: | BVG060 |
Merk: | Bio Vegan |
Inhoud: | 100 gram |


Bestellen
Ingrediënten
Guargom (E412).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 776 kj (193 kcal) |
Eiwitten | 4.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 1.0 gr. 1.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.5 gr. 0.2 gr. |
Vezels | 83 gr. |
Zout | 0.03 gr. |