Bakproducten
Lindroos
Premium Psyllium
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Lindroos
Fibrex Suikerbietvezels
Suikerbietvezel is een voedingsvezel die van nature vrij is van gluten en een goed vermogen heeft om vloeistof op te nemen, wat gunstig is bij glutenvrij bakken. U kunt suikerbietvezel toevoegen aan bestaande recepten volgens de volgende regel: Voeg voor elke 450 gram bloem in het recept 3 eetlepels suikerbietenvezel + 1 dl water toe. Bak beter en lekkerder glutenvrij brood:...
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Bio Vegan
Vanille Bourbon
Glutenvrije gemalen bourbon-vanille. Dit wordt uit volledige, gemalen scheuten vervaardigd. In tegenstelling tot de kunstmatig gefabriceerde 'vanilline' bevat deze bourbon-vanille de natuurlijke aromatische volheid van de ware 'koningin der specerijen'. Een snufje volstaat om uw gebak, drankjes of desserts betoverend te maken.
Lindroos
SoftBake Broodverbeteraar
Glutenvrije bakken zoals je nog nooit hebt meegemaakt. SoftBake voegt volume en een zachte textuur toe aan uw glutenvrije brood en is tegelijkertijd volledig onzichtbaar en geurloos. Gebruik samen met gist en psyllium voor optimale resultaten. SoftBake bevat 93% voedingsvezels en verhoogt zo het vezelgehalte in uw baksels. SoftBake in bestaande recepten: Bereken het totale gewicht van alle...
Bio Vegan
Agar Agar
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren. Voor koude massa:...
Bio Vegan
Johannesbroodpitmeel 50 g
Glutenvrij johannesbroodpitmeel. Het ideale verdikkingsmiddel voor uw warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of om sauzen en soepen. Er zit geen smaak aan en is natriumarm.
Bio Vegan
Johannesbroodpitmeel 100 g
Glutenvrij johannesbroodpitmeel. Het ideale verdikkingsmiddel voor uw warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of om sauzen en soepen. Er zit geen smaak aan en is natriumarm.
Bio Vegan
Kleurenpret
Glutenvrij biologisch kleurmiddel. Voor vrolijke taartversieringen en voor het kleuren van glazuur, marsepein, desserts, ijsjes en nog veel meer. Vrij van extracten, aroma's of chemische kleurstoffen. 5 kleuren: rood, geel, oranje, roze, groen. Bereiding: 1. Roer de inhoud van een zakje met 1 eetlepel lauwwarm water tot een gladde massa. 2. Laat 5 minuten rusten, zodat het poeder zijn...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.