Mattisson - Cacao Boter Biologisch Terug
Allergie Informatie
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrij cacaoboter wordt samen met cacaopoeder verkregen na persing van de cacaomassa. Cacaoboter bestaat voor het grootste gedeelte uit vetten en dit zorgt voor de romige textuur van chocolade. Je kunt er dus chocolade mee maken, maar cacaoboter leent zich ook uitstekend voor het maken van een crème of gezichtsmasker. De gezonde vetten uit cacaoboter voeden en beschermen de huid. Mattisson cacaoboter komt uit Zuid-Amerika.
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van cacao boter ligt rond de 35 graden Celcius.
Heerlijk in smoothie en kan bij het bakken van koekjes en cake gebruikt worden ter vervanging van boter. Het versmeltingspunt van cacao boter ligt rond de 35 graden Celcius.
Artikelnummer: | MAT020 |
Merk: | Mattisson |
Inhoud: | 300 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Biologische cacao boter (100%).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 3677 kj (894 kcal) |
Eiwitten | 0.3 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 0.3 gr. 0.3 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 99.0 gr. 64.0 gr. |
Vezels | <0.1 gr. |
Zout | 0.02 gr. |