Lima - Umeboshi Paste Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Omschrijving
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm van een brij die aangelengd kan worden.
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, veganaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool), rijst, veggie sushi en sashimi.
Umeboshi-Past en umeboshi zijn twee aangenaam gezouten specerijen met een verfrissend aroma die de smaak versterken van sauzen, pickles, vinaigrettes, veganaises, gekookte groenten (zoals broccoli, bloemkool), rijst, veggie sushi en sashimi.
Artikelnummer: | LIM127 |
Merk: | Lima |
Inhoud: | 200 gram |


Bestellen
Ingrediënten
Ume pruimen (Prunus mume) (87%), zeezout, Shiso blad (Perilla frutescens).
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 79 kj (19 kcal) |
Eiwitten | 1.2 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 0.9 gr. 0.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 0.0 gr. 0.0 gr. |
Vezels | 4.0 gr. |
Zout | 15.5 gr. |