Glutenvrije producten van Peak's
Peak's
Broodmix Vezelrijk 5 kilo
Glutenvrije vezelrijke broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Peak's
Broodmix Bruin 5 kilo
Glutenvrije bruine broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Peak's
Fruit Straw Framboos (Doos - 24 stuks)
Glutenvrije snoepmat met frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen. Doos á 24 stuks.
Peak's
Fruit Straw Bessen (Doos - 24 stuks)
Glutenvrije snoepmat met zwarte bessen, aardbeien en frambozen gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Lekker en leuk! Zonder toegevoegd suiker of kleur- en smaakstoffen. Doos á 24 stuks.
Peak's
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Te gebruiken in recepten als bakverbeteraar om een hogere viscositeit te verkrijgen.
Peak's
Ontbijtpap (Energy Flakes)
Glutenvrije ontbijtpap met boekweit en honing. Boekweit is geen graansoort, maar een struikvrucht die veel proteïne en vitamine bevat. Dit maakt boekweit geliefd bij (kracht) sporters.
Peak's
Roasted Crunchy Haver
Glutenvrije roasted haver. Deze crunchy wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Peak's
Granola Roasted Boekweit Noten & Zaden
Glutenvrije granola roasted boekweit met noten en zaden. Deze granola wordt langzaam geroosterd en is dus lekker krokant.
Peak's
Broodmix Vezelrijk
Glutenvrije vezelrijke broodmix. Bereiding in de oven: Doe 350ml lauw water in een beslagkom en voeg toe: - 450g mix - 30g margarine - 1 ei - 15g verse gist of 7g gedroogde gist toe. Meng 5 minuten intensief met deeghaken. Beslag in bakvorm doseren (formaat 25x8x9 cm), laten rijzen bij ca. 30°C gedurende 45-60 minuten. Afbakken bij ca. 240°C gedurende 40 minuten. Na het afkoelen in...
Peak's
Boekweitgrutten
Glutenvrije boekweitgrutten.









