Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Kippensoep
Glutenvrije kruidenmix voor kippensoep. Glutenvrij en geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 250 gram kipfilet of 1 kippenpoot 80 gram prei 2 el vermicelli
Myx
Kruidenmix Groentesoep
Glutenvrije kruidenmix voor groentesoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 200 gram soepgroente 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli
Myx
Kruidenmix Champignonsoep
Glutenvrije kruidenmix voor champignonsoep. Geschikt voor 2 liter soep. Zelf toevoegen: 250 gram champignons 200 gram gehakt 200 gram crème fraiche 80 gram prei 2 el vermicelli
La Bio Idea
Kikkererwten
Glutenvrije kikkererwten. De kikkererwt is een hele bekende peulvrucht en niet voor niks! Het zit namelijk boordevol vezels, eiwitten en essentiële mineralen. Ze zijn erg smaakvol en daardoor heerlijk in salades of Pasta e Ceci, maar natuurlijk ook om er falafel of hummus van te maken. Geproduceerd in Italië en op Sicilië, bij bedrijven die vakmanschap en traditie hoog in het vaandel hebben...
La Bio Idea
Linzen
Glutenvrije linzen.
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
Mattisson
Arrowroot Pijlstaartwortel Poeder Biologisch
Arrowroot is gemaakt van de wortel van de pijlwortelplant (Maranta arundinacea) die in regenwouden groeit. Arrowroot is een hoogwaardig zetmeel. Het bevat geen vet en is erg makkelijk verteerbaar in ons lichaam. Arrow root poeder kan gebruikt worden als bindmiddel voor bak gerechten, soepen, sauzen en toetjes, is neutraal van smaak en glutenvrij. Daarnaast kan het gebruikt worden als vervanger...
Tons
Belgische Mayonaise
Glutenvrije mayonaise. Échte Belgische mayonaise! Het echte Belgische sausje, lekker friszuur van smaak. Heerlijk bij friet en groenten.
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Lima
Gomasio Original
Gomasio - 'goma' is het Japanse woord voor 'sesam' en 'sio' is het Japanse woord voor 'zout' - is een mengeling van sesamzaden en ongeraffineerd zeezout (5%). De ongeraffineerde sesamzaadjes worden eerst apart lichtjes geroosterd en daarna samen met het zeezout fijngemalen. Elk zoutkorreltje wordt op die manier omhuld met de olie van de gemalen sesamzaadjes. Een gezonde manier om uw voeding op...