Terrasana - Kombu Biologisch 50 gram Terug

€ 6,19
Kombu Biologisch 50 gram

Allergie Informatie

Glutenvrij
Tarwevrij
Lactosevrij
Koemelkvrij
Kippeneivrij
Sojavrij
Gistvrij
Notenvrij
Pindavrij
Sesamvrij
Lupinevrij
Maisvrij
Selderijvrij
Suikervrij
Zonder Toegevoegd Suiker
Let op! Deze allergie informatie is enkel gebaseerd op de ingrediëntenlijst zoals vermeld staat op het productetiket. Eventuele sporen van bepaalde ingrediënten zijn hierbij niet van toepassing. Wij raden u aan voor gebruik altijd het productetiket te controleren op voor u belangrijke informatie.

Beoordeling

Nog geen beoordelingen

Omschrijving

Glutenvrije kombu. Dit is de allereerste biologisch gecertificeerde kombu in Japan. Kombu is zeewier dat je met rijst of bonen meekookt, zodat het gerecht extra (umami) smaak krijgt. Ook kun je er, in combinatie met shiitake, goede dashi (basisbouillon) van trekken. Deze kombu wordt geoogst op het noordelijke eiland Hokkaido in Japan. Door het koude klimaat is dit dé plek om kombu te laten groeien. Zo kun jij genieten van de beste kombu die er is!

In kombu zit van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit op zich een goede stof is, zit er voor sommige doelgroepen (zwangeren, mensen met een schildklieraandoening en kinderen) een bovengrens aan de dagelijkse hoeveelheid. Dit is de reden waarom je kombu in principe niet opeet, maar meekookt.

Artikelnummer: TRS295
Merk: Terrasana
Inhoud: 50 gram

Bestellen

Ingrediënten

Kombu.

Kan mogelijk sporen bevatten van vis, schaal- en weekdieren.

Voedingswaarde(per 100 gram)

Energiewaarde 871 kj (210 kcal)
Eiwitten 7.8 gr.
Koolhydratenwaarvan suikers 21.5 gr. 0.0 gr.
Vettenwaarvan verzadigd 3.0 gr. 1.1 gr.
Vezels 32.7 gr.
Zout 6.5 gr.
Jodium 232700 mcg

Gerelateerde producten