Terrasana - Kombu 100 gram Terug
Allergie Informatie *
* Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.
Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Beoordeling
Omschrijving
Door kombu met je glutenvrije gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen een laurierblaadje gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, wat door het koude klimaat dé plek is voor het groeien van kombu. In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof is, zit er voor sommige doelgroepen (zwangeren, mensen met een schildklieraandoening en kinderen) een bovengrens aan de dagelijkse hoeveelheid. Dit is de reden waarom je kombu niet opeet, maar meekookt.
Artikelnummer: | TRS297 |
Merk: | Terrasana |
Inhoud: | 100 gram |
Bestellen
Ingrediënten
Kombu
Kan mogelijk sporen bevatten van vis, schaal- en weekdieren..
Kan mogelijk sporen bevatten van vis, schaal- en weekdieren..
Voedingswaarde(per 100 gram)
Energiewaarde | 871 kj (209 kcal) |
Eiwitten | 7.8 gr. |
Koolhydratenwaarvan suikers | 21.5 gr. 0.0 gr. |
Vettenwaarvan verzadigd | 3.0 gr. 1.1 gr. |
Vezels | 32.7 gr. |
Zout | 6.6 gr. |
Jodium | 232700 mcg |