Mattisson - Cacao Nibs Biologisch 150 gram Terug

€ 4,49
Cacao Nibs Biologisch 150 gram

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Omschrijving

Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika.

Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken.

Cacao is een krachtige antioxidant en draagt bij tot de bescherming van de cellen tegen oxidatieve schade.

Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen.

Artikelnummer: MAT004
Merk: Mattisson
Inhoud: 150 gram

Bestellen

Ingrediënten

Gepelde en gebroken Cacao Bonen biologisch (100%).

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 2600 kj (630 kcal)
Eiwitten 13.0 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 15.0 gr. 0.8 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 55.0 gr. 34.0 gr.
Vezels 11.0 gr.
Zout <0.13 gr.

Gerelateerde producten