Maaltijdingrediënten
Bauckhof
Sausbinder
Glutenvrije Sausbinder. Deze biologische sausverdikker is gebaseerd op fijngemalen volkoren rijstmeel, heeft een neutrale smaak en is even geschikt voor lichte als donkere sauzen. Het is zo simpel als wat: breng 250 ml vloeistof (water, bouillon, melk, jus of groentewater) aan de kook. Roer 1,5 afgestreken eetlepel biologische sausverdikker door 3 eetlepels koud water tot een gladde massa. Roer...
Bauckhof
Mais- Paneermeel Zonder Gist
Glutenvrije mais-paneermeel zonder gist.
Bauckhof
Falafelmix Zoete Aardappel
Glutenvrije falafelmix van kikkererwten en zoete aardappel. Ben je dol op falafel en ben je op zoek naar variatie? Deze zoete aardappel falafel combineert klassieke kikkererwten met trendy zoete aardappelen. Pittig kerriepoeder en een vleugje knoflook maken de smaak compleet. Het bereiden van zoete aardappel falafel is heel eenvoudig: roer het mengsel door heet water, laat het kort weken en vorm...
Bauckhof
Falafelmix Kerrie Kokos
Glutenvrije falafelmix met kerrie en kokos. Kerrie-kokos falafel past heel goed bij salade, flatbread en een frisse yoghurtdip. Ook erg lekker als burger patty of pasteitje - of op een heel andere manier als curry kokos bananensoep. Gewoonweg heerlijk!
Bauckhof
Falafelmix Harissa
Glutenvrije falafelmix met harissa. Met deze harissa falafelmix haal je de pittigheid van Noord-Afrika in huis. Harissa is een specerijenmix uit de Maghreb en bevat paprika en chilipeper - precies wat je nodig hebt als je van iets pittigers houdt. Deze falafel is heel gemakkelijk te bereiden en smaakt het lekkerst met flatbread en een yoghurtdip of als eenpansgerecht. En het beste is: de falafel...
Bio Vegan
Burger Mix
Glutenvrije mix voor burgers op basis van haver, erwten en veldboneneiwit. Benodigdheden: - 225 ml kokend water Bereiding: - Doe de inhoud van dit zakje in een kom en voeg hier 225 ml kokend water aan toe. Roer vervolgens goed door en laat de mix dan 15 minuten staan. - Vorm met vochtige handen 3-4 burgers van ongeveer 1 cm dik. - Verhit 2-3 eetlepels olie in een pan op gemiddeld vuur....
Bio Vegan
Vegan Spek Vervanger
Glutenvrije en vegan spekvervanger op basis van gerookte shiitake champignons. Mijn vegan spekvervanger is de revolutie in plantaardig koken, want vegan spek was nog nooit zo natuurlijk. Deze nieuwste innovatie bestaat uit slechts één ingrediënt: gerookte shiitake champignons. Met een volle umami smaak en een makkelijke bereiding. 10 gram spekvervanger staat gelijk aan 100 gram spekjes....
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Bio Vegan
Bourbon-Vanille Saus
Mijn Bourbon Vanillesaus van Biovegan is ideaal bij apfelstrudel, ijs en vers fruit. Kook gewoon het zakje vanillesaus met met 400 ml plantaardige drank of melk en een beetje suiker en geniet warm of koud.
Bauckhof
Groente Burger Mix
Glutenvrije mix voor groenteburgers. Bereiding: - Inhoud van de verpakking mengen met 300 mL kokend water, goed roeren en 15 min laten staan. - Maak met vochtige handen voorzichtig burgers van het mengsel. - Bak de burgers in hete olie in een pan.
Bauckhof
Tomaten Burger Mix
Glutenvrije mix voor tomaten burgers. Bereiding: - Inhoud van de verpakking mengen met 175 mL kokend water, goed roeren en 15 min laten staan. - Maak met vochtige handen voorzichtig burgers van het mengsel. - Bak de burgers in hete olie in een pan.
Bio Vegan
Vegan Parmezaanse Kaas Vervanger
Deze glutenvrije pasta topping is het heerlijke, plantaardige alternatief voor geraspte Parmezaanse kaas en is daarom perfect voor de Italiaanse, veganistische keuken. Naast pasta, pizza en risotto kun je er ook salades, antipasti en sauzen mee verfijnen. Je kunt het gemakkelijk naar eigen smaak doseren.
Bauckhof
Haver BBQ Burger Mix
Glutenvrije haver burger met BBQ smaak. Voor iedereen die van echte BBQ-smaak houdt, maar het zonder vlees wil doen. Haver vormt de basis voor dit heerlijke mengsel. BBQ-kruiden en champignons zorgen voor de aromatische, rokerige smaak. Als burger of als snack, deze veggieburger moet je proberen!
Bauckhof
Maïzena
Glutenvrije maïzena. Maïzena van puur maïszetmeel is een echte allrounder in de keuken. Glutenvrij, veganistisch en natuurlijk van de beste biologische kwaliteit. De maïzena is bijzonder geschikt om mee te bakken of voor desserts, koude gerechten, crèmes, soepen en sauzen. Wat maakt het speciaal? Maïszetmeel is net zo makkelijk te gebruiken als aardappelzetmeel. De neutralere smaak maakt het...
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Bio Vegan
Pesto Basilicum & Cashew
Deze glutenvrije basilicum & cashew pesto is een unieke draai aan de klassieke pesto. Gemaakt van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: Basilicum, cashew, spinazie en spirulina. Deze mix biedt een onderscheidende smaak en een prachtige kleurbeleving op het bord. Het is perfect als saus voor pasta en pizza, als dip voor brood en groenten of als spread voor sandwiches. Bereiding: Meng het...
Bio Vegan
Vegan Roerei Met Spek Vervanger
Glutenvrije roerei vervanger met vegan spekjes. “Mijn roerei met spekvervanger” is de eerste kant-en-klare mix voor een puur plantaardig roerei met een spekalternatief. Dankzij de kruiden en gerookte shiitake champignons als spekvervanger, hebben de veganistische roereieren een overtuigende rokerige smaak, zonder toevoegingen. Het veganistische roerei op basis van kikkererwten is rijk aan...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
Bauckhof
Falafelmix
Glutenvrije falafelmix. Deze traditionele falafelmix heeft als basis kikkererwtenmeel die verfijnd is met een kruidenmix van komijn, knoflook, koriander en peper. Heerlijk om falafelballetjes van te maken! Serveer ze met een pitabroodje en een yoghurtdip. Goed voor ongeveer 16 falafelballetjes.
Lima
Amandel Cuisine
Een plantaardig alternatief voor vloeibare room met de smaak van echte noten, dat is deze Amandel Cuisine! De heerlijke smaak van amandelen vermengt in een vloeibare room, is geschikt voor zowel zoete als hartige bereidingen. Met minder dan 9% vetstoffen, geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, vormt het de perfecte basis in de keuken. Deze plantaardige room is bovendien ook zoutarm, rijk aan...
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Lima
Teriyaki
Glutenvrije zoete sojasaus. Teriyaki saus is een vaste waarde binnen de Japanse keuken. De zoete en lichtjes zure saus geeft je gerechten een zachte smaak. De Teriyakisaus wordt gebruikt als saus en marinade. Deze zachte sojasaus is perfect voor het marineren, koken of lakken van Tofu, Seitan, Tempeh en groenten.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Consenza
Kippenragout Met Champignons
Glutenvrije kippenragout. Met champignons en lekker romig!
Lima
Tamari 25% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.
Mattisson
Edelgistvlokken
Glutenvrije edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Lima
Aceto Balsamico (5 jaar)
De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...
Lima
Tamari Strong 500ml
Glutenvrije krachtige en pittige sojasaus. Shoyu en Tamari zijn smaakversterkers, de gezonde en vloeibare tegenhangers van het bouillonblokje. Ze passen even goed in de westerse als in de oosterse keuken. Gebruik ze niet alleen om gerechten te zouten, maar ook om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken, tijdens het koken en aan tafel. Shoyu laat zich perfect combineren met...
Lima
Rijststroop
Een rijststroop met een zeer fijne, zoete, maar toch neutrale smaak, die u gemakkelijk voor alle mogelijke gerechten kunt gebruiken. Ze past perfect bij gebak, maar ook om bij het vieruurtje of een andere gelegenheid (plantaardige yoghurt, warme dranken, boterhammen of pannenkoeken) te zoeten. Deze stroop is eveneens ideaal voor het bereiden van zoetzure gerechten.
Lima
Tamari 50% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 50% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen van consumenten die minder zout willen eten en toch willen genieten van de smaak van Tamari. Zout dien je...
Consenza
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Met deze paneermeel tover je een schnitzel om in een heerlijke wienerschnitzel of breng je lucht in je gehaktbal receptuur.
Mattisson
Arrowroot Pijlstaartwortel Poeder Biologisch
Arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant (Maranta arundinacea) die in regenwouden groeit. Arrowroot is een hoogwaardig zetmeel. Het bevat geen vet en is erg makkelijk verteerbaar in ons lichaam. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes, is neutraal van smaak en glutenvrij. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanger...
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch 60 gram
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Kaneel & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Acai Poeder Biologisch
Açai is een donkerpaarse bes met het uiterlijk van een druif, de bes bestaat maar liefst voor 80% uit pit. Acai poeder wordt gemaakt van de Acaibes. De Acaibes is een kleine donkerpaarse vrucht die groeit aan de Acaipalm (Euterpe Oleracea). Deze palm komt oorspronkelijk voor in het Amazone gebied van Midden- en Zuid-Amerika. De Acaibes wordt al eeuwenlang door de inheemse indianen stammen...
Mattisson
Keltisch Zeezout Strooibus
Glutenvrij 100% natuurlijk Keltisch zeezout gewonnen uit zout- moerassen op kleibodem. Natuurlijk grijs van kleur, ongewassen, ongeraffineerd en van nature licht vochtig. Verrijkt met algen (Nori, Dulse, Ulva). Land van herkomst: Frankrijk.
Mattisson
Keltisch Zeezout Fleur de Sel
Glutenvrije Mattisson Keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Mattisson Absolute Celtic Sea Salt is ongewassen en ongeraffineerd. Mattisson Celtic Sea Salt Flower of Salt (Fleur de Sel) is op een speciale manier gewonnen. Fleur de sel wordt gewonnen uit vrijwel van zout verzadigd water. De winning vindt plaats in twee stappen. De eerste keer wint men alleen de...
Lima
Soja Cuisine
Glutenvrije soja cuisine. Plantaardig alternatief voor room op basis van soja. Om te koken en te bakken. Opklopbaar product. In soep of groentenpuree, quiche, sauzen en alle soorten ovengerechten. Ook lekker in desserts want kan Soja Cuisine kan opgeklopt worden.
Lima
Gomasio Original
Gomasio - 'goma' is het Japanse woord voor 'sesam' en 'sio' is het Japanse woord voor 'zout' - is een mengeling van sesamzaden en ongeraffineerd zeezout (5%). De ongeraffineerde sesamzaadjes worden eerst apart lichtjes geroosterd en daarna samen met het zeezout fijngemalen. Elk zoutkorreltje wordt op die manier omhuld met de olie van de gemalen sesamzaadjes. Een gezonde manier om uw voeding op...
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.