Raw en superfoods
Mattisson
Spirulina
Glutenvrij voedingssupplement. Spirulina (Arthrospira platensis) is een blauw-groene spiraalvormige zoutwateralg.
Mattisson
Runder Collageen Poeder Peptan Puur
Glutenvrij rundercollageen. Gebruik en bewaren 1 x daags 10 gram Runder Collageen Peptides Hydrolysaat Peptan® (3 ruime theelepels) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Mattisson
Creatine Monohydraat Poeder - Creapure
Creatine. Genoeg voor 70 porties. Gebruik en bewaren 1 x daags 1 theelepel mengen met 250 ml water. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Koel, droog en afgesloten bewaren. Buiten bereik van kinderen houden.
Mattisson
Bourbon Vanille Poeder Biologisch
Glutenvrije Bourbon Vanille is één van de kwalitatief beste vanille soorten die er te krijgen zijn. Het wordt door veel chefs en patissiers gebruikt vanwege de perfecte rijke, zachte vanillesmaak. Bourbon vanille komt uit Madagaskar, waar het ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd. Bourbon vanille poeder wordt net als ‘gewone vanille’ gehaald uit vanillestokjes. Bourbon vanille heeft echter...
Mattisson
Vegan Omega-3 Algenolie 500 mg - DHA 375 mg & EPA 125 mg
Vegan Algenolie is een Omega 3 supplement van duurzaam gekweekte algen. Het fermentatieproces van de algen vindt plaats in een gesloten zuivere omgeving. De algenolie is hiermee vrij van verontreiniging. Deze algenolie capsules bevatten 375 mg DHA & 125 mg EPA per capsule.
Mattisson
Rijst Drink Poeder Biologisch
Mattisson biologische rijstdrinkpoeder wordt gemaakt van de Oryza Sativa, een rijstsoort afkomstig uit Pakistan. Oryza Sativa behoort, net als alle andere granen, tot de grassenfamilie. Gedroogd rijstmelkpoeder wordt geproduceerd door rijst te verwerken tot vloeibare rijstmelk en deze vervolgens te drogen tot poeder. Dit proces verloopt in verschillende stappen: de rijst wordt schoongemaakt,...
Mattisson
Acacia Vezels 220 gram
Acacia vezels zijn afkomstig van Acacia bomen, die van origine te vinden zijn in Afrika. Het sap wat uit deze bomen komt wordt gedroogd, waardoor een vezelpoeder vormt. Acacia vezels bevatten 86% oplosbare vezels, die ook wel verteerbare vezels of prebiotica worden genoemd. Voedingsvezels zijn voornamelijk afkomstig uit de celwand van planten en we krijgen ze binnen bij het eten van groente,...
Mattisson
Vegan BCAA Poeder
BCAA's zijn afkorting voor Branched-Chain Amino Acids, wat in het Nederlands vertakt-keten aminozuren betekent. Het gaat om drie aminozuren die van nature voorkomen in eiwitrijke voedingsmiddelen zoals vlees, vis, eieren, noten en zaden. De drie aminozuren zijn leucine, isoleucine en valine. Gebruik: Meng 1 x per dag 1 ruime theelepel (ca. 3,5g) door water of vruchtensap. Goed doorroeren om...
Mattisson
Aloë Vera Sap Biologisch
Aloë Vera (Aloe Barbadensis Miller) is een vetplant die lijkt op een cactus en is afkomstig uit Mexico. Aloë vera sap wordt gemaakt van de bladeren van deze vetplant. Uit de bladeren wordt eerst de gel geperst vervolgens worden de overgebleven bladeren fijngemalen, waarna het sap er uit wordt geperst.
Mattisson
Psyllium Vezels
Glutenvrij psyllium.
Mattisson
Collageen Latte - Cappuccino Smaak
Absolute Collageen Latte is een mix van Collageen Type l, MCT olie en instant koffie. De latte heeft een heerlijke smaak door toevoeging van een capuccino aroma en stevia (laag in suikers). De drank is makkelijk te bereiden: je lost een eetlepel poeder op in warm of koud water en klaar is je latte. Voor een extra cafeïne boost kun je nog wat extra koffie toevoegen. Gebruik en bewaren Meng 1...
Mattisson
Super Smoothie Breakfast
Deze SuperSmoothie Mix Breakfast is samengesteld uit biologische Spirulina, Cacao, Acaibes, Lucuma, hennepzaad en Maca. Het poeder kan worden toegevoegd aan een smoothie, melk, water of yoghurt en is ideaal als ontbijt.
Mattisson
Gebroken Lijnzaad Biologisch
Glutenvrij biologisch gebroken lijnzaad. Lijnzaad kan worden gebruikt ter verrijking van salade, ontbijt (muesli), zelfgebakken brood of avondmaaltijd.
Mattisson
Edelgist Proteïne 60%
Edelgist proteïne wordt gemaakt van een inactieve gist (Saccharomyces cerevisiae) en is een vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei- en Soja proteïnen. Edelgist proteïne wordt geproduceerd middels een speciaal proces waardoor de uiteindelijke proteïne die overblijft hoger is in eiwitten en lager in vetten en koolhydraten dan het oorspronkelijke product. Het is een ideaal product...
Mattisson
Chicken Bone Broth
Kippen botten bouillon (chicken bone broth) is getrokken uit vlezige botten van kippen. Chicken bone broth is ideaal als basis bouillonpoeder met de kracht van een vers getrokken bouillon, maar klaar in een handomdraai. De smaak van deze Kippen botten bouillon is uit te drukken als een vlakke bouillon smaak. Om het product werkelijk als bouillon te drinken is het lekker om nog wat kruiden toe...
Mattisson
Vegan Keto Protein Shake - Pea, Rice & MCT
De Keto proteïne is een mix van Rijst proteïne, Erwten proteïne en Vegan MCT poeder en is kant en klaar voor gebruik. Door de toevoeging van natuurlijk Vanille aroma en stevia heeft de shake een aangename smaak. Gebruik en bewaren 1x daags 34 gram Vegan Keto Protein (3 eetlepels) mengen met 300 ml koud water of een vegan melk. De aanbevolen dosering niet overschrijden. Dit product is geen...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Rode Bieten Poeder
Rode bieten zijn groenten met een dieprode kleur en een zoete aardse smaak. Rode bietenpoeder is een voedingspoeder dat wordt gemaakt van gedroogde rode bieten. Het wordt verkregen door rode bieten te malen tot een fijn poeder.
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Mattisson
Cacao Poeder 100 gram
Glutenvrije biologische cacao poeder. Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Mattisson Cacao poeder Raw wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen. Voeg 1x daags, 1 theelepel Mattisson Cacao poeder Raw toe aan uw smoothie of shake en creëer uw eigen drank.
Mattisson
Cacao Poeder 300 gram
Glutenvrije biologische cacao poeder. Rauwe of ongebrande cacao wordt in Zuid-Amerika al decennia lang als voedingsbron gebruikt. Mattisson Cacao poeder Raw wordt gemaakt van ongebrande biologische cacaobonen. Voeg 1x daags, 1 theelepel Mattisson Cacao poeder Raw toe aan uw smoothie of shake en creëer uw eigen drank.
Mattisson
Arenga Palm Suiker Biologisch
Glutenvrije biologische palm suiker. Palmsuiker wordt van origine gewonnen uit het zuivere sap van de arenga- en dadelpalm. In de Thaise en Javaanse keuken is palmsuiker een veel gebruikt ingrediënt. Het geoogste pure sap wordt op een traditionele manier langzaam ingedampt tot palmsuiker. Op deze wijze blijven de van nature aanwezige stoffen zoals mineralen, antioxidanten en vitaminen behouden....
Mattisson
Zonnebloem Proteïne Biologisch
Glutenvrije zonnebloem proteïne. Het heeft een hoog eiwitgehalte en is daardoor geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken. 2 maatschepjes (ca. 30 g) mengen in blender, mixer of shaker met 250 ml water, vruchtensap of smoothie. Ook te gebruiken als extra toevoeging in muesli-ontbijt of soep. Koel, droog en gesloten...
Mattisson
Bourbon Vanille Poeder
Glutenvrije Bourbon Vanille is een van de kwalitatief beste vanille die te verkrijgen is in de wereld en is afkomstig uit Madagaskar. Hier wordt het ook wel ‘het zwarte goud’ genoemd. Vanille poeder wordt gehaald uit vanille stokjes. Deze vanille stokjes behoren tot de vruchten van de plant Vanilla planifolia. De vruchten lijken op peulen, zeker door de groene kleur, maar eigenlijk zijn het...
Mattisson
Golden Lijnzaad Omega Biologisch
Glutenvrije golden lijnzaad.
Mattisson
Vegan Keto Latte - Instant MCT & Coffee Drink
De Mattisson instant keto latte is een kant en klare bullet proof koffie die ondersteunend werkt tijdens een ketogeen dieet. De Keto Latte heeft een amarettosmaak. Gebruik en bewaren 11 gram (1 maatschep) toevoegen aan 150-200 ml heet of koud water.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Mattisson
Soja Proteïne
Glutenvrije, biologische soja proteïne. Het heeft een hoog eiwitgehalte, minimaal 92% en is daardoor geschikt voor sporters, mensen met een actieve levensstijl en ook voor diegene die plantaardige eiwitten willen gebruiken.
Mattisson
Edelgistvlokken
Glutenvrije edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Mattisson
Goji Bessen 350 gram
Glutenvrije goji bessen. De Goji bessen groeien oorspronkelijk in Azië en komen voor in Mongolië, China en Tibet. Voeg deze bessen aan smoothies, yoghurt, muesli, muffins, vers gebakken taart of brood toe.
Mattisson
Spirulina Poeder
Glutenvrije spirulina poeder. Meng 2x daags een maatschep (ca. 3 gram) Spirulina Poeder met water, vruchtensap of smoothie. De aanbevolen dosering niet overschrijden.
Mattisson
Carobe Poeder
Glutenvrije biologische alternatief voor cacao en koffie. Carobe poeder is afkomstig uit de peulvruchten van de Carobe boom, ook wel de “Johannesbroodboom” genoemd. Carobe heeft een zoete smaak en wordt daarom vaak als zoet maker gebruikt. Carobe heeft een karamel achtige smaak en is zoeter dan cacao en wordt ook veel als vervanger van of in combinatie met cacao gebruikt.
Mattisson
Brandnetelblad Poeder Biologisch
Glutenvrij brandnetelblad poeder wordt verkregen door verse brandnetel bij lage temperaturen te drogen en vervolgens tot een fijn poeder te vermalen. Tijdens dit proces verliezen de haartjes, die normaal voor branderige plekken zorgen, hun werking. Meng brandnetelblad poeder door vruchtensap, melk, yoghurt of een smoothie. Je kunt het poeder ook toevoegen aan soepen, sauzen of salades. Let op:...
Mattisson
Bitterzout Epsom Zout
Glutenvrij bitterzout (Magnesiumsulfaat) ook wel Engels zout genoemd, wordt al lang als huishoudmiddel gebruikt voor zowel in-als uitwendig gebruik en staat o.a. bekend om haar laxerende en ontspannende werking. Uitwendig gebruik: als badzout ongeveer 100 gram in een warm bad of als kompres om spieren te ontspannen. Inwendig gebruik: 1 maal per dag 2 theelepels aan een glas water toevoegen.
Mattisson
Absolute Chiazaad Raw 500 gram
Chiazaad is een klein zwart zaadje, afkomstig van de Mexicaanse chiaplant. Voeg chiazaad toe aan je smoothie, salade, yoghurt, brood of soep. Gebruik maximaal 15 g chia zaad per dag.
Mattisson
Absolute Chiazaad Raw 1000 gram
Chiazaad is een klein zwart zaadje, afkomstig van de Mexicaanse chiaplant. Voeg chiazaad toe aan je smoothie, salade, yoghurt, brood of soep. Gebruik maximaal 15 g chia zaad per dag.
Mattisson
Biologisch Chiazaad Raw 500 gram
Chiazaad is een klein zwart zaadje, afkomstig van de Mexicaanse chiaplant. Chiazaad zit vol essentiële voedingsstoffen en doordat het een neutrale smaak heeft is chiazaad eenvoudig in het voedingspatroon te verwerken. Voeg chiazaad toe aan je smoothie, salade, yoghurt, brood of soep. Gebruik maximaal 15 g chia zaad per dag.
Mattisson
Avocado Olie
Avocado olie wordt gewonnen uit de pitten van de avocado door middel van koude persing. Het is een echte smaakmaker in salades of pastagerechten, maar is ook ideaal om de huid mee in te smeren. Heerlijk over de salade of door een smoothie. Dit product niet verwarmen. Na opening ongeveer 3 maanden houdbaar. Bij voorkeur in de koelkast bewaren na opening. Koel, droog en afgesloten bewaren.
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 150 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch 60 gram
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Mattisson
Cacao Boter Biologisch
Glutenvrij cacaoboter wordt samen met cacaopoeder verkregen na persing van de cacaomassa. Cacaoboter bestaat voor het grootste gedeelte uit vetten en dit zorgt voor de romige textuur van chocolade. Je kunt er dus chocolade mee maken, maar cacaoboter leent zich ook uitstekend voor het maken van een crème of gezichtsmasker. Mattisson cacaoboter komt uit Zuid-Amerika. Heerlijk in smoothie en kan...
Mattisson
Kikkererwt Proteïne Poeder
Kikkererwt proteïne is gemaakt van hele kikkererwten die zijn gepeld, geweekt, gedroogd en vervolgens zeer fijn zijn vermalen. Kikkererwt proteïne is plantaardig en een vervanger van eiwitbronnen als Wei- en Soja proteïnen. Kikkererwtproteïne is geschikt voor dagelijks gebruik. Kan zowel voor als na de training, tijdens de maaltijd of voor het slapen gaan worden gebruikt. 2 maatschepjes...
Mattisson
Kokosbloesem Suiker
Glutenvrije kokosbloesem suiker is een suiker die wordt gewonnen uit de ongerepte bloesem van de kokospalm. De nectar van de tropische kokosbloesem wordt door tappers hoog in de boom geoogst. Als de tappers genoeg hebben verzameld, wordt de zuivere nectar in een ketel heel langzaam ingekookt tot een ongeraffineerde suiker. Geeft een heerlijke zoete smaak aan smoothies, yoghurt, tussendoortjes,...
Mattisson
Cacao Nibs Biologisch 400 gram
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika. Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels....
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Kaneel & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Maca Poeder Blend Biologisch
Biologische maca poeder blend van rode, gele en zwarte maca. Maca is een knolgewas afkomstig uit het Andesgebergte in Peru en de enige eetbare plant die op deze hoogte (3000-4500 meter) groeit. Maca wordt ook wel de ‘Ginseng van de Andes’ en ‘Mood food’ genoemd. Het werd door de Inca’s gebruikt en vooral beschouwd als een lekkernij door de zoete smaak. Maca is te verkrijgen in 3...
Mattisson
Bijenpollen - Stuifmeelkorrels
Glutenvrije bijenpollen. Heerlijk in yoghurt en in andere (na)gerechten. Stuifmeel is het fijne poeder dat het mannelijke deel van een bloem maakt en uitscheidt. Bijen verzamelen dit stuifmeel en voegen er honing of nectar aan toe waardoor er korrels ontstaan, soms zie je deze korrels aan hun pootjes zitten. Deze korrels noemt men bijenpollen en worden meegenomen naar de bijenkorf. In de korf...
Mattisson
Geelwortel Poeder (Curcuma Longa)
Glutenvrije geelwortel poeder. Geelwortel (curcuma longa) is een plant die voornamelijk in India en China groeit en tot de gemberfamilie behoort. Los 1-2 x daags 1 maatschep curcuma longa poeder op in water, juice, smoothie of supershake.
Mattisson
Pompoenpit Olie
Deze glutenvrije olie is koudgeperst uit pitten van de pompoen. Pompoenpit olie heeft een heerlijke nootachtige smaak en is heerlijk in salade, soep en over de rijst. Niet geschikt om in te bakken. Na opening koel en donker bewaren, binnen 3 maanden consumeren.
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Mattisson
Wei Proteine Poeder Isolaat 93%
Glutenvrije wei proteine poeder isolaat 93%. Toevoegen aan een glas water, vruchtensap, melk, smoothie of yoghurt bij voorkeur mixen in shaker/blender.
Mattisson
Hennepzaadolie 500 ml
Glutenvrije hennepzaadolie. Hennepzaadolie heeft een frisse nootachtige smaak. Dit product is heerlijk in salades, smoothies en vruchtensap, maar kan niet gebruikt worden om in te bakken. Deze olie is koudgeperst uit de zaden van de hennepplant.
Mattisson
Sesam Olie Biologisch
Deze glutenvrije olie is koudgeperst uit sesamzaden. Sesam olie is heerlijk in dressings en Oosterse gerechten. Niet geschikt om in te bakken. Na opening koel en donker bewaren, binnen 3 maanden consumeren.
Mattisson
Amandel Proteïne Biologisch
Biologische Amandel proteïne is plantaardig en een vervanger van (dierlijke) eiwitbronnen zoals Wei- en Soja proteïnen. Amandel proteïne is gemaakt van witte amandelen die zijn geperst, ontvet en zeer fijn vermalen. Hierdoor bevat de uiteindelijke amandel proteïne veel minder vet en veel meer eiwitten dan gewone gemalen amandelen. Amandel proteïne heeft een zoetige amandelsmaak en is...
Mattisson
Hennepzaad Ongepeld Raw
Glutenvrij hennep (Cannabis sativa) is een plant die oorspronkelijk voorkomt in Centraal Azië. Hennepzaad kan worden toegevoegd aan salades, pasta, rijst, yoghurt en/of vruchtensap.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Gepeld
Glutenvrije chufa tijgernoot gepeld. Tijgernoot, ook wel chufa of aardamandel, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. De tijgernoot is bruin van kleur en heeft een zoete amandelachtige smaak. Heerlijk als tussendoortje of als toevoeging aan muesli of in chocolade.
Mattisson
Royal Kombu Vlokken - Gedroogd Zeewier
Kombu, oftewel Saccharina japonica in het Latijn, is een eetbare soort bruinwier. Deze Kombu is afkomstig uit Yerseke en wordt gekweekt in een beschermde omgeving. Na de teelt wordt de Kombu gewassen, geblancheerd, gedroogd en vervolgens in vlokken of poeder vermalen. Kombu heeft van nature een donkergroen/bruine tot licht bruine kleur. Royal Kombu wordt ook wel suikerwier genoemd. Het heeft een...