Mattisson - Cacao Nibs Biologisch 150 gram Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije cacao nibs. Om cacao nibs te maken wordt de cacaoboon eerst geroosterd. Vervolgens wordt de schil er vanaf gehaald en blijven er cacao nibs over. Mattisson biologische cacao nibs zijn afkomstig uit Afrika & Zuid Amerika.
Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken.
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen.
Cacao nibs kun je niet smelten: wanneer je ze roostert of verhit behouden ze hun vorm en textuur. Dit maakt cacao nibs ideaal om een bite te geven aan je baksels. Voor vloeibare recepten zoals chocolademelk kun je beter cacaopoeder gebruiken.
Cacao nibs zijn heerlijk om een chocolade shake, chocolade repen of bonbons mee te maken. Ook lekker als tussendoortje in combinatie met goji bessen of rozijnen.
Artikelnummer: | MAT004 |
Merk: | Mattisson |
Inhoud: | 150 gram |

Bestellen
Ingrediënten
Gepelde en gebroken Cacao Bonen biologisch (100%).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 2600 kj (630 kcal) |
Eiwitten | 13.0 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 15.0 gr. 0.8 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 55.0 gr. 34.0 gr. |
Vezels | 11.0 gr. |
Zout | <0.13 gr. |