Maaltijdingrediënten
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Wakame Krupuk
Glutenvrije kroepoek met wakame. Heerlijke knapperige biologische kroepoek. Gemaakt van aardappel en tapioca en op smaak gebracht met wakame. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.
Bio Vegan
Vegan Burger Mix
Glutenvrije mix voor burgers op basis van haver, erwten en veldboneneiwit. Benodigdheden: - 225 ml kokend water Bereiding: - Doe de inhoud van dit zakje in een kom en voeg hier 225 ml kokend water aan toe. Roer vervolgens goed door en laat de mix dan 15 minuten staan. - Vorm met vochtige handen 3-4 burgers van ongeveer 1 cm dik. - Verhit 2-3 eetlepels olie in een pan op gemiddeld vuur....
Bio Vegan
Vegan Spek Vervanger
Glutenvrije en vegan spekvervanger op basis van gerookte shiitake champignons. Mijn vegan spekvervanger is de revolutie in plantaardig koken, want vegan spek was nog nooit zo natuurlijk. Deze nieuwste innovatie bestaat uit slechts één ingrediënt: gerookte shiitake champignons. Met een volle umami smaak en een makkelijke bereiding. 10 gram spekvervanger staat gelijk aan 100 gram spekjes....
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Bio Vegan
Vegan Omelet Vervanger
Dit 100% plantaardige alternatief is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel. Het biedt waardevolle eiwitten en is van nature biologisch, veganistisch en glutenvrij. Deze omeletvervanger is snel en eenvoudig te mengen met water, vervolgens bak je het in de pan en kan je het met groenten aanvullen. Bereiding: 1. Verwarm een gecoate koekenpan goed voor met ongeveer 1 theelepel olie op...
Bio Vegan
Vegan Roerei Vervanger
Deze vegan vervanger voor een roerei is ontwikkeld op basis van kikkererwtenmeel en is biologisch, vegan en glutenvrij. Je mengt het met water en bakt het in de pan. Je kunt het vervolgens verfijnen met groenten en kruiden. Ook geschikt voor gerechten als gebakken bami of rijst, gratins of hartige muffins.
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Bio Vegan
Vegan Roerei Met Spek Vervanger
Glutenvrije roerei vervanger met vegan spekjes. “Mijn roerei met spekvervanger” is de eerste kant-en-klare mix voor een puur plantaardig roerei met een spekalternatief. Dankzij de kruiden en gerookte shiitake champignons als spekvervanger, hebben de veganistische roereieren een overtuigende rokerige smaak, zonder toevoegingen. Het veganistische roerei op basis van kikkererwten is rijk aan...
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
Lima
Amandel Cuisine
Een plantaardig alternatief voor vloeibare room met de smaak van echte noten, dat is deze Amandel Cuisine! De heerlijke smaak van amandelen vermengt in een vloeibare room, is geschikt voor zowel zoete als hartige bereidingen. Met minder dan 9% vetstoffen, geen toegevoegde suikers en smaakstoffen, vormt het de perfecte basis in de keuken. Deze plantaardige room is bovendien ook zoutarm, rijk aan...
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
Lima
Aceto Balsamico (5 jaar)
De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...
Tons
Belgische Mayonaise
Glutenvrije mayonaise. Échte Belgische mayonaise! Het echte Belgische sausje, lekker friszuur van smaak. Heerlijk bij friet en groenten.
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Eden
Aardappelpuree
Glutenvrije aardappelpuree. Snel en eenvoudig te bereiden. Een zakje is goed voor drie porties. Bereiding voor 3 porties (1 zakje): - Doe 1/4 liter water in een pan, meet 1/4 liter volle melk af, voeg de helft van de volle melk aan het water toe en breng de inhoud van de pan aan de kook - Haal de pan van het vuur, voeg de rest van de volle melk toe en roer de gehele inhoud van het zakje...
Yakso
Vegan Vissaus
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een perfect glutenvrij alternatief voor de traditionele vissaus. Een basisingrediënt voor Aziatische gerechten.
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.
Yakso
Chili Saus Loempia
Glutenvrije chili saus. De loempiasaus van Yakso is een heerlijk zoete variant op chilisaus. De saus is gemaakt van verse rode pepers en op smaak gebracht met kruiden. Een heerlijke dipsaus bij loempia's, maar ook lekker bij andere Oosterse gerechten of snacks, zoals kipnuggets. Een heerlijke snack bij de borrel!


















