Drank
Mattisson
Matcha Poeder Biologisch
Matcha is een groene thee die wordt gemaakt van de jonge bladeren van de theeplant Camellia sinensis. Het is een traditioneel Japans theepoeder dat wordt gebruikt bij theeceremonies en wereldwijd steeds populairder wordt als ingrediënt in verschillende voedingsmiddelen en dranken. Matcha is de enige theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder gedronken wordt. De hoge waardes...
Mattisson
Maca Latte Cacao - Ceylon Kaneel
Glutenvrije Maca en Cacao zijn de basis van deze Latte. De blend is verrijkt met Ceylon Kaneel en Lucuma. Maca en Lucuma hebben van nature een karamel achtige smaak. Deze drank heeft een lichtzoete smaak en is heerlijk als vervanging van koffie en thee. Per beker: 2 theelepels (8 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra...
Mattisson
Aloë Vera Sap Biologisch
Aloë Vera (Aloe Barbadensis Miller) is een vetplant die lijkt op een cactus en is afkomstig uit Mexico. Aloë vera sap wordt gemaakt van de bladeren van deze vetplant. Uit de bladeren wordt eerst de gel geperst vervolgens worden de overgebleven bladeren fijngemalen, waarna het sap er uit wordt geperst.
Terrasana
Matcha Latte
Met deze glutenvrije matcha latte kun je heerlijk opstarten in de ochtend of alles van je af laten glijden in de avond. Deze mix bestaat niet alleen uit matcha, maar is door de kokosbloesemsuiker (gula kelapa), hennep, maca en kaneel een heerlijke smakende, kant-en-klare latte die indruk maakt. Meng 1 el matcha latte met 250 ml (plantaardige) melk voor een heerlijk drankje, of gebruik het om ijs,...
Mattisson
Collageen Latte - Cappuccino Smaak
Absolute Collageen Latte is een mix van Collageen Type l, MCT olie en instant koffie. De latte heeft een heerlijke smaak door toevoeging van een capuccino aroma en stevia (laag in suikers). De drank is makkelijk te bereiden: je lost een eetlepel poeder op in warm of koud water en klaar is je latte. Voor een extra cafeïne boost kun je nog wat extra koffie toevoegen. Gebruik en bewaren Meng 1...
Terrasana
Curcuma Ginger Latte
Met curcuma ginger latte kom je heerlijk op adem. Het is een zorgvuldig samengestelde mix van biologische kruiden en specerijen, waarvan maar liefst 53% kurkuma. Uitgesproken smaken zoals kaneel, kardemom en saffraan maken je latte wel heel bijzonder. Maak in een paar minuten heerlijke golden milk door 1 tl poeder te mengen met 250 ml (plantaardige) melk, bij voorkeur rijstdrank. Curcuma ginger...
Terrasana
Curcuma Vanilla Latte
Met de unieke curcuma vanilla latte prikkel je al je zintuigen. Het is een bijzonder mengsel van zeven biologische kruiden en specerijen, waarvan het absolute hoofdingrediënt kurkuma is (54%). Meng 1 tl poeder met 250 ml (plantaardige) melk naar keuze en je hebt in een handomdraai een heerlijk kruidig drankje in handen. Verwarmend! Curcuma vanilla latte kun je ook gebruiken in vegan ijs,...
Mattisson
Ceremoniele Matcha Poeder
Matcha is een groene thee die wordt gemaakt van de jonge bladeren van de theeplant Camellia sinensis. Het is een traditioneel Japans theepoeder dat wordt gebruikt bij theeceremonies en wereldwijd steeds populairder wordt als ingrediënt in verschillende voedingsmiddelen en dranken. Matcha is de enige theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder gedronken wordt. De fijnste en...
Terrasana
Kukicha Geroosterde Groene Theetwijgjes 75 gram
Glutenvrije kukicha geroosterde groene theetwijgjes. Kukicha is een lekkere, dagelijkse thee die uit de smaakvolle twijgjes van de tweede of derde pluk wordt gemaakt. De smaak is krachtig en in de nasmaak proef je een vleugje umami. De lekkerste kukicha zet je met water van ca. 75°C. Kom lekker tot rust met een warme kop thee en een handje heerlijke Japanse crackers.
Mattisson
Aquakefir Vijgen & Citroen
Aquakefir wordt gemaakt van verse citroen thee, vijgen en een levend ferment. Dit levende ferment is een mix van verschillende bacteriën en gisten. Door het ferment te combineren met suiker komt er een gistingsproces op gang waarbij de bacteriën en gisten de suikers ‘opeten’. Zo ontstaan er verschillende zuren, gisten, enzymen en andere stoffen. Des te langer het fermentatieproces, des te...