Glutenvrije producten van Bio Vegan
Bio Vegan
Agar Agar
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren. Voor koude massa:...
Bio Vegan
Broodmix Viking Brood
De glutenvrije bakmix is mix voor een zadenbrood met 57% zaden en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit brood is het niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Het Viking Brød is heel gemakkelijk te bereiden. Alles wat je nodig hebt is water, een beetje azijn, een broodvorm, een houten lepel en een oven. Met...
Bio Vegan
Broodmix Crusty Bread
Met de My Crusty Bread bakmix tover je thuis gemakkelijk je eigen heerlijke glutenvrij brood met een heerlijk knapperig korstje op tafel. Vooral liefhebbers van zuurdesembrood kunnen hun hart ophalen bij het bereiden van het brood met het haverzuurdesem van de broodbakmix. Een aromatische korst en een fijne kruidencombinatie van koriander, venkel, anijs en karwij zorgen voor een heel bijzondere...
Bio Vegan
Vegan Parmezaanse Kaas Vervanger
Deze glutenvrije pasta topping is het heerlijke, plantaardige alternatief voor geraspte Parmezaanse kaas en is daarom perfect voor de Italiaanse, veganistische keuken. Naast pasta, pizza en risotto kun je er ook salades, antipasti en sauzen mee verfijnen. Je kunt het gemakkelijk naar eigen smaak doseren.
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Broodmix Focaccia
Glutenvrije focaccia broodmix. Maak nu zelf de Italiaanse klassieker. Met een beetje olijfolie, water en gist tover je een heerlijk luchtig brood tevoorschijn dat je naar wens kunt verfijnen met kruiden, olijven, tomaten, paprika of feta. Benodigdheden: - 550 ml water - 5 el (50 ml) olijfolie - 1 zakje Biovegan Master bakkersgist (7 g) - Handmixer met deeghaak Optioneel: gehalveerde...
Bio Vegan
Broodmix Ciabatta
Glutenvrije bakmix voor biologische ciabatta. Met slechts een beetje olijfolie, water en gist kun je met deze bakmix een ciabatta maken met een heerlijk knapperige korst en zachte textuur. Het brood kan naar wens worden verfijnd met olijven of gedroogde tomaten en tovert zo een beetje vakantiegevoel op het bord. De ciabatta is heerlijk als bijgerecht, bijvoorbeeld bij het barbecueën, als basis...
Bio Vegan
Broodmix Haverbrood
De glutenvrije haverbrood bakmix is niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Benodigdheden: 500 ml water 2 eetlepels (20 ml) azijn (bijvoorbeeld appelciderazijn) Broodvorm (20 cm of 25 cm) Handmixer met deeghaak Optioneel: havermout om te bestrooien Let op: De toevoeging van azijn dient alleen om het...
Bio Vegan
Bakmix Brookies
Glutenvrije bakmix voor sappige brownies met een heerlijke koekjeslaag. Knapperige schil, zachte kern: brookies zijn de perfecte verleiding voor alle liefhebbers van brownies en koekjes. De chocolade brownie en een koekje gemaakt van haver en cashewnoten zorgen voor een onmiskenbare combinatie van smaken. Met hun innovatieve recept zijn deze Brookies de eerste vegan & glutenvrije biologische...
Bio Vegan
Bakmix Cheesecake Brownies
Cheesecake kisses brownie: My Cheesecake Brownies combineert de smaak van romige cheesecake met chocolaty brownies. Het innovatieve recept zorgt voor een smaakexplosie en is glutenvrij, maar daarnaast ook vegan te maken! Benodigdheden vegetarische cheesecake brownies: 200 ml melk 100 gram zachte boter 200 gram magere kwark 150 gram yoghurt 1 ei bak- of braadpan handmixer met garde...
Bio Vegan
Pesto Basilicum & Cashew
Deze glutenvrije basilicum & cashew pesto is een unieke draai aan de klassieke pesto. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: Basilicum, cashew, spinazie en spirulina. Deze mix biedt een onderscheidende smaak en een prachtige kleurbeleving op het bord. Het is perfect als saus voor pasta en pizza, als dip voor brood en groenten of als spread voor sandwiches. Bereiding: Meng het...
Bio Vegan
Kleurenpret
Glutenvrij biologisch kleurmiddel. Voor vrolijke taartversieringen en voor het kleuren van glazuur, marsepein, desserts, ijsjes en nog veel meer. Vrij van extracten, aroma's of chemische kleurstoffen. 5 kleuren: rood, geel, oranje, roze, groen. Bereiding: 1. Roer de inhoud van een zakje met 1 eetlepel lauwwarm water tot een gladde massa. 2. Laat 5 minuten rusten, zodat het poeder zijn...
Bio Vegan
Vegan Bolognesesaus
Glutenvrije saus. Deze saus bevat een groot aantal groenten en kruiden, zoals tomaten, rode en groene paprika's, wortels, uien en pastinaken. Samen met de tijm, rozemarijn en bonenkruid zorgen ze voor een frisse en hartige smaak. 1. Roer de inhoud van het zakje door koud water en breng al roerend aan de kook. 2. Ga door met koken op laag vuur, af en toe roeren. 3. Voeg als laatste 1 el...
Bio Vegan
Bourbon-Vanille Saus
Mijn Bourbon Vanillesaus van Biovegan is ideaal bij apfelstrudel, ijs en vers fruit. Kook gewoon het zakje vanillesaus met met 400 ml plantaardige drank of melk en een beetje suiker en geniet warm of koud.
Bio Vegan
Rijstmoment Vanille
Glutenvrije rijst ontbijt in de smaak bourbon vanille. Bereiding: Giet de inhoud van het zakje in een kopje of kleine kom, voeg 150 ml kokend water toe en roer goed met een lepel. Laat het 7 tot 10 minuten trekken en roer tenslotte weer goed door. Na het trekken kun je puur genieten van het zoete rijstmoment of topping naar wens
Bio Vegan
Sinaasappelschil
Glutenvrije geraspte sinaasappelschillen. Deze voorzichtig verwerkte biologische sinaasappelen brengen een frisse fruitigheid in uw keuken. Zonder kunstmatige aroma's zorgt Bio Vegan sinaasappelschil voor verfijning in uw taarten, gebak, desserts, sauzen en dranken, en wel op geheel natuurlijke wijze. Dankzij het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil, waarbij het natuurlijke aroma...
Bio Vegan
Cakemix Citroen
Glutenvrije mix voor een heerlijke citroencake. Ook ideaal voor muffins of citroen brownies. Maak de cake nog feestelijker met de leuke decoraties van Bio Vegan. Benodigdheden: Een rechthoekige bakvorm (20 cm) Handmixer met garde 300 ml sojadrink 100 gram margarine 1 eetlepel (15 ml) water citroensap voor het glazuur 1. Verwarm de oven voor op 180 graden hetelucht of...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Bio Vegan
Vegan Spek Vervanger
Glutenvrije en vegan spekvervanger op basis van gerookte shiitake champignons. Mijn vegan spekvervanger is de revolutie in plantaardig koken, want vegan spek was nog nooit zo natuurlijk. Deze nieuwste innovatie bestaat uit slechts één ingrediënt: gerookte shiitake champignons. Met een volle umami smaak en een makkelijke bereiding. 10 gram spekvervanger staat gelijk aan 100 gram spekjes....
Bio Vegan
Vegan Roerei Met Spek Vervanger
Glutenvrije roerei vervanger met vegan spekjes. “Mijn roerei met spekvervanger” is de eerste kant-en-klare mix voor een puur plantaardig roerei met een spekalternatief. Dankzij de kruiden en gerookte shiitake champignons als spekvervanger, hebben de veganistische roereieren een overtuigende rokerige smaak, zonder toevoegingen. Het veganistische roerei op basis van kikkererwten is rijk aan...
Bio Vegan
Pumpkin Spice
Glutenvrije Pumpkin Spice kruiden. Pumpkin Spice is de alleskunner voor het komende seizoen. Of het nu in een met pompoen gekruide latte is, om pannenkoeken op smaak te brengen of in een kruidige cake - onze pompoenkruiden zijn het geheime ingrediënt dat elke herfstkeuken net dat beetje extra geeft. De kruidenmix bestaat voor 71% uit biologisch pompoenpoeder en is perfect afgerond met kaneel,...
Bio Vegan
Guargom
Glutenvrije biologische guargom. Ideaal voor het indikken en binden van koude gerechten. Fruit- en broodbeleg, dipsauzen en saladedressings, koud gemaakte cakes en ijsjes krijgen een romige en smeerbare consistentie. Het bewaart zelfgebakken brood en gebak en voorkomt ijskristallen in ijs. Dosering: Voeg voor een lichte binding 3 g (ongeveer 1 afgestreken theelepel) toe aan 250 ml vloeistof....
Bio Vegan
Bakpoeder
Glutenvrije bakpoeder. Geeft het deeg een luchtige structuur en is geschikt voor de vervaardiging van cake, zanddeeg, broodjes, koekjes en nog veel meer. Verdeeld in 4 apart verpakte zakjes,
Bio Vegan
Taartgelei Rood
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren.