Meel en broodmix
Werz
4 Koren Meel Volkoren
Glutenvrij volkorenmeel. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine. Bereiding volkorenbrood: Ingrediënten: 450 g water, 20 g gist of 1 zakje droge Werz-gist, 5 g zout, 1 el azijn, 1 theelepel honing of Werz-rijstsiroop, 500 g Werz 4 koren meel, 50 g olie. Bereiding: Giet warm water (ca. 25° C) in...
Werz
Volkoren Gierstmeel
Glutenvrije volkoren gierstmeel.
Mattisson
Tijgernoot Chufa Meel
Glutenvrij biologisch chufa tijgernoot meel. Tijgernoot, ook chufa of aardamandel genoemd, is geen noot, maar een knolgewas en is plantaardig en glutenvrij. Tijgernootmeel is ivoor van kleur en heeft van nature een zoete smaak. Tijgernootmeel kan gebruikt worden voor het bakken van pannenkoeken, koekjes en poffertjes.
Mattisson
Amandelmeel Biologisch
Glutenvrij amandelmeel bestaat voor 100% uit gemalen biologische amandelen. Amandelmeel is heerlijk in smoothies of bak producten. Vervang bijvoorbeeld 20% van het meel (in cake, gebak of brood) door amandelmeel. Amandelmeel is van nature zoet van smaak dus u kunt ook minder suiker gebruiken. Maak zelf amandelspijs door ongeveer 20% suiker en een heel klein beetje water toe te voegen.
Werz
Crazy Carrot Cake Bakmix
Glutenvrije mix voor worteltaart. De Crazy Carrot Cake bakmix is speciaal ontwikkeld voor het snel en gemakkelijk maken van verse, heerlijke worteltaart. De luchtige, vochtige en zoet-hartige cake is klaar in slechts een paar stappen en in een handomdraai. Maak hem af met glazuur, decoratie of roomkaasglazuur. Ingrediënten voor het deeg: - 500 g bakmix - 3 eieren - 210 g boter, of 170 g...
Mattisson
Tapiocameel
Glutenvrij bindmiddel voor sauzen, soepen en pap. Tapiocameel is gemaakt van de cassave ook wel maniokwortel genoemd en komt oorspronkelijk uit Brazilië. Het is zetmeelrijk en glutenvrij. Tapiocameel kan gebruikt worden als bindmiddel in zowel zoete als hartige glutenvrije gerechten. Het geeft een luchtig effect aan gerechten.
Mattisson
Rijstmeel
Glutenvrij rijstmeel is gemaakt van gemalen volkoren rijst en heeft een neutrale smaak. Rijstmeel kan gebruikt worden voor het bakken van koekjes en crackers. Kan ook aanvullend gebruikt worden in pannenkoekenbeslag, wafeldeeg en ander gebak. In combinatie met andere glutenrijke melen kan het ook gebruikt worden voor het bakken van brood.
Mattisson
Kokosmeel
Glutenvrij biologisch kokosmeel. Geeft bakproducten een lichtzoete smaak. Vervang 20% van het meel van bakproducten door kokosmeel voor een lichtzoete smaak. Hierdoor hoeft er minder suiker te worden toegevoegd. Kokosmeel kan ook gebruikt worden als bindmiddel en smaakversterker in smoothies.
Werz
4 Koren Bakmix
Glutenvrije vierkoren bakmix. In het pak vind je diverse recepten voor het bereiden van broden, broodjes, pizza en koeken voor zowel de oven als de broodbakmachine. Volkorenbrood: Ingrediënten: 450 g water, 500 g Werz 4-granen bakmix, 50 g olie, een beetje bakolie. Bereiding: Giet 450 g warm water (25°C) in een kom. Kneed de Werz 4-granen bakmix met een handmixer gedurende 3...