Zoetmiddelen
Bestsellers bekijk alle producten >
![]() |
Terrasana Kokosbloesemsuiker |
€ 4,19
|
|
![]() |
Yakso Agavesiroop 240 ml |
€ 4,49
|
|
![]() |
De Traay Acacia Honing |
€ 7,29
|
|
![]() |
Lima Rijststroop |
€ 4,99
|
Aman Prana
Gula Java Kokosbloesemsuiker Sticks
Glutenvrije kokosbloesemsuikersticks. Verpakt in 50 sticks van 4 gram. Ideaal om mee te nemen en perfect geschikt voor horeca. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je bloedsuikerspiegel beter met rust gelaten wordt. De koolhydraten in de...
Aman Prana
Gula Java Fin Kokosbloesem Poedersuiker
Glutenvrije kokosbloesem poedersuiker. Ideaal voor de bereiding van fijn gebak en taarten en om desserts mee af te werken. Gula Java kan je gebruiken ter vervanging van suiker of siroop. Uitgeroepen tot meest duurzame suiker door de Voedsel- en Landbouworganisatie (FAO). Kokosbloesemsuiker (GI 35) heeft een lagere glycemische index dan gewone suiker (GI 70), dit betekent dat je...
Greensweet
Erythritol
Erythritol komt van nature voor in verschillende fruitsoorten en is door de smaak en structuur een perfecte vervanger voor suiker. Als zoetmiddel wordt het gemaakt van mais met een zoetheid van 70 tot 80% ten opzichte van gewone suiker. Omdat erythritol van Green Sweet nul calorieën bevat, wordt het met name gebruikt voor diverse diëten en door iedereen die het gebruik van suiker wil beperken....
Greensweet
Sweet
Sweet van Green Sweet is een heerlijke vervanger voor suiker die niet mag ontbreken in de keuken. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol en pure steviolglycosiden. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en geschikt om mee te koken en bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. Omdat Sweet nul calorieën bevat, wordt het met name gebruikt voor diverse diëten en...
Greensweet
Brown
Brown van Green Sweet is een heerlijke vervanger voor bruine suiker. De fijne kristalstructuur is gemaakt van zuivere erythritol, pure steviolglycosiden en melasse. Net zo zoet als suiker, geen bittere smaak en perfect om mee te koken en te bakken want de kwaliteit blijft stabiel tot 200°C. Omdat Brown praktisch geen calorieën bevat, wordt het met name gebruikt voor diverse diëten en door...
Greensweet
Sweet Drops Vloeibare Stevia Vanille 50 ml
Deze 100% natuurlijke zoetstof smaakt heerlijk in koffie, toetjes en baksels, maar is ook perfect voor hartige recepten. Een paar druppels is al voldoende om een heerlijke zoete smaak te krijgen. Zonder calorieën, koolhydraten of kunstmatige zoetstoffen. Daarnaast heeft het geen effect op de bloedsuikerspiegel en is het niet slecht voor je gebit. Bewust genieten dus! En deze vloeibare stevia is...
Aman Prana
Gula Java Brut Kokosbloesemsuiker
Glutenvrije kokosbloesemsuiker. Gula Java kokosbloesemsuiker kan je gebruiken ter vervanging van elk soort andere suiker. Je gebruikt het in thee en koffie, om mee te bakken, in cocktails, om gerechten af te werken en door haar smeuïge, zoete smaak met een vleugje karamel is het ideaal als tussendoortje. De Gula Java Brut is grof gemalen biologische kokosbloesemsuiker. Uitgeroepen tot meest...
Terrasana
Ahornsiroop C 250 ml
Wil je écht goede glutenvrije ahornsiroop in je keukenkastje? Dan is dit biologische én macrobiotische zoetmiddel een must-have. De smaak van ahorn is licht karamelachtig. Ahornsiroop komt van de esdoornboom (maple tree). Deze produceert jaarlijks een suikerachtig sap. Dit tappen ze in Canada ieder voorjaar af en koken ze langzaam in tot siroop. Zo eindig jij met een heerlijk, plantaardig...
Terrasana
Ahornsiroop A 250 ml
Ahornsiroop is een plantaardig en glutenvrij alternatief voor honing. Het is bekend van de citroensapkuur of het master cleanse dieet, en natuurlijk als pannenkoekensiroop. Toch is dit zoetmiddel zóveel meer dan dat. Je kunt er (macrobiotisch) mee koken, bakken en het als basis voor dressing, saus en ijs gebruiken. Ahorn komt van de esdoornboom (maple tree). Die produceert ieder jaar een...
Mattisson
Erythritol
Glutenvrij natuurlijk alternatief van suiker en zoetmiddelen. Erythritol is een natuurlijke zoetstof die van nature voorkomt in sommige paddenstoelen, vruchten (o.a. watermeloen, druif en peer) en gefermenteerde voeding zoals wijn, kaas en soja-saus. Erythritol is de enige natuurlijk polyol en is geproduceerd middels natuurlijke fermentatie en heeft ongeveer 70% van de zoetkracht van gewone...