Pasta, rijst, noedels
MAMA
Instant Noedels Groentesmaak
Glutenvrije instant noedels met groentesmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
MAMA
Instant Noedels Kipsmaak
Glutenvrije instant noedels met kipsmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
MAMA
Instant Noedels Rundvleessmaak
Glutenvrije instant noedels met rundersmaak. Kokend water toevoegen en binnen een paar minuten klaar!
MAMA
Instant Rice Vegetarian
Glutenvrije instant rijst met groenten. Open de verpakking en doe het smaakmaker zakje erbij. Voeg kokend water toe tot de streep en roer goed. Doe de verpakking dicht, wacht 7 minuten en klaar!
MAMA
Instant Rice Thai Red Curry Shrimp
Glutenvrije instant rijst met thaise curry smaak en garnalen. Open de verpakking en doe het smaakmaker zakje erbij. Voeg kokend water toe tot de streep en roer goed. Doe de verpakking dicht, wacht 7 minuten en klaar!
MAMA
Instant Rice Curried Shrimp
Glutenvrije instant rijst met curry en garnalen. Open de verpakking en doe het smaakmaker zakje erbij. Voeg kokend water toe tot de streep en roer goed. Doe de verpakking dicht, wacht 7 minuten en klaar!
Terrasana
Glas Noedels Vermicelli
Glutenvrije glasnoedels. Deze biologische glasnoedels van erwten zijn dunne, doorzichtige noedels die onmisbaar zijn in de Thaise en Vietnamese keuken. Ze zijn superveelzijdig, glutenvrij en goed voor een snelle, lichte maaltijd. We noemen ze ook wel vermicelli noodles, omdat ze heel dun zijn. Goed voor een frisse salade, een noedelsoep, of een lekkere roerbak. Lekker Aziatisch en puur genieten!
Terrasana
Konjac Rijst
Konjac (ook wel konjak genoemd) is een plant waarvan de wortel (vezel) gebruikt wordt om ‘rijst’ te maken. Konjacrijst is dus een vervanger voor rijst, maar dan low-carb, low-calorie en glutenvrij. Ideaal als je vandaag even geen koolhydraten wilt eten, of als je al aan je calorieën zit voor vandaag. De vorm lijkt op rijst, waardoor je het gevoel hebt dat je rijst eet. De smaak en structuur...
Terrasana
Rijstpapier
Met biologisch glutenvrije rijstpapier kun je frisse, caloriearme summerrolls maken. Je weekt de vellen 5-10 seconden in lauwwarm water, 1 voor 1. Je vult ze met rijstnoodles en groente, en dipt ze in je favoriete sweet chili saus. Zo fabriceer je in mum van tijd een fancy voorgerecht, gezonde lunch of lichte avondmaaltijd. Bakken of frituren is iets lastiger, maar wel mogelijk. Dan noemen we...
Terrasana
Konjac Spaghetti
Glutenvrije spaghetti van konjak, dat is het gevoel hebben dat je pasta eet, maar dan zonder de nadelen of schuldgevoel. Geen gluten, bijna geen koolhydraten en zelfs maar 10 kcal per 100 g. Dat is evenveel als groente. Dit moet je toch in je kast hebben staan, zoiets unieks? Oh, en die vissige geur die sommige konjaknoodles hebben? Dat heeft die van ons niet. Daar hebben we speciaal op...
Terrasana
Konjac Tagliatelle
Volg je een low-carb, glutenvrij of caloriearm dieet, maar kun je niet zonder pasta? Deze biologische konjaknoodles (of konjac) zijn het antwoord voor iedereen die even geen pasta wil of kan eten. Konjak is een wortel met nauwelijks calorieën, koolhydraten, gluten en vet. Vervang dus je gewone pasta en je verlaagt het aantal koolhydraten en kcal met 93%. Zie jij een nadeel? Wij niet! Zelfs het...
Terrasana
Pad Thai Noodles
Glutenvrije pad thai noodles zijn brede platte noedels die je serveert met versgesneden groente en tofu in een Thaise curry. Dat garneer je met partjes limoen en stukjes pinda. De typische Thaise klassieker: authentieke pad thai maak je met zoetzure saus (liefst met tamarinde en kokosbloesemsuiker) en goede biologische pad thai noedels. Aan onze noedels is geen zout toegevoegd. De noedels zijn...
Terrasana
Vietnamese Bruine Rijst Vermicelli
Deze glutenvrije bruine vermicelli noodles zijn gemaakt van biologisch bruine rijstmeel zonder toegevoegd zout. Met biologische vermicelli noodles maak je lekkere vegan mihoen of tjauw min (chow mein) klaar. De vermicelli noedels zijn supersnel klaar, want je hoeft ze alleen maar 4-5 minuten te koken. In de Vietnamese keuken zijn deze bruine vermicelli noedels onmisbaar. Je doet ze in een...
Terrasana
Sushirijst
Glutenvrije sushirijst. Sushirijst is rijst met een relatief grote, ronde korrel. Onze sushirijst is van goede biologische komaf. Wist je dat Japanners sushirijst voor véél meer gebruiken dan alleen sushi? Zo kun je het in een bouillon van shiitake en miso serveren, of inkoken met kokosmelk voor een lekker dessert.
Terrasana
Thaise Rijstnoedels
Deze glutenvrije witte rijstnoodles zijn gemaakt van biologische witte rijst. Ze zijn dun van structuur en passen qua smaak erg goed bij de hartige, umami smaken van de Japanse keuken. Ze zijn 100% glutenvrij, dus iedereen kan van deze noodles genieten. Lekker met een frisse, lichte citroensaus, of een stevige, oosterse pindasaus. Past goed in een hartige misosoep met zeewier of in plantaardige...
Terrasana
Bruine Rijstnoedels Met Wakame
Deze glutenvrije rijstnoodles bevatten naast rijst alleen wakame (zeewier) en water. Wil je een puur, oosters gerecht op tafel zetten, maar heb je niet veel tijd? Dan heb je geluk, want deze noodles zijn binnen 5 minuten klaar en je kunt ze zowel koud als lauwwarm eten. Lekker in combinatie met seitan of tofu, zeewier, en oosterse groenten.
Terrasana
Bruine Rijstnoedels
Deze heerlijke, glutenvrije noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst en water. Verder niets. Ze smaken heerlijk, zijn binnen 5 minuten gaar en passen perfect bij groentegerechten, zeewier, vleesvervangers en Japanse smaakmakers als miso, tamari en sesamolie. Hiermee zet je binnen mum van tijd een heerlijk oosters gerecht op tafel! Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet...
Terrasana
Boekweitnoedels Met Zoete Aardappel
Boekweit is in de Nederlandse keuken steeds meer een plekje aan het veroveren. In Japan wordt er al eeuwen met dit glutenvrije product gewerkt. Deze boekweitnoodles bestaan voor 95% uit boekweit en voor 5% uit zoete aardappel. Ze zijn lekker in combinatie met miso(soep), zeewier en Japanse smaakmakers als tamari, mirin en sesamolie. Kook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en...
Terrasana
Bruine Rijstnoedels Pompoen Gember
Deze heerlijke Japanse noodles zijn gemaakt van biologische bruine rijst, pompoen, gember en water. Ze zijn 100% glutenvrij, heerlijk van smaak en uniek qua textuur. Bovendien heb je minder dan 5 minuten kooktijd nodig. Lekker in misosoep of in combinatie met knapperige groenten, hartige Japanse smaakmakers (tamari, miso en sesamolie), tofu of seitan. Zo zet je in een mum van tijd een heerlijk...
Terrasana
Mungbonen
Mungbonen zijn klein van stuk en groen van kleur. Gebruik ze om soep, curry of een mungbonenhummus van te maken, of doe ze door een salade. Laat ze voor het koken een nachtje weken.
Terrasana
Basmatirijst Wit
Deze biologische basmatirijst is gepeld en gepolijst. Witte rijst met een lange, droge korrel en een iets nootachtige smaak. Een fijn en glutenvrij basisingrediënt voor al je Indiase curry's, nasi of pilav. Witte basmatirijst heeft een lange korrel. Het vliesjes is eraf geschud en de korrel is glad gepolijst. Daardoor hoef je de rijst minder lang te koken. De smaak van deze biologische basmati is...
Terrasana
Zwarte Rijstnoedels
Deze glutenvrije noodles zijn gemaakt van zwarte rijst en water. Verder niets. Ze hebben een unieke, paarszwarte kleur die je gerecht direct een luxe look geeft. Zin om een glutenvrij, oosters gerecht op tafel te zetten? Combineer deze lekkere rijstnoodles dan eens met de hartige smaken van miso, shoyu en shiitake en maak de maaltijd af met kort gewokte groenten. De noodles hebben een kooktijd van...
Terrasana
Basmatirijst Volkoren
Deze biologische, bruine basmatirijst herken je aan zijn geurige, lange korrel en bijna nootachtige smaak. Deze rijst is volkoren. Het vliesje zit er dus nog om. Dat staat voor méér vezels, méér vitamines en méér mineralen. Voedzamer dan witte rijst, dus. Volkoren basmati is glutenvrij en lekker als basis voor nasi of pilav, bij een (Indiase) curry of ander rijsthapje van jouw keuze.
Terrasana
Ramen Zwarte Rijst
Ramen is een verwarmende noodlesoep uit Japan. Het zit bomvol smaak en is meestal gemaakt met instantnoodles. Dat wilden wij anders. Deze ramennoodles maken we niet van tarwe, maar van een mix van biologische bruine en zwarte rijst. Verder niets. Er zit ook geen zakje smaakversterkers bij. Doe gewoon zelf een lepel miso in het water en kook de ramen in 3 minuten gaar. Ramen zijn speciaal gemaakt...
Terrasana
Ramen Bruine Rijst
Ramen is een Japans noodlesoepgerecht. De noodles in dit gerecht noemen we óók ramen. Ze hebben het uiterlijk van instantnoodles. Alleen maken wij ze niet van tarwe, maar van biologische bruine rijst (100%). Een pure variant zónder zakje met smaakversterkers. Doe in plaats daarvan een eetlepel miso(soeppoeder) in het water, samen met kruiden en groente naar keuze, en kook de ramen in 3 minuten...
Terrasana
Ramen Boekweit & Shiitake
Ramen zijn de perfecte noodles voor een supersnelle, gezonde noodlesoep. Doe deze biologische ramennoodles in een pan met water, samen met een eetlepel miso, groente en Japanse smaakmakers, en kook in 3 minuten gaar. Ramen zijn de upscale variant van instantnoodles. Alleen maken we ze niet van tarwe, maar van boekweit en shiitake. Glutenvrij én meukvrij, dus! Ook zit er geen zakje...
Terrasana
Adukibonen Rood
Adukibonen zijn rood van kleur en hebben een iets zoetige, kastanjeachtige smaak. Om die reden worden deze door Japanners veel verwerkt in zoete gerechten. Adukibonen zijn ook erg lekker in noodlegerechten of door salades. Was de bonen en laat een nachtje weken. Kook in ruim water in 40 minuten gaar. Geen tijd om te weken? Kook ze dan, afhankelijk van hoe oud de bonen zijn, in 50-80 minuten...
Terrasana
Quinoa Wit
Deze biologische witte quinoa smaakt mild en iets nootachtig. Het is een glutenvrije bron van eiwit en vezels. Een voedzame toevoeging aan je salade of buddha bowl. Ook lekker als basis voor sushi. Biologische witte quinoa is een populaire vervanger van rijst, gierst of couscous. Quinoa is eigenlijk een plant, maar we gebruiken het in de keuken als een graan. Het zijn kleine, ronde zaadjes met een...
Terrasana
Zilvervliesrijst Rond
Deze biologische en glutenvrije zilvervliesrijst heeft een ronde korrel. Bij zilvervliesrijst zit het vliesje nog om de korrel. Daardoor zijn zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden. Een fijn basisingrediënt voor als je Thaise en Indiase curry's en poké bowls. Probeer ook eens zilvervliesrijst met langwerpige korrel of basmatirijst.
Terrasana
Sushi Nori Geroosterd (7 vellen)
Gedroogd en geroosterd zeewier. Sushi nori is natuurlijk bij uitstek geschikt om de heerlijkste sushi mee te rollen. De smaak van nori is licht hartig en umami. Dip je sushi in tamari en een beetje umepasta en je ervaart een echte Japanse smaakexplosie. Sushi nori wordt geoogst in de Japanse Ise-Shima baai en op traditionele wijze verwerkt tot norivellen. Gebruik sushi nori voor het maken van...
Terrasana
AO Norivlokken
Glutenvrije nori heeft een subtiele zoete, maar ook complexe umami smaak. Aonori is een strooisel (een versnipperde vorm van nori) en is dé finishing touch voor je (miso)soep, salade, noedel- of rijstgerecht. Deze Aonori wordt geoogst in het mekka van de Japanse zeewierwinning: de Ise-Shima baai. Gebruik AO nori als strooisel op gekookte rijst en andere granen, noedels, groentegerechten en...
Terrasana
Quinoa Volkoren
Deze biologische en glutenvrije quinoa komt van Nederlandse grond. En dat is bijzonder, want zo hoeft de inheemse bevolking in Peru en Bolivia niet te lijden onder de enorme vraag naar (duurzame) quinoa. Bij volkoren quinoa zit het vliesje nog om de korrel. Dat zorgt voor extra vezels en een knapperige bite. Quinoa bevat méér eiwit dan andere granen en is glutenvrij. Lekker door een salade, in...
Terrasana
Gnocchetti Curcuma - Van Rijst & Curcuma
Gnocchetti curcuma wordt gemaakt van rijstmeel, kurkuma en water. Deze pure glutenvrije pasta wordt gemaakt door echte Italiaanse kenners en heeft een smaak die elk gerecht naar een hoger niveau tilt. Heerlijk met pastasaus en groenten, of door een salade. Kooktijd: 6-8 minuten.
Terrasana
Quinoa Tricolore
Biologische en glutenvrije quinoa tricolore bestaat uit, de naam zegt het al, drie kleuren quinoa. Het beste van alle werelden. De voedzame zwarte korrel, de knapperige rode en neutrale witte variant. Een perfecte mix van kleuren en structuren. Maakt iedere salade of buddha bowl lekker kleurrijk! Quinoa tricolore is een bron van eiwit én vezels.
Terrasana
Zilvervliesrijst Lang
Deze biologische en glutenvrije zilvervliesrijst heeft een langwerpige korrel. De smaak is mild en nootachtig. Zilvervliesrijst is een bewuste keuze. Het vliesje zit nog om de rijstkorrel, en daardoor is de voedingswaarde hoger dan van witte rijst. Zilvervliesrijst een bron van vezels. Een goede basis voor iedere maaltijd!
Terrasana
Bifun
Glutenvrije bifun. Deze spaghetti bestaat volledig uit rijstzetmeel. Het is tarwevrij en zoutloos en wordt in soepen en salades gebruikt. Kook het slechts 2 minuten, anders wordt ze plakkerig.
Terrasana
Genmai Koji
Glutenvrije genmai koji. Koji is een onontbeerlijk hulpmiddel voor het tot stand komen van het fermentatieproces bij miso en shoyu. De smaak van miso is vooral afhankelijk van de gebruikte koji, de sojabonen, de hoeveelheid zout, evenals van de rijpingstijd en de temperatuur. Genmai koji is een gefermenteerde bruine rijst.
Terrasana
100% Soba Boekweitnoedels
Glutenvrije noedels op basis van boekweit. Sobanoodles zijn erg populair in Japan. Ze worden gemaakt van 100% boekweit en zijn dan ook 100% glutenvrij. Ze worden door een kleine producent in Japan op authentieke wijze gemaakt.