Bakproducten
Bio Vegan
Vanillesuiker
Glutenvrije vanillesuiker. Ideaal voor het zoeten van crèmes, drankjes, cake en koekjes. Verpakt in 5 kleine zakjes!
Bio Vegan
Vanille Bourbon
Glutenvrije gemalen bourbon-vanille. Dit wordt uit volledige, gemalen scheuten vervaardigd. In tegenstelling tot de kunstmatig gefabriceerde 'vanilline' bevat deze bourbon-vanille de natuurlijke aromatische volheid van de ware 'koningin der specerijen'. Een snufje volstaat om uw gebak, drankjes of desserts betoverend te maken.
Bio Vegan
Agar Agar
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren. Voor koude massa:...
Bio Vegan
Johannesbroodpitmeel 50 g
Glutenvrij johannesbroodpitmeel. Het ideale verdikkingsmiddel voor uw warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of om sauzen en soepen. Er zit geen smaak aan en is natriumarm.
Bio Vegan
Johannesbroodpitmeel 100 g
Glutenvrij johannesbroodpitmeel. Het ideale verdikkingsmiddel voor uw warme gerechten. Of het nu om zoetwaren gaat of om sauzen en soepen. Er zit geen smaak aan en is natriumarm.
Bio Vegan
Kleurenpret
Glutenvrij biologisch kleurmiddel. Voor vrolijke taartversieringen en voor het kleuren van glazuur, marsepein, desserts, ijsjes en nog veel meer. Vrij van extracten, aroma's of chemische kleurstoffen. 5 kleuren: rood, geel, oranje, roze, groen. Bereiding: 1. Roer de inhoud van een zakje met 1 eetlepel lauwwarm water tot een gladde massa. 2. Laat 5 minuten rusten, zodat het poeder zijn...
Bio Vegan
Slagroom Crème
Glutenvrije slagroom. Een veganistisch en vetarm alternatief voor room. Perfect voor desserts, taarten, in de koffie of met vers fruit! Bereiding: 1. Giet de koude sojadrink naturel in een smalle, hoge mengkom, voeg de helft van de inhoud van het pakje toe. 2. Klop 5 min. met de handmixer op de hoogste snelheid. 3. Serveer koud.
Bio Vegan
Taartgelei Rood
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren.
Bio Vegan
Taartgelei Helder
Vegan en glutenvrije taartgelei waarmee je stukjes fruit op een taart kan fixeren. 1. Roer de inhoud van de verpakking door 250 ml koud water en maak het op smaak. 2. Breng de vloeistof onder voortdurend roerend aan de kook en laat minimaal 2 minuten koken. 3. Haal de pan van het vuur, roer af en toe en laat het ongeveer 10 minuten afkoelen tot het glazuur een beetje romig wordt. 4. Verdeel...
Bio Vegan
Citroenschil
Glutenvrije geraspte citroenschil. Verfijnt met haar versheid en haar fijne zuur van zongerijpte biologische citroenen op natuurlijke en biologische wijze uw taarten, gebak, desserts, sauzen en dranken. Door het voorzichtige vriesdrogen en de verwerking van de schil, waarbij het natuurlijke aroma bewaard blijft, garandeert Biovegan een niet na te bootsen versheid en het aroma van natuurlijke...