Maaltijdingrediënten
Myx
Kruidenmix Bami
Glutenvrije kruidenmix voor bami. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 350 gram vlees / vleesvervanger 300 gram mie 2 el sojasaus 2 el olijfolie 3 eieren of eivervanger Bereidingswijze: Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd het vlees (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes. Verhit 2 eetlepels...
Myx
Kruidenmix Macaroni Spaghetti
Glutenvrije kruidenmix voor macaroni/spaghetti. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 300 gram macaroni of spaghetti 3 blikjes tomatenpuree a 70 gram 2 el olijfolie Bereidingswijze: Kook de macaroni of spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de groenten in stukjes. Verhit 2...
Myx
Kruidenmix Lasagne
Glutenvrije kruidenmix voor lasagne. Glutenvrij en vegan geschikt. Mix voor 3-4 personen. Zelf toevoegen: 400 gram groenten 400 gram gepelde tomaten 350 gram gehakt of vleesvervanger 200 ml (plantaardige) melk 100 gram (vegan) kaas 9 lasagnebladen 2 blikjes tomaten puree a 70 gram 2 el maizena 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Myx
Kruidenmix Chili Con Carne
Glutenvrije kruidenmix voor chili con carne. Glutenvrij. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 1 blik bruine bonen à 400 gram 2 blikjes tomatenpuree à 70 gram 2 el olijfolie 1 el maizena 1 rode paprika 1 ui Bereidingswijze: Snijd de groenten en de paprika in stukjes en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels olijfolie in een wok of...
Myx
Kruidenmix Nasi Beker
Glutenvrije kruidenmix voor nasi. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram kipfilet of vleesvervanger 300 gram rijst 2 el sojasaus 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Kook de rijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de kip (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes en snipper de ui. Verhit 2 eetlepels...
Myx
Kruidenmix Macaroni Spaghetti Beker
Glutenvrije kruidenmix voor macaroni/spaghetti. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram gehakt of vleesvervanger 300 gram macaroni of spaghetti 3 blikjes tomatenpuree a 70 gram 2 el olijfolie Bereidingswijze: Kook de macaroni of spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de groenten in stukjes. Verhit 2...
Myx
Kruidenmix Bami Beker
Glutenvrije kruidenmix voor bami. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 350 gram vlees / vleesvervanger 300 gram mie 2 el sojasaus 2 el olijfolie 3 eieren of eivervanger Bereidingswijze: Kook de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd het vlees (of vleesvervanger) en de groenten in reepjes. Verhit 2 eetlepels olijfolie...
Myx
Kruidenmix Lasagne Beker
Glutenvrije kruidenmix voor lasagne. Glutenvrij en vegan geschikt. Zelf toevoegen (voor 3-4 personen): 400 gram groenten 400 gram gepelde tomaten 350 gram gehakt of vleesvervanger 200 ml (plantaardige) melk 100 gram (vegan) kaas 9 lasagnebladen 2 blikjes tomaten puree a 70 gram 2 el maizena 2 el olijfolie 1 ui Bereidingswijze: Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de...
Myx
Kruidenmix Kippensoep
Glutenvrije kruidenmix voor kippensoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 250 gram kipfilet of 1 kippenpoot 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg de gesneden prei en de kip toe en kook de kip gaar. Haal de kip uit de pan en snijd deze in kleine stukjes. Voeg dit vervolgens weer toe aan het water en de prei. Voeg 1el kruidenmix toe en...
Myx
Kruidenmix Groentesoep
Glutenvrije kruidenmix voor groentesoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 200 gram soepgroente 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Voeg de soepgroente toe en kook 5 minuten mee. Voeg de vermicelli toe en laat de soep 10...
Myx
Kruidenmix Tomatensoep
Glutenvrije kruidenmix voor tomantensoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 400 gram gepelde tomaten 200 gram gehakt 80 gram prei 2 el vermicelli 1 blikje tomatenpuree a 70 gram Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Snijd de tomaten in kleine stukjes. Voeg dit samen...
Myx
Kruidenmix Champignonsoep
Glutenvrije kruidenmix voor champignonsoep. Zelf toevoegen (voor 2 liter soep): 250 gram champignons 200 gram gehakt 200 gram crème fraiche 80 gram prei 2 el vermicelli Bereidingswijze: Vul een pan met 0,5 liter water. Voeg 1 el kruidenmix, de gesneden prei en het gehakt toe. Roer het gehakt los en laat 5 minuten koken. Snijd de champignons in kleine stukjes. Voeg dit samen met de...
Myx
Kip Kruidenmix
Glutenvrije kip kruidenmix. Meng 1 el kruiden met 1 kilo kip.
Myx
Vis Kruidenmix
Glutenvrije vis kruidenmix. Meng 1 el kruiden met 1 kilo vis.
Myx
Kruidenmix Gehakt
Glutenvrije gehakt kruidenmix. Meng 1 kg gehakt met 1 el kruidenmix.
Myx
Cajun Kruidenmix
Glutenvrije cajun kruiden. Cajun kruiden geven een gerecht net even wat meer smaak en pit.
Myx
Provençaalse Kruidenmix
Glutenvrije Provençaalse kruidenmix.
Myx
Italiaanse Kruidenmix
Glutenvrije Italiaanse kruidenmix.
Myx
Kruidenmix Piri Piri
Glutenvrije piri piri kruidenmix. Meng de kruidenmix met ongeveer 1 kilo vlees.
Myx
Mexicaanse Kruidenmix
Glutenvrije Mexicaanse kruiden. Ideaal voor het maken van typische Mexicaanse gerechten zoals taco's, wraps, enchilada's of quesadilla's.
Myx
Garam Masala Kruidenmix
Glutenvrije garam masala kruiden. Een heerlijke mix van kruiden om de perfecte curry mee te maken.
Myx
Ras El Hanout Kruidenmix
Glutenvrije ras el hanout kruiden. Marokkaanse kruidenmix te gebruiken in bijvoorbeeld couscous, tajines en stoofschotels.
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Yakso
Coconut Aminos
Glutenvrije coconut aminos.
Yakso
Chili Saus Loempia
Glutenvrije chili saus. De loempiasaus van Yakso is een heerlijk zoete variant op chilisaus. De saus is gemaakt van verse rode pepers en op smaak gebracht met kruiden. Een heerlijke dipsaus bij loempia's, maar ook lekker bij andere Oosterse gerechten of snacks, zoals kipnuggets. Een heerlijke snack bij de borrel!
Yakso
Wakame Krupuk
Glutenvrije kroepoek met wakame. Heerlijke knapperige biologische kroepoek. Gemaakt van aardappel en tapioca en op smaak gebracht met wakame. Heerlijk bij een Oosterse maaltijd, of als tussendoortje.
Yakso
Ketjap Asin
Glutenvrije ketjap asin (zout).
Yakso
Curry Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Ketjap Manis 250 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Yakso
Oriental Roerbaksaus
Glutenvrije roerbaksaus. Vlees, vis of een vleesvervanger roerbakken, saus toevoegen en in 10 minuten is deze heerlijke saus klaar. Serveren met rijst. Geschikt voor 2 a 3 personen.
Yakso
Ketjap Manis 500 ml
Glutenvrije ketjap manis.
Lima
Rijst Cuisine
Glutenvrij plantaardig alternatief voor room op basis van rijst. Door de zachte smaak is Rijst Cuisine geschikt voor alle soorten bereidingen, zowel zoet als hartig. Met minder dan 8% vetstoffen, glutenvrij, sojavrij en vanzelfsprekend lactosevrij wat gemakkelijker verteerbaar maakt. Om heerlijke desserts, flans en crèmes mee te bereiden. Bezorgt elk gerecht een originele toets, lekker in...
Lima
Teriyaki
Glutenvrije zoete sojasaus. Teriyaki saus is een vaste waarde binnen de Japanse keuken. De zoete en lichtjes zure saus geeft je gerechten een zachte smaak. De Teriyakisaus wordt gebruikt als saus en marinade. Deze zachte sojasaus is perfect voor het marineren, koken of lakken van Tofu, Seitan, Tempeh en groenten.
Lima
Tamari 25% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 25% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. Tamari gebruik je bij het koken en aan tafel om stoofpotjes met vlees, gevogelte, vis, pastabouillon, soep, wokgroenten, sausjes, marinades en wokgerechten op smaak te brengen.
Yakso
Sambal Oelek
Glutenvrije sambal oelek.
Lima
Aceto Balsamico (5 jaar)
De biologische balsamico-azijn van Lima, die vijf jaar lang (drie jaar voor de meeste andere azijnen) in eikenhouten vaten gerijpt is, is zo lekker zuurzoet dat je hem helemaal leeg zou kunnen lepelen. Het geheim? Hij is afkomstig uit de wijngaarden van Modena in Italië, de bakermat van de enige echte balsamico-azijn, en krijgt door een langdurige rijping de kleur van ebbenhout en een zeer rijke...
Lima
Tamari Strong 500ml
Glutenvrije krachtige en pittige sojasaus. Shoyu en Tamari zijn smaakversterkers, de gezonde en vloeibare tegenhangers van het bouillonblokje. Ze passen even goed in de westerse als in de oosterse keuken. Gebruik ze niet alleen om gerechten te zouten, maar ook om de natuurlijke smaak van de ingrediënten te versterken, tijdens het koken en aan tafel. Shoyu laat zich perfect combineren met...
Lima
Tamari 50% Minder Zout 500ml
Glutenvrije tamari met 50% minder zout. Tamari is een kostbare smaakmaker die gretig gebruikt wordt in de natuurlijke keuken omdat hij een rijke, complexe smaak geeft. De Tamari 50% Less Salt bevat 50% minder zout in vergelijking met andere sojasauzen op de markt en speelt in op de wensen van consumenten die minder zout willen eten en toch willen genieten van de smaak van Tamari. Zout dien je...
Lima
Umeboshi Paste
Glutenvrije pasta van Japanse gepekelde pruimen. De Ume-abrikoos, waarvan het pekelnat ook de Ume Su azijn levert, wordt gekweekt in Japan en heeft een sterke en lichtelijk zure smaak. Ze ondergaat een melkzuurfermentatie van ongeveer een maand in zeezoutpekel, met Shisoblaadjes die haar een mooie rode kleur geven. De Umeboshi-Past is precies hetzelfde product als de Umeboshi, maar dan in de vorm...
Yakso
Vegan Vissaus
Geschikt voor vegetariërs en veganisten. Een perfect glutenvrij alternatief voor de traditionele vissaus. Een basisingrediënt voor Aziatische gerechten.
Lima
Soja Cuisine
Glutenvrije soja cuisine. Plantaardig alternatief voor room op basis van soja. Om te koken en te bakken. Opklopbaar product. In soep of groentenpuree, quiche, sauzen en alle soorten ovengerechten. Ook lekker in desserts want kan Soja Cuisine kan opgeklopt worden.
Lima
Gomasio Original
Gomasio - 'goma' is het Japanse woord voor 'sesam' en 'sio' is het Japanse woord voor 'zout' - is een mengeling van sesamzaden en ongeraffineerd zeezout (5%). De ongeraffineerde sesamzaadjes worden eerst apart lichtjes geroosterd en daarna samen met het zeezout fijngemalen. Elk zoutkorreltje wordt op die manier omhuld met de olie van de gemalen sesamzaadjes. Een gezonde manier om uw voeding op...
Peak's
Paneermeel
Glutenvrij paneermeel. Dit veelzijdige product is gemaakt van 96% rijstebloem en op smaak gebracht met onder andere een snufje kurkumapoeder en paprikapoeder. Je kunt er van alles mee: je spinazie wat steviger mee maken, kip of vlees paneren, soepen en sauzen binden.










































