Bio Vegan - Agar Agar Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine.
Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren.
Voor koude massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. 1 min. op lage temperatuur laten koken. Iets laten afkoelen, roer geleidelijk aan in 400 ml van een koude ingrediënten. 3 uur in de koelkast laten geleren.
Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren.
Voor koude massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. 1 min. op lage temperatuur laten koken. Iets laten afkoelen, roer geleidelijk aan in 400 ml van een koude ingrediënten. 3 uur in de koelkast laten geleren.
Artikelnummer: | BVG012 |
Merk: | Bio Vegan |
Inhoud: | 30 gram |


Bestellen
Ingrediënten
Agaragar (E 406).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 720 kj (172 kcal) |
Eiwitten | <0.5 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | <0.5 gr. <0.5 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | <0.5 gr. <0.1 gr. |
Vezels | 86.0 gr. |
Zout | 1.3 gr. |