Bakproducten
Terrasana
Sultana Rozijnen 500 gram
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart. Maar je kunt ook je salade ermee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Terrasana
Kuzu Grijs 125 gram
Kuzu is een natuurlijk, Japans bindmiddel dat komt van het zetmeel van de kuzuplant. Het is neutraal van smaak en bindt glutenvrije soepen, sauzen en (warme) nagerechten effectief. Kuzu is zowel plantaardig als glutenvrij. Grijze kuzu is ongewassen en ongefilterd, waardoor je iets meer nodig hebt dan bij witte kuzu.
Terrasana
Agar Agar
Glutenvrije agar-agar. Agar-agar is een biologisch bind- en geleermiddel met een enorme bindkracht. Je kunt het vergelijken met gelatine, maar agar-agar is nóg krachtiger en bovendien 100% vegan. Agar-agar wordt gemaakt van 100% rood zeewier, ook wel kanten genoemd. Je kunt er heerlijke vegan cheesecakes of (suikervrije) jelly mee maken. Agar-agar moet je altijd pas toevoegen als je vloeistof...
Green Age
Kokosvlokken
Glutenvrije kokosstukjes. GreenAge haalt haar kokos van Sri Lanka, waar lange rijen kokospalmen langs het strand hun kokosnoten tot perfecte rijpheid dragen. In de zon drogen de kokosplakjes, gesneden uit het volle vruchtvlees tot knapperige, lichtzoete crunchy flakes. En die eet je zo uit het vuistje of over je muesli, toetje of taart. Verrassende tip: strooi wat kokos over een frisse groene...
Terrasana
Cacao Poeder
Cacao heeft op veel mensen een bijzondere uitwerking. We worden er blij van! Deze biologische cacao is niet boven de 42°C verwarmd, waardoor er zoveel mogelijk voedingsstoffen behouden zijn gebleven. Daarnaast zit er in deze pure cacao geen suiker of melk verwerkt, waardoor de smaak niet zoet, maar bitter is. Hier kun je de heerlijkste dingen mee maken. Zo is het een goede basis voor brownies....
Mattisson
Baking Soda Zak
Zuiveringszout (natriumbicarbonaat) ook wel baking soda genoemd kan zowel in het huishouden als voor in-en uitwendige verzorging gebruikt worden. Staat onder andere bekend om bacterie dodende werking. Inwendig gebruik: 1 maal per dag 2 theelepels aan een glas water toevoegen. Indien gebruikt als rijsmiddel dient een zuur (bv citroensap) toegevoegd te worden (1 deel gelijk aan 3 delen...
Stevija
Stevia Zoetpoeder
Stevia Zoetpoeder is steviolglycosiden* (*extract uit de stevia plant) verrijkt met inuline, een makkelijk oplosbare vezel die van nature voorkomt in cichorei, agave, fruit en groenten. Dankzij de toevoeging van inuline is dit zoetpoeder een perfect alternatief voor poedersuiker, met maar liefst 90% vezels. Deze vezels dragen bij aan een gezonde darmflora. Bovendien is Stevia Zoetpoeder eenvoudig...
Schlagfix
Slagroom In Spuitbus
Glutenvrije slagroom in spuitbus zonder lactose. Spuitbus op de kop houden en schudden voor gebruik.
Terrasana
Sultana Rozijnen 1 kilo
Glutenvrije sultana rozijnen. Sultana rozijnen hebben een zoete smaak en zijn afkomstig van een witte druif. Tijdens het drogen - wat in de zon gebeurt en ongeveer 2 weken duurt - wordt de witte rozijn donkerder van kleur. Sultana rozijnen zijn heerlijk door muesli, havermout of appeltaart, maar je kunt er ook je salade mee verassen of ze gewoon uit het handje eten.
Terrasana
Cacao Nibs 500 gram
Cacao wordt ook wel 'voedsel van de goden' genoemd. Deze biologische cacaonibs zijn raw, wat betekent dat ze alleen kort zijn gefermenteerd in de zon. Dit is noodzakelijk om cacao eetbaar te maken. Met cacaonibs kun je je eten een heerlijke bite geven of je bord flink versieren. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je glutenvrije ontbijt, over je pannenkoek of verwerk het in (vegan)...









