Meel en broodmix
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel
Glutenvrij havermeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Amandelmeel
Glutenvrij amandelmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Gierstmeel
Glutenvrij gierstmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Havermeel 5 kilo
Glutenvrij havermeel in grootverpakking.
Glutenvrije Webshop Basics
Witte Bloem
Glutenvrije witte bloem.
Glutenvrije Webshop Basics
Broodmix Wit 5 kilo
Glutenvrije broodmix voor wit brood in een grootverpakking van 5 kilo. Bereidingswijze oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 gram broodmix 30 gram margarine 1 ei (vervanger) 15 gram verse gist of 7 gram gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten....
Glutenvrije Webshop Basics
Broodmix Bruin 5 kilo
Glutenvrije broodmix voor bruinbrood in een grootverpakking van 5 kilo. Bereidingswijze oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 gram broodmix 30 gram margarine 1 ei (vervanger) 15 gram verse gist of 7 gram gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten....
Glutenvrije Webshop Basics
Broodmix Vezelrijk 5 kilo
Glutenvrije broodmix voor vezelrijk brood in een grootverpakking van 5 kilo. Bereidingswijze oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: 450 gram broodmix 30 gram margarine 1 ei (vervanger) 15 gram verse gist of 7 gram gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60...
Glutenvrije Webshop Basics
Pannenkoekenmix
Glutenvrije pannenkoekenmix. Meng in een beslagkom de pannenkoekenmix, 4 eieren en 525ml (plantaardige) melk tot een glad beslag. Verhit wat boter in een koekenpan met antiaanbaklaag en giet wat beslag in de pan zodat de bodem bedekt is. Bak de pannenkoek op middelhoge temperatuur aan beide zijden goudgeel en gaar.
Glutenvrije Webshop Basics
Cakemix Naturel
Glutenvrij cakemix. Breng de ingrediënten op kamertemperatuur. Neem 225 gram margarine of roomboter en meng dit tot een glad beslag. Voeg hieraan 4 eieren (of vervanger) en de cakemix toe. Klop dit enkele minuten tot een luchtige massa. Giet het beslag in een ingevette cakevorm. Bak de cake in 50-60 minuten gaar in een voorverwarmde oven (180 graden).
Glutenvrije Webshop Basics
Zelfrijzend Bakmeel
Glutenvrij zelfrijzend bakmeel.
Schar
Pan Grati Paneermeel (T.H.T. 28-5-25)
Glutenvrij paneermeel.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Mattisson
Amandelmeel Biologisch
Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Schar
Brownies Mix
Glutenvrije mix voor brownies. Bereiding: 1. Verwarm de oven voor op 175 graden boven- en onderwarmte 2. Meng de eieren en de boter in een schaal. Voeg de bakmix toe. Meng beetje bij beetje de melk erdoor totdat er een glad deeg ontstaat. 3. Verdeel het deeg over de met bakpapier beklede bakvorm en strijk het glad 4. Bak het browniedeeg in 25 minuten gaar op een rooster in het midden van...
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Schar
Mix B - Brood Mix
De ideale kant-en-klare meelmix voor elke soort brood en gistdeeg, zoete of hartige bakwaren. Bak donker brood, broodjes, pizza, focaccia of rozijnenbrood. Dankzij de eigenschappen van "Brot Mix" rijst uw deeg uitstekend en is het resultaat geweldig. Recept voor Brood Ingrediënten: 500 g Schär Brot-Mix, 10g droge gist of 10g verse gist, 400ml water, 20g olie, 5g zout. Bereiding: Meng in...
Schar
Mix C - Kuchen Und Kekse
Glutenvrije meelmix voor gebak, koekjes en cake. Recept voor Zanddeegkoekjes: Ingrediënten (alle ingrediënten moeten koud zijn): 250 g Schär Mix C, 75g poedersuiker, 80g boter of margarine, 1 ei, 8g bakpoeder, 20ml water, geraspte schil van een onbespoten citroen. Bereiding: Vorm van het meel op een werkvlak een bergje en maak in het midden een kuiltje. Doe hier de suiker, ei, water,...
Schar
Mix It! Universal
Glutenvrije universele bakmix. Brood, cakes, pasta of koekjes... Mix It! Mix het met eieren, boter melk en boter… of nee wacht! Mix het met olie, zout en water. Nou ja, je kunt het mixen zoals jij het het lekkerste vindt! Dit zachte, universele meel kan je gebruiken voor ieder bakproduct. Wie wil nou niet zo’n glutenvrije allrounder in huis hebben?!
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Glutenvrije Webshop Basics
Boekweitmeel
Glutenvrij boekweitmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Schar
Mehl
Glutenvrije universele mix. Een veelzijdig produkt voor o.a. pannenkoeken, sauzen maken en sauzen binden. Ook zeer geschikt voor het maken van pastadeeg. Recept voor Pannenkoeken: Ingrediënten: 130g Schär Mehl Farine, 2 eieren, 1 eetlepel vanillesuiker, 300ml melk, een snufje zout, 30g gesmolten boter. Bereiding: Meng het meel, het zout, de boter, het suiker en de licht geklopte eieren...
Schar
Mix Voor Bruinbrood
Glutenvrije mix voor bruinbrood. Recept voor bruinbrood: Ingrediënten: 500g ''Mix it Dunkel'', 6g olie, 10g droge gist of 12g verse gist, 630ml water, 8g zout. Bereiding: Doe de meelmix in een kom. Meng de Schär Mix It Dunkel met de droge gist en met de water. Gebruikt u verse gist, laat deze in wat lauwwarm water (30°) oplossen en giet dit bij het meel. Voeg het zout toe en kneed...
Schar
Pan Grati Paneermeel
Glutenvrij paneermeel.