Nutrifree - Pizzabodemmix Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Selderijvrij
Beoordeling
An
24-11-2024
De beste pizzadeegmix ooit.
Fijn deeg om te bewerken met smakelijke pizza als resultaat.
Anton
14-07-2023
Eindelijk een goede GV pizzabodem
Prima deeg. Rolt goed uit. Het dunne uitgerolde deeg is prima te verplaatsen van werkblad naar ovenplaat. Bakt prima tot een mooie, gare en lekkere pizzabodem.
Karin
23-06-2023
De beste
Dit is mijn favoriete mix voor pizzabodems en Turkse pides te maken. Smaakt altijd heerlijk en je kunt zowel een krokante dunnere bodem maken als een wat dikkere zachte.
Omschrijving
3 reviews
Glutenvrije mix voor het maken van je eigen pizzabodem. Voeg lauwwarm water, gist en olijfolie toe en je maakt gemakkelijk je pizzabodem. Vergeet niet dat het deeg 1,5 uur moet rijzen!
Bereiding pizabodem (270 g deeg of 3 pizzas)
Bereidingstijd: 15 min + 1u30 rijstijd + 3 minuten bakken
Benodigdheden:
150 g pizzamix
120 g lauwwarm water
3 gram gist
3 gram extra vierge olijfolie
Bereiding:
- Doe de pizzamix en gist samen in een kom. Voeg langzaam het water toe tot het een gladde massa vormt.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg voor 10 minuten.
- Laat het deeg 1:30 rijzen, zonder de kom af te sluiten.
- Verdeel de deegbal in 3 bollen, en rol deze één voor één uit tot een pizzabodem van ongeveer 2mm dik.
- Verwarm de oven voor op 250 graden celcius en bak de pizza voor 1 á 2 minuten.
- Haal de pizza uit de oven en beleg met je ingrediënten. Bak daarna nogmaals 1 á 2 minuten af.
Bereiding pizabodem (270 g deeg of 3 pizzas)
Bereidingstijd: 15 min + 1u30 rijstijd + 3 minuten bakken
Benodigdheden:
150 g pizzamix
120 g lauwwarm water
3 gram gist
3 gram extra vierge olijfolie
Bereiding:
- Doe de pizzamix en gist samen in een kom. Voeg langzaam het water toe tot het een gladde massa vormt.
- Voeg de olie toe en kneed het deeg voor 10 minuten.
- Laat het deeg 1:30 rijzen, zonder de kom af te sluiten.
- Verdeel de deegbal in 3 bollen, en rol deze één voor één uit tot een pizzabodem van ongeveer 2mm dik.
- Verwarm de oven voor op 250 graden celcius en bak de pizza voor 1 á 2 minuten.
- Haal de pizza uit de oven en beleg met je ingrediënten. Bak daarna nogmaals 1 á 2 minuten af.
Artikelnummer: | NUT007 |
Merk: | Nutrifree |
Inhoud: | 1000 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Maïszetmeel, rijstmeel, boekweitmeel, suiker, volkoren boekweitmeel (3%), psylliumvezels, zout, verdikkingsmiddelen (guarpitmeel, xanthaangom).
Kan sporen bevatten van mosterd, soja en sesam.
Kan sporen bevatten van mosterd, soja en sesam.
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 1523 kj (359 kcal) |
Eiwitten | 2.1 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 85 gr. 3.3 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.8 gr. 0.2 gr. |
Vezels | 1.6 gr. |
Zout | 2.0 gr. |