Maaltijdingrediënten
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Deze gefermenteerde appelazijn is puur en ongefilterd. De slierten in de...
Mattisson
Edelgistvlokken Biologisch
Glutenvrije biologische edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland. Edelgistvlokken zo min mogelijk verhitten. Geeft een hartige smaak aan pasta, gegrilde groenten en salades ook als vervanger van kaas. Ook lekker in muesli, smoothie of juices. Afgesloten en...
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Himalaya Zout Fijn Strooibus
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van antiklontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Appelcider Azijn Biologisch - Gember & Kurkuma
Appelcider azijn (apple cider vinegar) is een goudgele substantie die ontstaat bij het fermenteren van appels. Wanneer de appels gaan gisten worden de zoetstoffen omgezet tot alcohol, wat vervolgens door azijnzuurbacteriën wordt omgezet in appelazijn. Mattisson appelciderazijn is gemaakt van biologisch geteelde appels. Hoe gebruik je appelcider azijn? Je kunt appelciderazijn dagelijks...
Mattisson
Himalayan Keukenzout Grof Navulzak
Gewonnen uit de oeroude oceanen, waar nu het Himalaya Massief staat. Het zout is meer dan 250 miljoen jaar oud en behoort tot de meest zuivere soort op aarde. Niet geraffineerd, niet industrieel behandeld en vrij van anti-klontermiddelen. Te gebruiken bij het bereiden van een overheerlijke maaltijd.
Mattisson
Edelgistvlokken
Glutenvrije edelgistvlokken hebben een noot-kaas achtige smaak en bevatten B-vitaminen. Edelgist is gedeactiveerd gist en ook te gebruiken in een gistvrij dieet. Land van herkomst: Estland.
Mattisson
Keltisch Zeezout Zak 1 Kilo
Keltisch zeezout is een van de meest zuivere zoutsoorten op aarde en bevat nog mineralen en spoorelementen. Het ongeraffineerde zeezout wordt gewonnen uit zoutmoerassen op pure kleibodem. Door de interactie met het Atlantische zeewater en de zure kleibodem bevat dit zout zeer weinig natirum. Dit zout is zowel culinair als voor persoonlijke verzorging te gebruiken.
Mattisson
Arrowroot Pijlstaartwortel Poeder Biologisch
Arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant (Maranta arundinacea) die in regenwouden groeit. Arrowroot is een hoogwaardig zetmeel. Het bevat geen vet en is erg makkelijk verteerbaar in ons lichaam. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes, is neutraal van smaak en glutenvrij. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanger...
Mattisson
Keltisch Zeezout Grof 400 gram
Glutenvrije keltisch zeezout is afkomstig uit de Guerande, een streek in Bretagne. Het is ongewassen en ongeraffineerd, gewonnen uit de onderste laag en het meeste in contact geweest met het klei en heeft daardoor een laag NaCl-gehalte, een zachte smaak en een wat grijzige kleur en grove structuur. De Keltische zeezout is uitermate geschikt om tijdens de bereiding van voedingsmiddelen te...