Bakproducten
Glutenvrije Webshop Basics
Xanthaangom
Glutenvrije xanthaangom. Xanthaangom is een natuurlijk verdikkingsmiddel en stabilisator dat vaak wordt gebruikt in glutenvrije bakrecepten. Het zorgt voor elasticiteit en binding, wat belangrijk is bij het vervangen van gluten.
Glutenvrije Webshop Basics
Tapiocazetmeel
Glutenvrij tapiocazetmeel.
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Glutenvrije Webshop Basics
Psyllium Vezels 4 kilo
Glutenvrije psyllium vezels in poedervorm. Psylliumvezels zijn een onmisbare toevoeging aan een vezelrijk dieet en staan bekend om hun vermogen om vocht te binden, waardoor ze ideaal zijn voor glutenvrij bakken én een gezonde spijsvertering ondersteunen. De vezels zorgen voor meer structuur en elasticiteit in glutenvrij brood, pannenkoeken en ander gebak. Daarnaast dragen ze bij aan een...
Semper
Aardappelvezels
Glutenvrije aardappelvezels. Bindt vloeistoffen en voorkomt een te droog resultaat van koken en bakken. Deze vezels zijn neutraal in smaak en kleur en zijn zelfs geschikt voor witbrood of cakes.
Lindroos
Premium Psyllium Vezels
Psyllium vervangt gluten bij het bakken en is niet zichtbaar in het eindresultaat. Psyllium bevat 85% voedingsvezels, een belangrijk onderdeel van uw dagelijkse voeding. Met premium psyllium bent u verzekert van de best mogelijke bakresultaten. Hoge kwaliteit psyllium Vervangt gluten bij het bakken Sappiger, luchtiger en lekkerder Bindt vloeistof aan het deeg Psylliumvezels in poedervorm...
Bio Vegan
Agar Agar
Glutenvrije agar agar. Een zuiver en plantaardig geleermiddel voor bijvoorbeeld stevige vleesgeleis en pastei, lekkere marmelades of taartcouverture. Het perfecte alternatief voor dierlijke gelatine. Voor warme massa: 3.5 gram met 100 ml vloeistof gladroeren. Roer in de resterende 400 ml vloeistof. 2 min. op lage temperatuur laten koken. 3 uur in de koelkast laten geleren. Voor koude massa:...
Dr. Oetker
Peppa Pig Taart Prikkers
Peppa Pig taart prikkers. Versier je cupcakes of taart met deze leuke papieren prikkers van Peppa Pig.
Terrasana
Arrowroot
Arrowroot is een Japans bindmiddel in poedervorm. Het bindt soepen, sauzen en (warme) desserts op een natuurlijke en effectieve manier. Arrowroot is een Japans bindmiddel dat wordt gemaakt van de pijlwortelplant. Het poeder bindt soepen, sauzen en (warme) desserts, is transparant en neutraal van smaak. Ook ideaal om eieren in zoete baksels te vervangen. Arrowroot is zowel veganistisch als...
Mattisson
Acacia Vezels 220 gram
Acacia vezels zijn afkomstig van Acacia bomen, die van origine te vinden zijn in Afrika. Het sap wat uit deze bomen komt wordt gedroogd, waardoor een vezelpoeder vormt. Acacia vezels bevatten 86% oplosbare vezels, die ook wel verteerbare vezels of prebiotica worden genoemd. Voedingsvezels zijn voornamelijk afkomstig uit de celwand van planten en we krijgen ze binnen bij het eten van groente,...









