Meel en broodmix
Peak's
Bakbananenmeel
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Bauckhof
Universele Meelmix
Glutenvrije meelmix. We hebben maïszetmeel, guarpitmeel en fijngemalen volkoren rijst- en gierstmeel gecombineerd tot een hoogwaardige glutenvrije meelmix van de beste biologische kwaliteit. De Bauck meelmix is een geweldige universele basis voor pannenkoeken, American pancakes, deeg voor fruittaarten, pasta, brood of broodjes en ook wafels.
Primeal
Quinoameel
Glutenvrij quinoameel.
Peak's
Bakbananenmeel (T.H.T. 05-10-25)
Glutenvrij bakbananenmeel. Bananenmeel heeft een neutrale smaak en kan gebruikt worden voor het bakken van met name zoetere baksels: koekjes, brood, wafels, pannenkoeken en cake. Doordat het meel gemaakt is van onrijpe bakbanaan bevat dit weinig van nature aanwezige suikers.
Bauckhof
Broodmix Havervolkoren (Wunderbrood)
Glutenvrij broodbakmix voor havervolkorenbrood. Scandinavisch Wunderbrood. Bereiding: 1. Breng 550 milliliter water aan de kook. 2. Voeg de inhoud van de verpakking toe en roer het het door. 3. Laat het geheel vervolgens 20 minuten rijzen. 4. Vorm het deeg tot een brood en leg het op de met bakpapier beklede bakplaat of in een broodvorm. 5. Doe het vervolgens voor 70 minuten in de oven...
Bauckhof
Haver Broodmix Volkoren
Mix voor glutenvrij volkoren haverbrood. Om zelf haver brood mee te bakken. Bereiding: 1. Meng de inhoud van de verpakking met 1 pakje droge gist. 2. Voeg lauw water toe. (Bij gebruik van verse gist: los eerst de gist op in het lauwe water). 3. Kneed ongeveer 5 minuten intensief met een handmixer of keukenmachine met deeghaak. 4. Doe het deeg in een ingevette bakvorm (25 x 10 cm), strijk...
Bauckhof
Wunder Broodmix Noten
Glutenvrije broodbakmix voor havervolkorenbrood met noten. Snelle bereiding: 1. Doe de bakinhoud in een kom, meng met 500 ml kokend water en laat dit 20 minuten staan. 2. Leg vervolgens het deeg in een goed ingevette bakvorm (25 x 10 cm). Met een vochtige deegschraper het deeg in de vorm verdelen, aandrukken en gladstrijken. 3. Bak in een voorverwarmde oven op 200 graden gedurende 70...
Bauckhof
Aardappelzetmeel
Glutenvrij aardappelzetmeel. De allrounder in elke keuken: dit biologische aardappelzetmeel is ideaal om te bakken en voor bolletjes, sauzen, soepen, koude gerechten en desserts. Aardappelmeel is eigenlijk niet zozeer een meel, maar puur zetmeel verkregen uit aardappelen en dient voornamelijk als bindmiddel. Baktip: Wil je dat je lekkernijen bijzonder luchtig zijn? Dan kun je gewoon tot een...
Peak's
Sorghummeel
Glutenvrij sorghummeel. Sorghummeel wordt gemaakt door de graankorrel in zijn geheel te vermalen. Het heeft een neutrale smaak en kan in allerlei baksels als mengmeel worden toegevoegd. Van oudsher bakt met er platbroden en/of roti mee.
Bio Vegan
Broodmix Viking Brood
De glutenvrije bakmix is mix voor een zadenbrood met 57% zaden en zorgvuldig geselecteerde kruiden. Dit brood is het niet alleen lekker, maar ook een ideale bron van plantaardige eiwitten met een hoog vezelgehalte. De perfecte start van de dag. Het Viking Brød is heel gemakkelijk te bereiden. Alles wat je nodig hebt is water, een beetje azijn, een broodvorm, een houten lepel en een oven. Met...